- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
bana 1 paket en fazla 2 paket al dediler 3-4 paket almaya gerek yok canım nasıl olsa heryerde market var biterse alınır diye düşünüyorum..
yeni doğan 1 paket aldım çünkü arkadaşımın bebeiğine prima alerji yapmış onu kullanamamış sonra molfikse devam etmiş. başta deneyim ona göre alacağım bitince kocişin alır marketten merak etme
2-5 kg mı yoka 3-6 mı daha kullanışlı olur bide o var..ama 1paket 2-5 yeterli sanırım ..sonra 3-6 dan devam ederiz dimi
yaw ben çok pimpirikliyim herşeyi fazla fazla ve hazır olsun istiyorum:18::18:sanki 3 günde bitecekmiş gibi geliyo aldıklarım
yeni doğan bebek bezinden çok stok yapmanın bi anlamı yoktur bence..çok çabuk büyüyolar..3 paket yeterli diyo arkadaşım ama 4 mü alsak acaba:26::26::26:
Merhaba önce kızlar ! Yazılarınızı okudum pek neşeli bir topik (topik ne tatlı bir kelime böyle ya Allahım yaa) olmuş . Allah hepinize hayırlı , sağlıklı , güzel evlatlar versin İnşALLAH ! :)
kızlaaaarrrr o çok istediğim,bayıldığım bebek bakım çantası gelmiş unnadoya 107 TL ya istiyorum istiyorum
evet canım hatta yorgunsam 2-3 kez oluyor, karnımın içi geriliyor gibi sertlik elimle tutunca bayaa belli oluyo..
canım yaa size öyle hayranım ki , yenidoğan bezi 3 paket mi 4 paket mi olsun diye bile düşünüyorsunuzben mi çok rahatım acaba ? bezde ne var ki doğuma yakın 1 paket alırım, bitince babası gider alır marketten benim şu anki tek gayem sağsalim doğurabilmek oğlumu, yani 3 paket mi alsam yoksa yetmezmi 4 paket mi alayım diye düşünmüyorum hiç
amin canım inş
1 aydır mı kanaman var canım ? hematom nedir ben hiç duymadım ? vajinal kanaman var mı ? yoksa sadece ultrasonda mı görünüyor ? ben 1 ay yaşadım bunu ama geçti çok şükür, bol bol dua et bu mübarek günlerde, Allah'a emanet bebişler...
haftaya kontrolüm var soracam doktoruma sizi de bilgilendiririm burdan herkes de olan bir durum galiba
canm alışverişteysem çok ayakta durup yoruldusam geriliyo karnım çatlıcak gibi ama bu sabah tuvalete uyandımda karnımda bi ağrı vardı bi tutumki karnımın sağ tarafı taş gibi çok sert ama sol taraf öle diildi işte o kesin kızımdı
eveeett bir soru daha geliyor kızlar .... Peki oturduğunuz yerden kalkarken alt tarafınızda ağrı oluyor mu rahim genişlemesine bağlı.. Benim oluyor hafif topallıyorum özellikle geceleri lavabo olayında sonra geçiyor bu durum herkes de var mı ?
sadece gün içinde çok oturup kalktıktan sonra oluyor fakat uzun sürmüyor çok lavaboya gidiyorum bu aralar azalması gerekirken çoğalıyor
canım kanama 2 aydır var plasentanın arka duvarında ayrıca plasentada kistler mevcut ama vajinal kanamam ağrım hiç bi sıkıntım yok doppler ultrasyon yaptırdım bebeğe kan akımının güzel gittiğini söyledi ama hematomdan yani kan toplanmasından şüphendi radyoloji uzmanı 2 hafta sonra kendi doktorum bakacak :S
canım benim vajinal kanamam vardı ki daha tehlikeli bir durum, Allah korusun. Ama bebeğe giden kan akışı iyiyse bebeğin etkilenmez sanıyorum bu durumdan. benimde kan göllenmesi oluyordu bazen vajinal olarak boşalıyordu bazende rahim duvarı biriken kanı geri emiyordu, ama sonuç olarak atlattık ve şimdi sağlığımız yerindesende içini ferah tut ...
eveeett bir soru daha geliyor kızlar .... peki oturduğunuz yerden kalkarken alt tarafınızda ağrı oluyor mu rahim genişlemesine bağlı.. benim oluyor hafif topallıyorum özellikle geceleri lavabo olayında sonra geçiyor bu durum herkes de var mı ?
bende de oluyor o canım oturduğum yerden kalkarken yataktan kalkarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?