Kızlar bende var plasentanın duvarında kanama 2 haftada bir doktora gidiyorum dr hematomdan şüphelendi bu seferde :S beynim ağrıyor bir aydır düşünmekten sağlıklı şekilde gelselerdi dünyaya başka bişey istemyrm
Kizimda kullanmistim meyveyi icine koyuyorsun suyunu cekiyor bogulmz puturlu olma sansi yok.
kızlar birşey soracağım sizde ara ara karnınız sivrilip gerilip sanki bebeş o noktaya gelmiş gibi oluyor mu benim bu arada oluyordu ben bebiş diyordum sertleşiyordu rahim kasılması mı yoksa bu siz de de oluyor mu ?
oohhh çok şükür her bişeciğin normal çıkmış maşallah sana ben aşımın ilk dozunu oldumda şeker yüklemesi burda duydum zaten bu sefer gittimde doktorum ister herhalde bakalım... kıızz bi arkadaşda seni soruyodu plasentasında kanaması olmuş onunda
hoşbulduk canım benim kanama içteydi çok şükür dışarda bi kanama yaşamadım doktor 1 hafta yat dinlen dedi sonra kontrole gittim iyi dedi ama yine tekrarlar mı diye çok endişe ediyorum
Kızlar bende var plasentanın duvarında kanama 2 haftada bir doktora gidiyorum dr hematomdan şüphelendi bu seferde :S beynim ağrıyor bir aydır düşünmekten sağlıklı şekilde gelselerdi dünyaya başka bişey istemyrm
sağol canım, şeker yüklemesi 24-28. haftalarda yapılıyormuş, bu gittiğinde söyler doktorun kesin, söylemese bile sen sor ona ne zaman yapacağız diye, önemli birşey çünkü ...
kızlar birşey soracağım sizde ara ara karnınız sivrilip gerilip sanki bebeş o noktaya gelmiş gibi oluyor mu benim bu arada oluyordu ben bebiş diyordum sertleşiyordu rahim kasılması mı yoksa bu siz de de oluyor mu ?
yeni doğan bebek bezinden çok stok yapmanın bi anlamı yoktur bence..çok çabuk büyüyolar..3 paket yeterli diyo arkadaşım ama 4 mü alsak acaba:26::26::26:
hoşbulduk canım benim kanama içteydi çok şükür dışarda bi kanama yaşamadım doktor 1 hafta yat dinlen dedi sonra kontrole gittim iyi dedi ama yine tekrarlar mı diye çok endişe ediyorum
çok geçmiş olsun cnm tekrarlamaz inş bende olmadı öle şeler bi fikrim yok o yüzden hatta son 3 güne kadar hiç bi ağrım bile yoktu ama şimdi alt karnım ve karsıklarım ağrıyo rndevumu erkene alacam galiba
bana dündn beri oluyo ve karnımda ağrıyo dün apar topar doktora gittim rahim ağzı kapalı bir problem yok yediklerine dikkat et dedi. bi de idrar tahlili aldı ama bişey çıkmadı çok şükür. internette okumuştum bu haftakardan sonra rahim kasılmaları görülebiliyormuş önemli olan düzenli olmaması ve aynı zamanda belinin ağrımamasıymış. geçmiş olsun sana da canım
yeni doğan bebek bezinden çok stok yapmanın bi anlamı yoktur bence..çok çabuk büyüyolar..3 paket yeterli diyo arkadaşım ama 4 mü alsak acaba:26::26::26:
benim sık sık oluyor ben bebek zannediyordum ama bi arkadaş kasılma dedi..
geçmiş olsn canım,tekrarlamaz insallah..Herkesn kandili mübarek olsn.Allah hepimize hayırlı dogumlar, saglıklı bebişler nasip etsin insalah..
çok geçmiş olsun canm valla benimde tek duam sağlıklı bi şekilde doğsada kızım en ufak ağrıda noldu die darlanıyorum hani kafayı takmım diyorum ama sonrada tehlikeli bişe olur üstünde durayım diyorum bu halimden hiç memnun diilim
canım çok geçmiş olsun bende de plasenta kenarında kanama vardı ama içerdeydi senin dışarda kanama var mı?bu arada hematom ne ben ilk defa duyuyorum
Merhaba önce kızlar ! Yazılarınızı okudum pek neşeli bir topik (topik ne tatlı bir kelime böyle ya Allahım yaa) olmuş . Allah hepinize hayırlı , sağlıklı , güzel evlatlar versin İnşALLAH ! :)
evet kasılmaymış günde 1 yada 2 kere oluyor hissediyorum karnım toplanıyor sanki senin ki de öle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?