2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba kızlar

Benim 50lik şeker yüklemem yapıldı ve 180 çıktı.100lük yükleme istendi ama dayanmıorum bu şeker yüklemesine çok kötü oldum nasıl yaparım bilmiorum bir hafta bekliycem kendime geleyim

Merhaba kızlar

Benim 50lik şeker yüklemem yapıldı ve 180 çıktı.100lük yükleme istendi ama dayanmıorum bu şeker yüklemesine çok kötü oldum nasıl yaparım bilmiorum bir hafta bekliycem kendime geleyim

Merhaba kızlar

ayh cok yorulduk biz. Haftaya ablamın düğünü var.Kayınvalidemler filan da gelecek..Kac zamandır yatıp duruyorum.Evi b.k götürüyordu afedersiniz Halıları yıkamaya verdim, dip köşe güzelce bi temizledim.Koltuklarımı sildim.Mutfak dolaplarım silincek ve içleri düzenlenecek.Bir de kabusum olan camlar var.Sonra bitiyor işlerim insallah.Dügüne kadar yavas yavas yapıcam artık..hayatımın hiçbir döneminde bu kadar dagınık ve pis olmamıştım Şimdi çıkıyor acısı Tüm bunların yanında bir de üst komsum beni sinir etti.Kadın balkonda sigara içiyor külünü asagı atıyor.Asagıda benim camasırlarım var. Mutfak camımın önü hep yemek artıkları dolu..Görünce kan beynime sıcradı cıkıp agzının payını vereyim dedim evde oldugu halde kapıyı açmadı.Aksam kocası gelsin yine cıkacam. 30 kere uyardım kadını yaaa

bende var canım kalktığımda ilk iki üç adımı zoraki atıyorum böle diildim 2 3 gündür böleyim birden oldu yani..

bende var canım kalktığımda ilk iki üç adımı zoraki atıyorum böle diildim 2 3 gündür böleyim birden oldu yani..

eee ağırlaşıyoruz artık bebiş büyüyor annesii ben de öleyim merak etme .. sabahları spora gidiyorum bişey yok eve gelip dinlenince çıkıyo acısı

cnm benim doktorum bugün gelirken yanında limon getir içemezsen biraz içine sıkar öyle içersin dedi. bir dene istersen:)

eee ağırlaşıyoruz artık bebiş büyüyor annesii ben de öleyim merak etme .. sabahları spora gidiyorum bişey yok eve gelip dinlenince çıkıyo acısı

maşallah her sabah gidebiliyosun ben 1 saat yürüyünce hacmim 2 ye katlanıyo elim ayağım davul 3 gün dahada geçmiyo çıkmıyorum bu sıralar bende napim

kızlar yaa az önce idrara çıktım sankim hafif kızılımsı gedi bana bişey mi olmamıştır dimee kafama takıldı şimdi

ay okadar kişi var niye kimse bişey yazmıyor insan bi hoşgeldin der kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
hg cnmmm :))
gecmııss olsun canımm umarımm cabucak gecer..
yeni doğan bebek bezinden çok stok yapmanın bi anlamı yoktur bence..çok çabuk büyüyolar..3 paket yeterli diyo arkadaşım ama 4 mü alsak acaba:26::26::26:
arkadasımm 2 aylık bebeegıı 5 paketteyım dedı bende sasırdım cok deılmı yaaa yada onun cocugu boklu

ewt cok gusel gorunuoo amaa pahalıymıs bırazzcıkk

aa bencedee uyar ınsanı sınır edıolarr benımm alt komsu kabusumm gıbı sınırr kadınn kapımı kırıpta ıcerıye gırıcek bıgunn acmıyorumm yok anam anlamıooo tokmaga vuruo yumrukluoo bende ınadımaa acmıom bebek olunca gosterıcem bn onlaaraa amaa

kızlar yaa az önce idrara çıktım sankim hafif kızılımsı gedi bana bişey mi olmamıştır dimee kafama takıldı şimdi

bu şu demek. Sanırım 12 saattir su içmiyorsun. Boool bol su iç bir sonrakini kontrol et, ayrıca sürekli bol su iç. Hadi şimdi hep birlikte içelim....

sabahkıı ıdrarımda benımde ole oluo cnm ben ılaclardan oldugu kanısındayımm bazen vıtamını unutuyorum ozaman olmuodaaa

bu şu demek. Sanırım 12 saattir su içmiyorsun. Boool bol su iç bir sonrakini kontrol et, ayrıca sürekli bol su iç. Hadi şimdi hep birlikte içelim....

canım iş yerindeyim ve o kadar çok su içiyorum ki sebildeki suyu ben bitiriyorum resmen ama az önce nescafe içtim sölemesi ayıp ondan mı acaba sen su deyince geldi aklıma

kızlarr uçmuş sayfalar maşalalhh geçmiş yapamayacağım artık işe daldım nasıl zaman geçmiş anlamadım.
bir foto paylaşacağım çok hoşuma gitti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…