eveeett bir soru daha geliyor kızlar .... peki oturduğunuz yerden kalkarken alt tarafınızda ağrı oluyor mu rahim genişlemesine bağlı.. benim oluyor hafif topallıyorum özellikle geceleri lavabo olayında sonra geçiyor bu durum herkes de var mı ?
bende var canım kalktığımda ilk iki üç adımı zoraki atıyorum böle diildim 2 3 gündür böleyim birden oldu yani..
Merhaba kızlar
Benim 50lik şeker yüklemem yapıldı ve 180 çıktı.100lük yükleme istendi ama dayanmıorum bu şeker yüklemesine çok kötü oldum nasıl yaparım bilmiorum bir hafta bekliycem kendime geleyim
eee ağırlaşıyoruz artık bebiş büyüyor annesii ben de öleyim merak etme .. sabahları spora gidiyorum bişey yok eve gelip dinlenince çıkıyo acısı
hg cnmmm :))ay okadar kişi var niye kimse bişey yazmıyor insan bi hoşgeldin der kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
gecmııss olsun canımm umarımm cabucak gecer..Kızlar bende var plasentanın duvarında kanama 2 haftada bir doktora gidiyorum dr hematomdan şüphelendi bu seferde :S beynim ağrıyor bir aydır düşünmekten sağlıklı şekilde gelselerdi dünyaya başka bişey istemyrm
arkadasımm 2 aylık bebeegıı 5 paketteyım dedı bende sasırdım cok deılmı yaaayeni doğan bebek bezinden çok stok yapmanın bi anlamı yoktur bence..çok çabuk büyüyolar..3 paket yeterli diyo arkadaşım ama 4 mü alsak acaba:26::26::26:
Eki Görüntüle 426850 Eki Görüntüle 426852
kızlaaaarrrr o çok istediğim,bayıldığım bebek bakım çantası gelmiş unnadoya 107 TL ya istiyorum istiyorumne kadar kullanışlı görünüyo dimi yaa off kocişim şimdi çok pahalı dicek ama ben almak istiyorum..
aa bencedee uyar ınsanı sınır edıolarr benımm alt komsu kabusumm gıbıayh cok yorulduk biz. Haftaya ablamın düğünü var.Kayınvalidemler filan da gelecek..Kac zamandır yatıp duruyorum.Evi b.k götürüyordu afedersinizHalıları yıkamaya verdim, dip köşe güzelce bi temizledim.Koltuklarımı sildim.Mutfak dolaplarım silincek ve içleri düzenlenecek.Bir de kabusum olan camlar var.Sonra bitiyor işlerim insallah.Dügüne kadar yavas yavas yapıcam artık..hayatımın hiçbir döneminde bu kadar dagınık ve pis olmamıştım Şimdi çıkıyor acısı Tüm bunların yanında bir de üst komsum beni sinir etti.Kadın balkonda sigara içiyor külünü asagı atıyor.Asagıda benim camasırlarım var. Mutfak camımın önü hep yemek artıkları dolu..Görünce kan beynime sıcradı cıkıp agzının payını vereyim dedim evde oldugu halde kapıyı açmadı.Aksam kocası gelsin yine cıkacam. 30 kere uyardım kadını yaaa
kızlar yaa az önce idrara çıktım sankim hafif kızılımsı gedi bana bişey mi olmamıştır dimeekafama takıldı şimdi
kızlar yaa az önce idrara çıktım sankim hafif kızılımsı gedi bana bişey mi olmamıştır dimeekafama takıldı şimdi
cnm benim doktorum bugün gelirken yanında limon getir içemezsen biraz içine sıkar öyle içersin dedi. bir dene istersen:)
bu şu demek. Sanırım 12 saattir su içmiyorsun. Boool bol su iç bir sonrakini kontrol et, ayrıca sürekli bol su iç. Hadi şimdi hep birlikte içelim....
sabahkıı ıdrarımda benımde ole oluo cnm ben ılaclardan oldugu kanısındayımm bazen vıtamını unutuyorum ozaman olmuodaaa
kızlarr uçmuş sayfalar maşalalhh geçmiş yapamayacağım artıkişe daldım nasıl zaman geçmiş anlamadım.
bir foto paylaşacağım çok hoşuma gitti:))Eki Görüntüle 426980
kızlarr uçmuş sayfalar maşalalhh geçmiş yapamayacağım artıkişe daldım nasıl zaman geçmiş anlamadım.
bir foto paylaşacağım çok hoşuma gitti:))Eki Görüntüle 426980
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?