offffff benmde haftaya olucak aklıma geldikce midem kalkıyo ben limon götürücem ama :))))Merhaba kızlar
Benim 50lik şeker yüklemem yapıldı ve 180 çıktı.100lük yükleme istendi ama dayanmıorum bu şeker yüklemesine çok kötü oldum nasıl yaparım bilmiorum bir hafta bekliycem kendime geleyim
akşama doğru daha çok oluyo bende kalkamıyorumeveeett bir soru daha geliyor kızlar .... peki oturduğunuz yerden kalkarken alt tarafınızda ağrı oluyor mu rahim genişlemesine bağlı.. benim oluyor hafif topallıyorum özellikle geceleri lavabo olayında sonra geçiyor bu durum herkes de var mı ?
aaa süpermiş doğum koçu olması inş normal doğum olur canmKızlar herkese merhaba, şeker yükleme testimi yaptırdım bu sabah, 50 gr. yaptırdım o arada 1 saat hastanede bekledik, beklerken doktorun daha önce bahsettiği doğum koçu ile görüştük. Doğum fiyatlarını aldık, doğum çeşitlerini öğrendik ilk etapta, çok ilgilendiler. 30. haftadan sonra nefes egzersizlerine başlayacağımızı söyledi sevindim:) Tam hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorduk ansızın yapılan zamlardan dolayı ama doktor hissetti sanki son bir çalımla bizi yine sahaya soktuDoğum koçunun söylediklerine göre normal epidural mantıklı gelmeye başladı. O kadar konuya hakim ve sakin anlatıyordu ki o an her şekilde doğururum sorun değil diyebilirdim:):)
Aklıma gelen diğer bilgiler bu hafta ile birlikte alt bacakalrda krampların daha sık ve daha uzun olacağını, bunun için magnezyum almam gerektiğini ve demir hapımı aksatmamamı söyledi. Onun haricinde benim de bir şikayetim olmadığı için çok detaylara giremedik
benim doktor bebek zayıf olacak demişti oyüzden ben 2-5 kg 1 paket alacağım sonrasına bakarız artıkkk....
kızlar az öncefoto çektim çok şuh fotolareklesemmiki
Kızlar herkese merhaba, şeker yükleme testimi yaptırdım bu sabah, 50 gr. yaptırdım o arada 1 saat hastanede bekledik, beklerken doktorun daha önce bahsettiği doğum koçu ile görüştük. Doğum fiyatlarını aldık, doğum çeşitlerini öğrendik ilk etapta, çok ilgilendiler. 30. haftadan sonra nefes egzersizlerine başlayacağımızı söyledi sevindim:) Tam hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorduk ansızın yapılan zamlardan dolayı ama doktor hissetti sanki son bir çalımla bizi yine sahaya soktuDoğum koçunun söylediklerine göre normal epidural mantıklı gelmeye başladı. O kadar konuya hakim ve sakin anlatıyordu ki o an her şekilde doğururum sorun değil diyebilirdim:):)
Aklıma gelen diğer bilgiler bu hafta ile birlikte alt bacakalrda krampların daha sık ve daha uzun olacağını, bunun için magnezyum almam gerektiğini ve demir hapımı aksatmamamı söyledi. Onun haricinde benim de bir şikayetim olmadığı için çok detaylara giremedik
cnm hangi hastane fiyatlar nasıl bilgilendirirsen sevinirim
Oy çok şeker maşallah güle güle giysin prensesin
Eki Görüntüle 427051 Eki Görüntüle 427052 Eki Görüntüle 427053
kızlarrrr biraz şımarık pozlarrrD enerji toplayım diye yaptım DD
ama hoşuma gitti hehe
süper canım maşallah sana ve bebişine arada şımarmak iyidiranne olucaz diye 50 yaş moduna girmeye gerek yokk en güzel zamanlarımızz
Eskişehir Acıbadem. Fiyatları hiç söylemeyeyim istersen, Eskişehir' in fiyatları İstanbul, Ankaradan falan baya baya farklı.
Ama olmaz eskişehire de gelirim dersen hastanenin reklamını yapabilrim
ama hoşuma gitti hehe
ama hoşuma gitti hehe
selam kızlar nasılsınız bakalım?? ya kilo durumları nasıl gidiyor. ben 165 boyundayım. hamilelik öncesi 60 kiloydum şimdi 66 oldum 22+5 im bu arada. sizler nasılsınız?? biz aldık başımızı gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?