2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben 7. ayımdayım ve 7 kilo almışım ama 2 haftadan beri iştahım arttı. 7. aya girince olur diyorlardı. Bu iştah değil dünyayı yeme isteği ve mutlulukkk:) şimdi de acıkmışım mihrace nin fotolarındaki mutfak tezgahına bakıyorum yiyecek birşey var mı diye. yememeye çalışıyorum, faydası olmayan ıvır zıvırları. Onun haricinde yumurta, badem ceviz ve meyve konusunda çok dikkat etmiyorum ve hiç ekmek yemiyorum, gün içinde çok fazla yürümeye gayret ediyorum.. TÜm bunlara rağmen daha çok ve daha hızlı alırsamda hiiiçççç dert etmeyeceğim. benim elimden gelen bu. Ama elimde ayağımda, yüzümde şişme yok, ödemim yok, hala balık etli denmeyecek kadar kiloluyum, belki de bu yüzden çok takmıyorum.

Son düzenleme:
:)) ayy tam 8 kg aldım şekerimmmDD uzaktan ve siyahlarla çekilince böyleee kamufile ediliyor

Güzel de giyinmişsin ama, bu siyah pantolon bana yeni giyim fikirleri verdi, beni ikinci derim olan (abartmıyorum) siyah taytımdan kurtarabilir belki. nasıl olsa bu gidişle buralara yaz da gelmeyecek, hep havalar ısınacak diye almadım ama....

benim tezgahın arkasındaki kapaklı yerdde rufles varr D içim gıcıklanıyor yememek için zor tutuyorum kendimi gel birlikte yiyelimmi.
ben 8 kgaldımD ama hiç umursamıyorum
veririz gülüm boşverrrrrrr
yemek yemek hakatendeçok güzel.

ay ay teşekkürler
bende demiş olaiblirim çünkü günün her saatinde herşeyi yeme potansiyleine sahibim canımmmm dr dumda kilo aldığımı söyledi biraz dikkat etmemi söyleid hatta neyseki boyunuz var kurtarıyorsunuz dedi.
D

yeme yeme, ruffles bu hiçç faydası yok.. otur bir kalıp peynir ye daha iyi Şimdi su iç geçsin iç gıcıklanman... hadi hep birlikte...

abimin eşi kullanıyor ve harika kullanışlıymış :) istediği meyveden içine koyuyor bebiş de suyunu içiyor :)bende alıcam inşallah

ben artık tartılmıorum hergün günlük kilo alıyorum gibi geliyor en son 6 kilo almısdım:)

bende aynıyım işte gün geçtikçe alıyorum engel olamıyorum ya

hmm demek 7ye girince daha fena olcaz neyse artık kuzucuklarımız sağlıklı olsun da napalım doğumdan sonra veririz.

ürün gayet güzel görünüyor, güle güle kullansın sen ve bebeğin ama birşeyi merak ediyorum. Neden alıyorsunuz bu portbebeleri?? Kullanım senaryosu nedir??

teşekkür ediyorum mesela bebek hastaneden çıkarken içine konulacak :) ben memeleketimden köye gelirken kızımı içine koyacağım :) hem üşümesin hem rahat rahat yatsın içinde diye... hani şimdi pusetler var ya hemen hemen kullanım senaryosu aynı benim portbebeyi tercih etme sebebim daha hafif olması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…