hani ne göbek war ne bişe maşaalah Allah kucağına almayı nasip etsin...
Fotolarla bizim enerjimiz yerine geldi ama birşey soracağım. Bebek nerede? :):) Ve bu senin kilolardan şikayet ettiğin halin mi???
selam kızlar nasılsınız bakalım?? ya kilo durumları nasıl gidiyor. ben 165 boyundayım. hamilelik öncesi 60 kiloydum şimdi 66 oldum 22+5 im bu arada. sizler nasılsınız?? biz aldık başımızı gidiyoruz.
Eki Görüntüle 427051 Eki Görüntüle 427052 Eki Görüntüle 427053
kızlarrrr biraz şımarık pozlarrrD enerji toplayım diye yaptım DD
ama hoşuma gitti hehe
ama hoşuma gitti hehe
:)) ayy tam 8 kg aldım şekerimmmDD uzaktan ve siyahlarla çekilince böyleee kamufile ediliyor
Ben 7. ayımdayım ve 7 kilo almışım ama 2 haftadan beri iştahım arttı. 7. aya girince olur diyorlardı. Bu iştah değil dünyayı yeme isteği ve mutlulukkk:) şimdi de acıkmışım mihrace nin fotolarındaki mutfak tezgahına bakıyorum yiyecek birşey var mı diye. yememeye çalışıyorum, faydası olmayan ıvır zıvırları. Onun haricinde yumurta, badem ceviz ve meyve konusunda çok dikkat etmiyorum ve hiç ekmek yemiyorum, gün içinde çok fazla yürümeye gayret ediyorum.. TÜm bunlara rağmen daha çok ve daha hızlı alırsamda hiiiçççç dert etmeyeceğim. benim elimden gelen bu. Ama elimde ayağımda, yüzümde şişme yok, ödemim yok, hala balık etli denmeyecek kadar kiloluyum, belki de bu yüzden çok takmıyorum.
maşallah maşallahafet mübarek göbişin nerde senin yoksa sen bizimi kandirıyon kendi resimlerini koy çabuk ayyy benmi yalnış hatırladım yoksa sen diilmiydin şöle kilo aldım böle yemek yiyorum diyen aaaa var bu işte bi iş
benim tezgahın arkasındaki kapaklı yerdde rufles varrD içim gıcıklanıyor yememek için zor tutuyorum kendimi gel birlikte yiyelimmi.
ben 8 kgaldımD ama hiç umursamıyorum
veririz gülüm boşverrrrrrr
yemek yemek hakatendeçok güzel.
Eki Görüntüle 426768
ebeklerin boğulma riski taşımadan sebze ve meyveleri güvenle yemelerini ve tüm vitaminleri almasını sağlar.
Kapaklı tasarımı sayesinde kullanılmadığında file temiz kalır.
Çift kulplu tutacağı sayesinde bebek minik elleri ile kolayca kavrayabilir.
Filenin dibindeki emniyet pulu sayesinde içine konulan sebze ve meyvenin kayması önlenmiş olur.
Canlı renkleri bebeğin ilgisini çekerek severek kullanmasını sağlar.
kızlar sizce bunlar işe yararmı,...çok hijyenik olurmu acaba??:26:
ama hoşuma gitti hehe
kızlar bugun bebiş için portbebe aldım bir bakın da yorum yapın içim rahatlasın :)
Avvio Portbebe A-3040 - 3030,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz
ben artık tartılmıorum hergün günlük kilo alıyorum gibi geliyor en son 6 kilo almısdım:)
Ben 7. ayımdayım ve 7 kilo almışım ama 2 haftadan beri iştahım arttı. 7. aya girince olur diyorlardı. Bu iştah değil dünyayı yeme isteği ve mutlulukkk:) şimdi de acıkmışım mihrace nin fotolarındaki mutfak tezgahına bakıyorum yiyecek birşey var mı diye. yememeye çalışıyorum, faydası olmayan ıvır zıvırları. Onun haricinde yumurta, badem ceviz ve meyve konusunda çok dikkat etmiyorum ve hiç ekmek yemiyorum, gün içinde çok fazla yürümeye gayret ediyorum.. TÜm bunlara rağmen daha çok ve daha hızlı alırsamda hiiiçççç dert etmeyeceğim. benim elimden gelen bu. Ama elimde ayağımda, yüzümde şişme yok, ödemim yok, hala balık etli denmeyecek kadar kiloluyum, belki de bu yüzden çok takmıyorum.
MAŞALLH CNM SANDA BEBISIDE COK GUZEL CIKMSSN
ürün gayet güzel görünüyor, güle güle kullansın sen ve bebeğin ama birşeyi merak ediyorum. Neden alıyorsunuz bu portbebeleri?? Kullanım senaryosu nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?