hmm teşekkürler . peki çocuk doktoru kimdi o zaman. ismini hatırlıyor musun?
, hayde geçmiş olsun:) ama şeker yüklemeni erken yaptırmadın mı?
hg canımm sana ozel msj attım bılgılerını yaz eklıyım lısteye..arkadaşlar merhaba biraz geç oldu ama ben de aranıza katılabilirim sanırım.bu topiği yeni farkettim:):) beni de listeye alırsanız sevinirim... herkese selamlarrrrrrrrrr)
lısteye eklıycem cnm bılgılerını yaz Adı SAT Bekl.Doğ.Tar Yaş Boy Kilo Şehir Kaçıncı Çocuk Cinsiyeti İsim ( şimdilik)bende bu topikdeyim amma listede yokum . Aman listede olmayan çok yani biz bayağı bi kalabalığız maşallah tüh tüh
bızde ole cnm doymuyoruzz ole bı sorunumuz var dr amcamızda ırı olucak dedıı korkuttu bızıı bende dıyettemı soksam nedır elıfımıselam kızlar nasılsınız bakalım?? ya kilo durumları nasıl gidiyor. ben 165 boyundayım. hamilelik öncesi 60 kiloydum şimdi 66 oldum 22+5 im bu arada. sizler nasılsınız?? biz aldık başımızı gidiyoruz.
masallah canım cok guselsınnızEki Görüntüle 427051 Eki Görüntüle 427052 Eki Görüntüle 427053
kızlarrrr biraz şımarık pozlarrrD enerji toplayım diye yaptım DD
ama hoşuma gitti hehe
ay ay ay çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmaşalah çok güzel çıkmışsın :)
iyi akşamlar bayanlar cümleten kandiliniz mübarek olsun. ben dün gece ağrıdan hiiç uyumadım desem yeridir sağımdan soluma dönerken çok ağrım oluyo tuvalete kalkarken falan mahvoluyorum yaa birde sanki sol böbreğim ağrıyo gibi yaa eğer dahada artarsa bi doktora gideceeğim belim falan müthiş ağrıyo yaa. magnezyumuda içemiyorum suda eriterek içilenden benimki ve içtiğim gibi istifra ediyorum ne yediysem. ayrıca biraz öncce 10-15 dk yürüdüm mahvoldum yaa. 178 boy vee tam tamına 85 kgyım yarım dünya gibiyim ne yapacağım bilmiyorum şimdiden bu kadar ağrım var önümüzdeki 3 ay bittim ben yaa:18:
.
ayrıca mihracee sana kocamaaaan MAŞALLAH
gerçekten çok güzel vee fit bir hamilesin tü tü tü tüüü..
çokk güzel çıkmışsın :)
pantolanların hamile pantolonu mu? Yakışmış :)
maşallah ya bayıldım vala nazarlardan korusun rabbim. Hiç kg falan yok ortada.
mihraceeeeeeeeeeee
seni yılın hamilesi seçiyorum hayatııımmmm
Çağla Şikelden hallicesin valla
nerdeeee bu bebek???Nerde bu göbeeeeeeekkkkkkkkkk?
o pant. ne marka?Ayakların hiç şişmedi mi?Ben 3 aydır babetten başka bişey giymiyoruuummmmm
[/B]
aksine cnm ishal gibiyim başından beri günde 2 kez çıkıyorum. Neyse bakalım önümüzdeki hafta kontrolümüz var söyleriz doktorumuza
Kızlar az önce öğrendim cok yakın bir arkadasımın 3 yaşındaki oglu balkondan düşmüş.Çocugun durumu kötüymüş.Tam kafa üsstü düşmüş bir de yavrum.Hamilelerin duası kabul olurmus..Lütfen dua edin kücük Mustafa için.İnsallah sag saglim kavussun ailesine
canım yaa size öyle hayranım ki , yenidoğan bezi 3 paket mi 4 paket mi olsun diye bile düşünüyorsunuzben mi çok rahatım acaba ? bezde ne var ki doğuma yakın 1 paket alırım, bitince babası gider alır marketten benim şu anki tek gayem sağsalim doğurabilmek oğlumu, yani 3 paket mi alsam yoksa yetmezmi 4 paket mi alayım diye düşünmüyorum hiç
ay canım yaa kıyamam.( hap olan magnezyumlarda var sanırım dr una söyle onlardan yazsın olmazsa.
bu arada teşekkür ederimmmm canımmmm çok iyi geldi bu güzel sözlerr.
söyleyeceğim canım doktoruma gerçi yoğurt peynir fln çok tüketiyorum ama boyumun uzunluğundanda kaynaklı sanırsam bu bel ağrıları. kaaç saattir uzanıyorum uykusuzlukta cabası neyse ykusuzluğa alışalım artık yavaştan yavaştan
:)) eşimde benimle yarışıyor :)) olsun ben çok mutluyum birlikte alıp birlikte vereceğiz :)))))))))selam kızlaar.. bişey sorcam eşide kendisiyle birlikte şişmanlayan varmı aranızda?? biz göbek yarıştırıyoruzda
Kızlar az önce öğrendim cok yakın bir arkadasımın 3 yaşındaki oglu balkondan düşmüş.Çocugun durumu kötüymüş.Tam kafa üsstü düşmüş bir de yavrum.Hamilelerin duası kabul olurmus..Lütfen dua edin kücük Mustafa için.İnsallah sag saglim kavussun ailesine
teşekkür ederim canımm.
Evet hamile pantolonu ama terzi işi canım. Hazır değil.
masallah canım cok guselsınnız
bel ve bacak ağrılarında magnezyum mucize gibi.
benim bacaklarım çok ağrıyodu gece uyandırıyodu, magnezyum içince geçti, bigün içmesem yine oluyor
kızlar ilk NST deneyimimizi yaşadık bugün. Sağ kasığımda ağrı vardı dünden beri, gecede pek uyuyamadım hatta, birde kasılma bugün çok sık oldu, normalde günde 2-3 kere olurdu ama bugün 9-10 kere olunca korktum doktorumu aradım.Normalde bu haftalarda rahim büyümesinden kaynaklı sancılar , ağrılar olabilir dedi ama kasılman 9-10 kere olduysa git bir görün bakalım yakın bir hastaneye dedi. tam idrar tahlili yaptır belki enfeksiyon vardır dedi, birde NST ye gir , gerçekten sancın var mı bakalım dedi, ama NST 'ye "toko olarak 20 dk." gir dedi. gittik hastaneye NST dogumhanede yapılıyormus, kapıdan girerken eşim bende gelıyımmı dedı, bende gel gel dedim. hemşirede bi kızdı, nereye geliyor burası doğumhane dedi
sonra bir odada başka bir hamiş daha yatıyordu onu tam NST ye bağlamışlardı ama karnında 2 cihaz bağlıydı, birde bebeğin kalp atısları duyuluyordu.bana hemsıre "toko NST" olacagı için tek bır alet bagladı sonra cektı gıttı, bende anlamadım saf saf makınenın ekranına bakıyorum korkuyla :18: birde seste cıkmıyordu benımkınden. sonra baktımkı makıneden kalp ekosu cekerken bır kagıt cıkar ya oyle bır kagıt cıkıyor, üstünde de kalp atışı gibi çizgi var, ama benim ki hep dümdüzdü, yanımdaki kızın, böyle hep inişli çıkışlıydı, anlamdı onun sancısı var benim yoksonrada hemsıre geldı sancın yok dedı, ıdrar tahlılımde temız cıktı cok sukur, doktoru aradım soyledım sonucları, rahim büyümesine bağlı o zaman agrıların dedi, kendını hıc yorma, yat dınlen ve bol su iç dedi. çok şükür böylece atlattık yani ...
kızlar ilk NST deneyimimizi yaşadık bugün. Sağ kasığımda ağrı vardı dünden beri, gecede pek uyuyamadım hatta, birde kasılma bugün çok sık oldu, normalde günde 2-3 kere olurdu ama bugün 9-10 kere olunca korktum doktorumu aradım.Normalde bu haftalarda rahim büyümesinden kaynaklı sancılar , ağrılar olabilir dedi ama kasılman 9-10 kere olduysa git bir görün bakalım yakın bir hastaneye dedi. tam idrar tahlili yaptır belki enfeksiyon vardır dedi, birde NST ye gir , gerçekten sancın var mı bakalım dedi, ama NST 'ye "toko olarak 20 dk." gir dedi. gittik hastaneye NST dogumhanede yapılıyormus, kapıdan girerken eşim bende gelıyımmı dedı, bende gel gel dedim. hemşirede bi kızdı, nereye geliyor burası doğumhane dedi
sonra bir odada başka bir hamiş daha yatıyordu onu tam NST ye bağlamışlardı ama karnında 2 cihaz bağlıydı, birde bebeğin kalp atısları duyuluyordu.bana hemsıre "toko NST" olacagı için tek bır alet bagladı sonra cektı gıttı, bende anlamadım saf saf makınenın ekranına bakıyorum korkuyla :18: birde seste cıkmıyordu benımkınden. sonra baktımkı makıneden kalp ekosu cekerken bır kagıt cıkar ya oyle bır kagıt cıkıyor, üstünde de kalp atışı gibi çizgi var, ama benim ki hep dümdüzdü, yanımdaki kızın, böyle hep inişli çıkışlıydı, anlamdı onun sancısı var benim yoksonrada hemsıre geldı sancın yok dedı, ıdrar tahlılımde temız cıktı cok sukur, doktoru aradım soyledım sonucları, rahim büyümesine bağlı o zaman agrıların dedi, kendını hıc yorma, yat dınlen ve bol su iç dedi. çok şükür böylece atlattık yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?