2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hmm teşekkürler . peki çocuk doktoru kimdi o zaman. ismini hatırlıyor musun?

yok canım ablamda hatırlamıyor malesef

, hayde geçmiş olsun:) ama şeker yüklemeni erken yaptırmadın mı?

Teşekkürler :) doktorumun söylediği tarihte yaptırdım canım , benim oğluş 1 hafta önde gidiyor ondan mı erken istedi anlamadım ama normalde 24.-28. haftada yapılır yazıyor nette, bende Sat a göre 23. de yaptırmış oldum.

arkadaşlar merhaba biraz geç oldu ama ben de aranıza katılabilirim sanırım.bu topiği yeni farkettim:):) beni de listeye alırsanız sevinirim... herkese selamlarrrrrrrrrr )
hg canımm sana ozel msj attım bılgılerını yaz eklıyım lısteye..
bende bu topikdeyim amma listede yokum . Aman listede olmayan çok yani biz bayağı bi kalabalığız maşallah tüh tüh
lısteye eklıycem cnm bılgılerını yaz Adı SAT Bekl.Doğ.Tar Yaş Boy Kilo Şehir Kaçıncı Çocuk Cinsiyeti İsim ( şimdilik)
bızde ole cnm doymuyoruzz ole bı sorunumuz var dr amcamızda ırı olucak dedıı korkuttu bızıı bende dıyettemı soksam nedır elıfımı
Eki Görüntüle 427051 Eki Görüntüle 427052 Eki Görüntüle 427053

kızlarrrr biraz şımarık pozlarrr D enerji toplayım diye yaptımDD
ama hoşuma gitti hehe
masallah canım cok guselsınnız

ay canım yaa kıyamam. ( hap olan magnezyumlarda var sanırım dr una söyle onlardan yazsın olmazsa.
bu arada teşekkür ederimmmm canımmmm çok iyi geldi bu güzel sözlerr.

maşallah ya bayıldım vala nazarlardan korusun rabbim. Hiç kg falan yok ortada.

ah merci merciii ben çok şımardım.
hayatım 8 kg aldım bugün tartılsam dahada fazladır aldığımı farkediyorum çünküm.
Ama hamile kalmadan önce 6 kg zayıflamıştım diyetteydimm sanırım verdiklerimi aldım geri o yüzden çok şiş görünmüyorum.
Birde dediğim gibi siyahın mucizesi.

:))) çağla şikel ve ben hiç alakamız yok ama güzel morel oldu:))).ilk hamileliğinde hatu6,5 kg almış yaa ikincisinde 12,5
.
Bebek orada teyzesiii büyüyorr kıpırdak oğlişim. pantolonun terzi işi canım hazır değil, ay birde pantollarımı terziye verdim ben kaprileri hamile pantolonuna çevirdiler çok hoş oldular çok rahatlar.
ayaklarım şişmedi çok şükür ama akşamları yüksekğe dikiyorum dinlendiriyorum.

çok geçmş olsun. allah şifa versin

aynen ben de böyle hissediyorum, sağlıkla doğsun kokusunu çekeyim şöyle içime de bezini alırız elbet. babası gitsin alsın işi ne

ay canım yaa kıyamam. ( hap olan magnezyumlarda var sanırım dr una söyle onlardan yazsın olmazsa.
bu arada teşekkür ederimmmm canımmmm çok iyi geldi bu güzel sözlerr.

söyleyeceğim canım doktoruma gerçi yoğurt peynir fln çok tüketiyorum ama boyumun uzunluğundanda kaynaklı sanırsam bu bel ağrıları. kaaç saattir uzanıyorum uykusuzlukta cabası neyse ykusuzluğa alışalım artık yavaştan yavaştan

bel ve bacak ağrılarında magnezyum mucize gibi.
benim bacaklarım çok ağrıyodu gece uyandırıyodu, magnezyum içince geçti, bigün içmesem yine oluyor

kızlaar hareketleri ne zaman hissetmeye bşladınız ne zaman kuvvetlenmeye başladı hareketler? ben anca elimi krnıma koyduğumd veya kambur gibi oturduğumda hissediyorum o da çooook nadir...

kızlar ilk NST deneyimimizi yaşadık bugün. Sağ kasığımda ağrı vardı dünden beri, gecede pek uyuyamadım hatta, birde kasılma bugün çok sık oldu, normalde günde 2-3 kere olurdu ama bugün 9-10 kere olunca korktum doktorumu aradım.Normalde bu haftalarda rahim büyümesinden kaynaklı sancılar , ağrılar olabilir dedi ama kasılman 9-10 kere olduysa git bir görün bakalım yakın bir hastaneye dedi. tam idrar tahlili yaptır belki enfeksiyon vardır dedi, birde NST ye gir , gerçekten sancın var mı bakalım dedi, ama NST 'ye "toko olarak 20 dk." gir dedi. gittik hastaneye NST dogumhanede yapılıyormus, kapıdan girerken eşim bende gelıyımmı dedı, bende gel gel dedim. hemşirede bi kızdı, nereye geliyor burası doğumhane dedi
sonra bir odada başka bir hamiş daha yatıyordu onu tam NST ye bağlamışlardı ama karnında 2 cihaz bağlıydı, birde bebeğin kalp atısları duyuluyordu.bana hemsıre "toko NST" olacagı için tek bır alet bagladı sonra cektı gıttı, bende anlamadım saf saf makınenın ekranına bakıyorum korkuyla :18: birde seste cıkmıyordu benımkınden. sonra baktımkı makıneden kalp ekosu cekerken bır kagıt cıkar ya oyle bır kagıt cıkıyor, üstünde de kalp atışı gibi çizgi var, ama benim ki hep dümdüzdü, yanımdaki kızın, böyle hep inişli çıkışlıydı, anlamdı onun sancısı var benim yok sonrada hemsıre geldı sancın yok dedı, ıdrar tahlılımde temız cıktı cok sukur, doktoru aradım soyledım sonucları, rahim büyümesine bağlı o zaman agrıların dedi, kendını hıc yorma, yat dınlen ve bol su iç dedi. çok şükür böylece atlattık yani ...

selam kızlaar.. bişey sorcam eşide kendisiyle birlikte şişmanlayan varmı aranızda?? biz göbek yarıştırıyoruzda
:)) eşimde benimle yarışıyor :)) olsun ben çok mutluyum birlikte alıp birlikte vereceğiz :)))))))))

canım allah bir an evel sağlığına kavuşturur inşallah, bu kandil gecesinde dualarımız kabul olsun inşallah.......

teşekkür ederim canımm.
Evet hamile pantolonu ama terzi işi canım. Hazır değil.

kuşuuuuuummmm o ne güzellik yahu, hamile misin diye baktım o kadar iyi kamufle etmişsin yani. seçim süper kokoşluğu seviyorum ben de kolye de siyah siyah görüntüyü yumuşatmış.. şımarmak bazı insanlara yakışır zaten ) allah nazardan korusun seni bebişinii :)) seni günün annesi seçtim!!!!! suksuk senin sayfan ama senin de aynı fikirde olduğunu tahmin edebiliyorum

geçmiş olsun canım ALLAHTAN hiçbi sorun çıkmamış çook şükür.

çok geçmiş olsun.:) sonu iyi biten bi macera yaşamış olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…