2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet bebek su gibi her yeri oynar durumdayken, bir koruma ve ele avuca gelene kadarki taşıma kılıfı galiba.... Ben oto koltuğu, portbebelerin de kullanım senaryosunu kendi yaşam senaryoma uyduramadım da bir türlü o yüzden fikir almaya çalışıyorum...Tekrar güle güle kullanın...

Eki Görüntüle 427151

Ama biri bana bunu açıklasın.... Çok iyi bir markanın ürünü bu... Güvenip bebeğini bırakabilen var mı???

Bu ne yahu.. Pek bir anlam veremedim Ben buna bebişimi koymam kocaman bi direksiyonuda var.. Pek güvenilir gelmedi bana... Bunun yerine salıncaklar var bebişler için daha eğlenceli olur bence...

hmm teşekkürler . peki çocuk doktoru kimdi o zaman. ismini hatırlıyor musun?

, hayde geçmiş olsun:) ama şeker yüklemeni erken yaptırmadın mı?

:) hayde geçmiş olsun

üst komşu belası eski evimde varı. ne yaptıysam vazgeçmedi. sofra bezini silkeler, çocuklaırı sürekli bişler atar ... çıkıp kaç kere uyardım, yetmedi kapısnın önüne kendi pisliklerini yaydım filan ama ı ıh
huylu huyundan vazgeçmiyor
Eki Görüntüle 427051 Eki Görüntüle 427052 Eki Görüntüle 427053

kızlarrrr biraz şımarık pozlarrr D enerji toplayım diye yaptımDD
ama hoşuma gitti hehe

maşalah çok güzel çıkmışsın :)

7 ayda 7 kg ne ki. dogumdan sonra bişiyin kalmaz snin :)

bende aksine iştah yok. zoraki yiyorum desm yeridir
Eki Görüntüle 427151

Ama biri bana bunu açıklasın.... Çok iyi bir markanın ürünü bu... Güvenip bebeğini bırakabilen var mı???

burdan bakınca çok lüzumsuz bişiye benziyor:)

iyi akşamlar bayanlar cümleten kandiliniz mübarek olsun. ben dün gece ağrıdan hiiç uyumadım desem yeridir sağımdan soluma dönerken çok ağrım oluyo tuvalete kalkarken falan mahvoluyorum yaa birde sanki sol böbreğim ağrıyo gibi yaa eğer dahada artarsa bi doktora gideceeğim belim falan müthiş ağrıyo yaa. magnezyumuda içemiyorum suda eriterek içilenden benimki ve içtiğim gibi istifra ediyorum ne yediysem. ayrıca biraz öncce 10-15 dk yürüdüm mahvoldum yaa. 178 boy vee tam tamına 85 kgyım yarım dünya gibiyim ne yapacağım bilmiyorum şimdiden bu kadar ağrım var önümüzdeki 3 ay bittim ben yaa:18:
.

ayrıca mihracee sana kocamaaaan MAŞALLAH
gerçekten çok güzel vee fit bir hamilesin tü tü tü tüüü..

Kızlar az önce öğrendim cok yakın bir arkadasımın 3 yaşındaki oglu balkondan düşmüş.Çocugun durumu kötüymüş.Tam kafa üsstü düşmüş bir de yavrum.Hamilelerin duası kabul olurmus..Lütfen dua edin kücük Mustafa için.İnsallah sag saglim kavussun ailesine

:)) ayy tam 8 kg aldım şekerimmmDD uzaktan ve siyahlarla çekilince böyleee kamufile ediliyor
mihraceeeeeeeeeeee
seni yılın hamilesi seçiyorum hayatııımmmm
Çağla Şikelden hallicesin valla
nerdeeee bu bebek???Nerde bu göbeeeeeeekkkkkkkkkk?
o pant. ne marka?Ayakların hiç şişmedi mi?Ben 3 aydır babetten başka bişey giymiyoruuummmmm

Eki Görüntüle 427151

Ya bu ne yaa,üstelik bunlar o kadar pahalı ki...
belki taşıması ve arabaya koyması çok pratiktir çünkü oto kol. çıkarıyosun ve sadece iskeleti bagaja koyuyosun
ama onun dışında hani annenin eşyalarını veya çocuğun oyuncaklarını falan koyacağı bi yeri yok yani

amanııın okuyunca ne kadar anlamsız veya kötü anlama gelen isimlermiş
ben şaştım kaldım kuzenim Sude koymuştu kızının adını Ayçanur doğduğunda çok modaydı Sude ismi
dövülmüş,sürülmüş,terleyen falan anlamına geliyomuş
bi uydurma anlam yüklüyolar"cennette açan bir çiçek" veya "cennete düşen ılık yağmur pıtırcığı"
yok efendim "cenneten gelen falan fişman kokusu" illa cennet bişeyi anlamı yüklenmiş saçma sapan isimler
son zamanlarda çok değışık ısım bulma telaşı var malesef çok değişik olacak dıye.iıyıce anlamsız kelımeler ısım olarak konmaya başlandı
Buğlem koyacak olan bi arkadaş vardı Buğlem:
Internette yazan anlami: Cenneti müjdeleyen melek (illa cennet bişeysi)
Gerçek anlami: eski bir kızılderili dilinde 'bereket yüklü bulut' anlamı güzelmiş gene de ama kızılderili dili mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…