kızlar yaa şimdi farkettim benim bebişim çok aşağıda sanki yaa göbek deliğimin altından başlıyo kasıklarımın taa altlarına kadar taş gibi yaa (afedersiniz ama) tuvaletimi yaparken sanki rahmim aşağıda gibiydi korktum yaaa:18:
günaydınn herkesee gece çok komik bir durum oldu paylaşayım dedim.. sağ tarafımda bir ağrı öle bir ağrı ki ağlamaya başladım.. eşim ne oldu dioo ağlıyorm ben ne oldu dio telaşlandı bu çocuk benim böbreğimi yiyor diyerek ağlamaya devam ediyorum eşim önce şaşırdı sonra baktı ben ciddiyim gülmeye başladı o güldükçe ben daha çok sinirlenip ağlıyorum 15 dk sonra falan geçdi ama o an kabusdu aksam eşim anlattı anlattı güldük sonra gerçekten komikti ama benim kızım böbreğimi yiyormus arada dün öğrendik:):)
günaydınn herkesee gece çok komik bir durum oldu paylaşayım dedim.. sağ tarafımda bir ağrı öle bir ağrı ki ağlamaya başladım.. eşim ne oldu dioo ağlıyorm ben ne oldu dio telaşlandı bu çocuk benim böbreğimi yiyor diyerek ağlamaya devam ediyorum eşim önce şaşırdı sonra baktı ben ciddiyim gülmeye başladı o güldükçe ben daha çok sinirlenip ağlıyorum 15 dk sonra falan geçdi ama o an kabusdu aksam eşim anlattı anlattı güldük sonra gerçekten komikti ama benim kızım böbreğimi yiyormus arada dün öğrendik:):)
yazıkk ac kalıo demekkıı:)) neden yıyomuss kıı :18::18::18::18:
günaydın arkadaşlar şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırmanızı söyledi dr.
günaydın arkadaşlar şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırmanızı söyledi dr.
günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişi sormak istiyorum ben benim fena halde kabızlık sorunum var benim gibi olan var mı
günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişi sormak istiyorum ben benim fena halde kabızlık sorunum var benim gibi olan var mı
cnm bnm arada sırada oluo ama cay yada süut ıctgmde bagrsaklrm acayıp faalıyette oluo yada erık yedıgımde:)
Günaydın, ben akşamları yatmadan önce 2 adet gün kurusu kayısı yiyorum bu şekilde çözdüm sorunu
kızlar herkese günaydın....benim Allah kısmet ederse kızım olacak ve ismini Alya koymak istiyorum...sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?