Kızlar bikac gündür gögüslerimde kızarıklıklar var..Neden bilemedim.Kasıntı filan yok..sadece kırmızı kırmızılar..nedemek ki simdi bu?:26:
catlak olmasın cnm ..alerjıde olabılır sıcaklardan
Yok canım,çatlak gibi degil de komple kırmızı kırmızı göğüslerim domates gibi..Üstelik alev alev de yanıyolar..Aynada bakınca göbegimle arasında bariz renk farklılığı var..
Allah Allah çok garip,bişeymi alarji yaptı yoksa canım....
ılık duş alıp sabunla,belki iyi gelir.................
hehe sen bizimlede paylaş şekerim son kararı bizzdeeeee merak ederizzz hehe:)
inss cnmmmmm
teşekkürlerrrrrr darısı senin kuzuyaaaa teyzesi.
ben almıycam cnm ev kalorıferlıı 75 metrekare zatenn salonnla mutfagın kapısı yok alcıdann yapmıslar... kapıları ortmuyoruz zaten sıcak oluo cok .. ama evınn buyukse sen bılırsın alınabılırkızlaaarrrr bebek telsizi almayı düşünüyrmusunuz?Düşünüyor yada aldıysanız hangi marka aldınız*
ben ikilemde kaldım:44::44::44::44::44::44:
Yok canım,çatlak gibi degil de komple kırmızı kırmızı göğüslerim domates gibi..Üstelik alev alev de yanıyolar..Aynada bakınca göbegimle arasında bariz renk farklılığı var..
slm cnm nadilsiniz umarim iyisinizdirAy canım paylaşmazmıyım miniğimin ismini teyzoşlarıylaaaa
ah bide karar versem...
yazık çocuğa hergün farklı bi isimle sesleniyrz.....kafayı sıyırcak yakındaaaaaa....
umarım doğuma kadar karar verebiliriz......
kızlaaarrrr bebek telsizi almayı düşünüyrmusunuz?Düşünüyor yada aldıysanız hangi marka aldınız*
ben ikilemde kaldım:44::44::44::44::44::44:
inss cnmmmmm
ben almıycam cnm ev kalorıferlıı 75 metrekare zatenn salonnla mutfagın kapısı yok alcıdann yapmıslar... kapıları ortmuyoruz zaten sıcak oluo cok .. ama evınn buyukse sen bılırsın alınabılır
ala alaa ılgıncc cnm yaa buyuk bı ıhtımalle bısey alerjı yaptı sana
slm cnm nadilsiniz umarim iyisinizdir
ben almayı düşünmüyorum canım cocuk odamla yatak odam bitişikk kış bebeği olacağı için balkondada oturmayacağızzz herhalükarda duyarız sesini diye düşünüyorum ama arkadaşım mutlaka al işe yarıyor demiştii kendininkini verecek bana denerim sanırım.
:)) bekliyoruzz dört gözlee en çok hangisineee tepki veriyorsaa onu koyunAy canım paylaşmazmıyım miniğimin ismini teyzoşlarıylaaaa
ah bide karar versem...
yazık çocuğa hergün farklı bi isimle sesleniyrz.....kafayı sıyırcak yakındaaaaaa....
umarım doğuma kadar karar verebiliriz......
canım benimde bitişik olucak çocuk odasıyla yatak odam....
peki duyabilirmiyiz ağladıklarında
ben duyamazsam diye endişeleniyrm......Minnacıklar sesi gür çıkarmı acaba??????
:)) bekliyoruzz dört gözlee en çok hangisineee tepki veriyorsaa onu koyunD
benim minik ne kuthana nede ilkere tepki veriyor ikisinide sevmedi sanırım
kızlar yaa benim karnım istilik olur gibi kabardı sol taraf ama nedendir sizce
ay benimde kalbimden geçen hep kuthann şuandaa kuthanı beğenenler daha çok canım bakalım hayırlısı.ay ne komik.....
o zaman biraz daha büyümesini bekleyeyim teyzesi....
kuthanı beğendim ben...
ama oğlum olsaydı ÇAĞAN ismini koymayı düşünüyrdum ben...
bi fikir olsun istedim.....
.
Canım ben bebişi geceleride yanıma almam odasında yatar die düşünüyrm,hayal kurmuyodurum umarum daaaa.....
oda yapıcam bide yatak odası için beşik alıp masraf yapmak istemiyrm...
telsiz olursa rahat duyablirim die düşündüm....Ama karar veremedim henüz yaaaa
Kraft marka vardı 130tl di 800 metre ye kadar çekebiliyrmuş...
fuzili masrafta yapmak istemiyrm.....
aaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy ne çok konuştum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?