Pofss geçmişi oku oku bitmedi yarıda bıraktım dır dır yapmaya geldim nörüyonuzz gariii ne ediyoduruyonuz neydisiniz
Kızlar ya karnım resmen ramazan davulu oldu ayşemde içerden mani söylüyo sanki
"Tepsiler dizi dizi
Dâvete bekle bizi
Adresi iyi yaz ki
Kolayca bulam sizi"
Pofss geçmişi oku oku bitmedi yarıda bıraktım dır dır yapmaya geldim nörüyonuzz gariii ne ediyoduruyonuz neydisiniz
Kızlar ya karnım resmen ramazan davulu oldu ayşemde içerden mani söylüyo sanki
"Tepsiler dizi dizi
Dâvete bekle bizi
Adresi iyi yaz ki
Kolayca bulam sizi"
ay ilahii çokkk hoşsssunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok güldüm Allah da seni güldürsün..
Hoşgeldin canım gelde laflıyalım boşver geçmişi sonra okursun
maninizde süpermiş yani annesiiiiiiii
alkışşşşşşşşş
ah bu erkekler hep bööööleeeeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaay benimde kalbimden geçen hep kuthann şuandaa kuthanı beğenenler daha çok canım bakalım hayırlısı.
Çağan ismide güzelmiş sevdim eşime söyledim kocaman bir hayır dedi kokmuş :)) Allahım yaa isimm bakıyıormusun diyorum vakit olmuyor diyor bulduğumada mızıklıyor.
ama kuthan ve ilkerde ılımlı gibi.
ben yanlız yatırıcagımı zannetmıyorumm en azından bı 5 aylık olması gerekırr kusma sorunu olur dıe korkuyorumm 5 aydan sonraa kendısı hareketlenecegı ıcın sorun olmaz allah korusunn .. sende bence yanlız bırakamazsınn geece sıksık uyanırlar emzırmek ıcın hep yanında olman lazım bu benım fıkrım tabıkıddee cnmm ay bende cok konustum sankıı
ay ay hemdeee ne gür çıkar bütünnn apartmanı inletir sen ne diyorsun annesi:))
birde emin tedirgin uyursun aklın fikrin onda olurr.
Bence acele etme bak durumaaa ihtiyaç olursaaaa al canım.
Belki hiç gerek kalmaaycak kullanamayacaksın yada çok uyku ağır oalcak deli gibi ihtiyaç duyacaksın sonuçta hemen temin edilebilecek birşeyy bekle bence.
Ben ilk 8 ayy bebişi yatak odasındaaa yatıracğaım beşiğimiz tekerlekli gündüz odasına alırım geceleri yanıma inş.
Evet şekerim ben çok hoş bir hatunum :)) Bugün espirktüelliğim üstümde sorma bi de karnım yumuşasa karnım yemek yiyince geriliyoo...
Kızlar nasılsınz olumsuz bişeler yoktur inşaaALLAh.. Bu arada mihrace benim eşimde senin eşin gibi bir sürü isim sayıyorum hiç birini beğenmiyor kendiside bamıyor daha zaman var diyor hepsi aynı ha :)
oy oyyy büyütmemişz gerken tek bir bebişimiz yok birde büyük bebişler varrr:dah bu erkekler hep bööööleeeeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaa
ay ay maşallah hatuncuk sana Allah neşeni eksik etmesin.
Valla aynı bende sen gibiyim şuand aöyle bir geriginiimki karnım az sonra yırtılıcak sankiiiii.
ay şekeirm valla aynı aynıı:) şimdi soruyorki bana ne yazışıyorsunuzzz ben de snei kesiyorum dedimD niye diyor yaaa anlattım durumu kocaman dil uzatıyorr.
Diyorki boş boş yazışmayın işe yarar şeyler yazınn bebek arabası tarışın kimse birşey tabsiye etmiyormu
ay ay maşallah hatuncuk sana Allah neşeni eksik etmesin.
Valla aynı bende sen gibiyim şuand aöyle bir geriginiimki karnım az sonra yırtılıcak sankiiiii.
ay şekeirm valla aynı aynıı:) şimdi soruyorki bana ne yazışıyorsunuzzz ben de snei kesiyorum dedimD niye diyor yaaa anlattım durumu kocaman dil uzatıyorr.
Diyorki boş boş yazışmayın işe yarar şeyler yazınn bebek arabası tarışın kimse birşey tabsiye etmiyormu
:))))Ay aynı benim kocam.. bütün kocalar aynı mı ya... Hiç istemiyor buralara girmemi... Öyle şeyler yazma diyor.. üff bende he diyorum :)
Kızlar ya ne dicem hastane çıkışı kaç tane aldınız? 20 parçalı bir tane bir de 5 parçalı bir tane alsam yiter mi acep?
Ay aynı benim kocam.. bütün kocalar aynı mı ya... Hiç istemiyor buralara girmemi... Öyle şeyler yazma diyor.. üff bende he diyorum :)
Kızlar ya ne dicem hastane çıkışı kaç tane aldınız? 20 parçalı bir tane bir de 5 parçalı bir tane alsam yiter mi acep?
Ay hep ciddi şeyler mi konuşucaz canımmm birazcıkta geyik yapalım demiiiiii
İşte erkeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ah bu erkekler hep bööööleeeeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaa
ne bileyim canımmm
o zaman yatak odası için ayrı bi yatak beşik vs de almak lazım demi.......
yanıımızda zor olur sanırım ezerim mezerim....Allah korusunnnnnnn
kızlarr ben biraz çıkıyorum çamaşırım var onuu asıppp uzanaacağımmmmmmmmmm
cici bakın kendinizeeeeee yarın görüşrüzzz öpüldünz
Erkek işte ne etcen onalrında bi erkekler kulubüü olsa onlarda boş durmazdı bence :) Gerçi benimki işten geliyo alıyo bilgisayarı eline yine iş yine iş pufff :)
Kızlar ya kpss sınavına az kaldı ve ben hiç çalışamaıyorum bu senede devlete param sadaka olacak heralde ya eşimde girecek kamu için o benden daha iyi çalışıyor herkes sınavın nası geçti felan dicek dşük puan alacağım için sınavda fenalaştım sınavın yarısında çıktım mı desem ahahah o geldi şimdi aklıma :)
kızlarr ben biraz çıkıyorum çamaşırım var onuu asıppp uzanaacağımmmmmmmmmm
cici bakın kendinizeeeeee yarın görüşrüzzz öpüldünz
Güle güle canım bende çıkıyorum sandalyede oturamıyorum göğüslerim karnıma baskı yapıyo :)
Bende gidip biraz uzanayıım boyum uzar belki ahahahahne iğrenç bir espiri yaptım...
Kızlar herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun...
Ay alemsin vallaaaa
boşver canım sen hamilesin,kimsede bişey sormasın......
Hem sen rahat gir sınava bebiş şansıyla ngelir belli mi olur kazanırsın....................
buarada hangi bölümsün.....
Bol şanslar şimdidennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?