2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay ilahii çokkk hoşsssunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok güldüm Allah da seni güldürsün..

Hoşgeldin canım gelde laflıyalım boşver geçmişi sonra okursun
maninizde süpermiş yani annesiiiiiiii
alkışşşşşşşşş

ay ilahii çokkk hoşsssunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok güldüm Allah da seni güldürsün..

Evet şekerim ben çok hoş bir hatunum :)) Bugün espirktüelliğim üstümde sorma bi de karnım yumuşasa karnım yemek yiyince geriliyoo...

Kızlar nasılsınz olumsuz bişeler yoktur inşaaALLAh.. Bu arada mihrace benim eşimde senin eşin gibi bir sürü isim sayıyorum hiç birini beğenmiyor kendiside bamıyor daha zaman var diyor hepsi aynı ha :)

ah bu erkekler hep bööööleeeeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaa

ne bileyim canımmm
o zaman yatak odası için ayrı bi yatak beşik vs de almak lazım demi.......
yanıımızda zor olur sanırım ezerim mezerim....Allah korusunnnnnnn

aslında haklısın ncanım.....
denemek lazımmmmm

ay ay maşallah hatuncuk sana Allah neşeni eksik etmesin.
Valla aynı bende sen gibiyim şuand aöyle bir geriginiimki karnım az sonra yırtılıcak sankiiiii.
ay şekeirm valla aynı aynıı:) şimdi soruyorki bana ne yazışıyorsunuzzz ben de snei kesiyorum dedimD niye diyor yaaa anlattım durumu kocaman dil uzatıyorr.
Diyorki boş boş yazışmayın işe yarar şeyler yazınn bebek arabası tarışın kimse birşey tabsiye etmiyormu

Ay aynı benim kocam.. bütün kocalar aynı mı ya... Hiç istemiyor buralara girmemi... Öyle şeyler yazma diyor.. üff bende he diyorum :)

Kızlar ya ne dicem hastane çıkışı kaç tane aldınız? 20 parçalı bir tane bir de 5 parçalı bir tane alsam yiter mi acep?

Ay hep ciddi şeyler mi konuşucaz canımmm birazcıkta geyik yapalım demiiiiii
İşte erkeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:))))
hehee yanlız değilsinnnnnnnnnn yanlız değilsin:)))

canım tek 20 parçalıda yeter benceeeee ekstra 5 parçaya gerek yok.

ama tedbir olsun diyorsan 5 lide alabilrsin. fazlasıyla yeter.

Canım bende 1 tane 20 parçalı bitanede 5 parçalı var yeter sanırım..............
Ay benim kocamda aynıııııı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn he diyrm bende bikaç defa söylüyo sonra benle uğraşmayı bırakıyooooo

park yatagı aldık bızz yanımızda olurmu ezerızz tabı :)) bıde bazalı yatak aldık ben onda yatıcamm oda park yatagında..

Erkek işte ne etcen onalrında bi erkekler kulubüü olsa onlarda boş durmazdı bence :) Gerçi benimki işten geliyo alıyo bilgisayarı eline yine iş yine iş pufff :)

Kızlar ya kpss sınavına az kaldı ve ben hiç çalışamaıyorum bu senede devlete param sadaka olacak heralde ya eşimde girecek kamu için o benden daha iyi çalışıyor herkes sınavın nası geçti felan dicek dşük puan alacağım için sınavda fenalaştım sınavın yarısında çıktım mı desem ahahah o geldi şimdi aklıma :)

kızlarr ben biraz çıkıyorum çamaşırım var onuu asıppp uzanaacağımmmmmmmmmm
cici bakın kendinizeeeeee yarın görüşrüzzz öpüldünz

Güle güle canım bende çıkıyorum sandalyede oturamıyorum göğüslerim karnıma baskı yapıyo :)

Bende gidip biraz uzanayıım boyum uzar belki ahahahah ne iğrenç bir espiri yaptım...

Kızlar herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun...

Ay alemsin vallaaaa
boşver canım sen hamilesin,kimsede bişey sormasın......
Hem sen rahat gir sınava bebiş şansıyla ngelir belli mi olur kazanırsın....................

buarada hangi bölümsün.....
Bol şanslar şimdidennnn

iyi geceleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlaarrrrrrrrrrr

Sağolasın canım iktisat mezunuyum.. Kpss A ya hiç çalışmadm zaten B grubundan girecektim ama o da fos çıkar muhakkak zaten bebişim olacak evde oturup kızım anası olurum ahah seneye dersaneye giderim belkide... A grubu için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…