bu arada kızlar bugün doktora gittim alt karnımda ve kasıklarımda ağrım oluyodu özellikle oturup kalkarken bide kızım çok aşada hareket ediyo o kadarki her hareketi aşalarda gıdıklanma gibi olmaya başlamıştı tedirgindim bu konularda ama hepiciği normalmış ayaklarınıda aşa yerleştirdiği için kuzucum tekmeledikçe bana çıkacakmış gibi geliyodu ama çok şükür çok rahatladım çok iimiş haftasına göre gelişimi çok ii dedi doktorcuğumuz tek üzücü olan ilk defa alttan muayne oldum hiç hoş diildi :26: su geliyo benden az az o yüzden bakmam lazım dedi ama bi sıkıntı göremedi keşke bakmasaydı dedim ama oldu bi kere içim rahatladı en azından cuma günüde şeker yüklemem var burda çok değişik yorumlar okumuştum bakalım nasıl olcek
iyi akşamlar kızlar.bu akşam çok kötüyüm midem acayip yanıyor.ewde ilaç yok.süt içtim para etmedi ne yapmalı bilmiyorum:26:
iyi akşamlar kızlar.bu akşam çok kötüyüm midem acayip yanıyor.ewde ilaç yok.süt içtim para etmedi ne yapmalı bilmiyorum:26:
ıyım cnm sımdıı 3saatdır uzanıyordum yaklasıkk nete gıremedımm ıı geldı sankı sanıırım yorulunca olduu neysekı gectı sukurler olsunson aylarda bu gıbı sıkayetlrımız olucak gıbı cnmm allahh beterınden saklasınn
kayısı cıktı aartık cnm hergun yemeye bakk taze olmasada peymanın gunkurusu dıe bı kayısısı var tavsıye ederımm cok ıı gelıoo .. hamılelıgım ılk donemınde bende cok cektımm sımdı ıse hep ıshal duurrumlarındayımmbunu cok meyve yemeye borcluyum sanırım bıde katı seyelrdenn uzak kalmayaa..gecmıss olsunnn canımm
benimde aynı canım yaa ne yesem kaynıyor resmen
Kızlar bikac gündür gögüslerimde kızarıklıklar var..Neden bilemedim.Kasıntı filan yok..sadece kırmızı kırmızılar..nedemek ki simdi bu?:26:
cnm selam..bende bugün farkettim göbeğim ve göğüslerim kırmızı kırmızı olmuş.endişe ettim bende.neden öle oluyor acaba..genişliyor die kırcal damarlar belirginleşiyor olabilir die düşündüm.aynı bendede kaşıntı yok.sadece kızarıklık var.
Ben de bilmiyorum canım.Netten baktım hiçbişey bulamadım.Sadece süt ateşi diye bişi duydum onun için de cok erken..Yarın doktora gideceğim.Ozaman sorar yazarım..Umaırm önemli bişi degildir
Erkek işte ne etcen onalrında bi erkekler kulubüü olsa onlarda boş durmazdı bence :) Gerçi benimki işten geliyo alıyo bilgisayarı eline yine iş yine iş pufff :)
Kızlar ya kpss sınavına az kaldı ve ben hiç çalışamaıyorum bu senede devlete param sadaka olacak heralde ya eşimde girecek kamu için o benden daha iyi çalışıyor herkes sınavın nası geçti felan dicek dşük puan alacağım için sınavda fenalaştım sınavın yarısında çıktım mı desem ahahah o geldi şimdi aklıma :)
..Evet şekerim ben çok hoş bir hatunum :)) Bugün espirktüelliğim üstümde sorma bi de karnım yumuşasa karnım yemek yiyince geriliyoo...
Kızlar nasılsınz olumsuz bişeler yoktur inşaaALLAh.. Bu arada mihrace benim eşimde senin eşin gibi bir sürü isim sayıyorum hiç birini beğenmiyor kendiside bamıyor daha zaman var diyor hepsi aynı ha :)
herkeze ii geceler kızlar nasılsınız.uzun zamandır giremiyordum ne çok ilerlemiş sayfalar..bebişler nasıl...ya 4 boyutluya giren var mı aranızda ben haziran 18 de giricem kısmetse..çok merak ediyorum yüzü falan çok net görünüyormuş galiba..
ayy cnmm ne olur yaz yarın. benim daha randevum 18 haziranda.bulunduğum yerde de doktor yok merkezde oturmuyoruz görev icabı.inş.önemli bişey değildir.kaçta randevun.cevabını beklicem.Allahım inş.kötü birşey değildir.
Normalde randevum yok canım, kendi doktoruma degil de baska birine gideceğim mecbur.Sabahtan arayıp randevu alacagım.Genelde müsait oluyor diger doktor.sabah hastane ile görüstükten sonra saatini msj atarım sana.Peki ateş var mı sende de?? Benim göğüslerim cayır cayır yanıyor.:26:
herkeze ii geceler kızlar nasılsınız.uzun zamandır giremiyordum ne çok ilerlemiş sayfalar..bebişler nasıl...ya 4 boyutluya giren var mı aranızda ben haziran 18 de giricem kısmetse..çok merak ediyorum yüzü falan çok net görünüyormuş galiba..
ben haftaya salı gireceğim. geçen sefer kısa sürmüştü plansız diye ama bu kez 4 boyutlu randevum.. :) daha da ayrıntılı bakacağız inşallah.. şeker yükleme de yapılacak.. bakalım...hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?