Ben doldurmadım henüz sanırım sadece kargo ücretini biz ödüyrz değilmi?
Doldurmaya değer mi ki?
canım mağaza dediğin büyük marketler mi?
Evet canım sadece kargo ücreti ödüyorsun.Bana göre deger cünkü yoga videosunu cok begendim.Onun dısında 4 tane yenidoğan bezinden baska bir numarası yok.Dvdnin içinde doktor tavsiyeleri filan bulunuyor.Bir de brosür var bebişimizle ilk günlerde ne yapacagımızla ilgili..almasan da cok bişi kaybetmezsin yani:)
magaza olayını cok iyi bilmiyorum ama orada 2 secenek vardı biri kargo ile alacagım digeri magazadan alacağım diye..Sonraki adımda muhtemelen magzalar konusunda bilgilendirme vardır..
hay Allahımm canım sen dikkat et bakalımmmm, ya biz hamileliğin ilk aylaındaa testler olmamışmıydık, kızamıkçık için falan
kızamıkçıkla su çiçeği aynı değilmiydii
en çok defneyii sevdimm:))))))))canım benim beğendiğimi eşim ,eşimin beğendiğini ben beğenmiyrm....
şimdilik düşündüklerimiz:
BEREN,DEREN,DERİN,DURU,NEHİR,DEFNE......
ya çok var ya karar vermek çok zooooooooorrrrrrrrrrrrrrr
hayır canım aynı şey değil farklı hastalıklarrr......
canım küçükken geçirdiysen endişelenmene gerek yok bence....
umarım geçirmişsindir.....
canım benim beğendiğimi eşim ,eşimin beğendiğini ben beğenmiyrm....
şimdilik düşündüklerimiz:
BEREN,DEREN,DERİN,DURU,NEHİR,DEFNE......
ya çok var ya karar vermek çok zooooooooorrrrrrrrrrrrrrr
iii akşamlar tatlımmm
bizde iyiyz işte teyzoşlarla kaynatıyrz..........
sena nasıl sizce
hoş geldin canımmmmm
bebişer bu ara korkutuyor bizleri ama şükür kimseciklerde bir sorun yok.
senin miniklerr nasıll bakim.
benim kuzucum 927 gr olmauşş:))
ayy canımm çok güzel benceeee bir arkadaşım varr kardeşinin ismi sena bıcırık çokta şirin çok seviyorum.
İlk onda duydum çok hoş bence
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
biz kızımla yalnız kaldık ama niye kimse yazmıyoooooooooo
kızlar merhaba,
ne zamandır giremiyorum nasılsınız siz e bebişleriniz
oyy yesınlerr kuzunuu masallahh kocaman olmuss cnmmhoş geldin canımmmmm
bebişer bu ara korkutuyor bizleri ama şükür kimseciklerde bir sorun yok.
senin miniklerr nasıll bakim.
benim kuzucum 927 gr olmauşş:))
canım ılık bi duş al rahatlamaya çalış...unut o hastalığı falan vesvese yapma.....hani iğrenince falan daha kötü olur derler......cnm o rubella olduğumuz. yani kızamıkçık. o en tehlikeli olanı zaten.internette kesin bir bilgi vermemiş. küçükkende sadece kabakulak geçirmişim başka bişey geçirmemişim
hastaneyede sinir oldum doktorun işi bitince sizi arıycaz dediler kaç saat geçti. yarın kendi doktorumu arıycam yada giderim artık ne yapıyım(
psikolojik olarak kaşınıyorum şuan , görseniz halimi hergün okulda binbir probler anaokulu öğretmeni olmak rahat gibi duruyor ama çok zor arkadaşlar çocuk sınıfta düşse yaralansa sen kötü öğretmen oluyorsun veli seni suçluyor sanki elimd sihirli değneğim var, çocuk eve terli gitse hocam neden değiştirilmemiş triplerine giriyorlar birde devlet okuluyuz düşünün. bakalım ilkokulda böyle özel ilgi bulabileceklermi! birde suçiçeği çıktı başıma
bende defne ve beren arsındayımmen çok defneyii sevdimm:))))))))
isim mevzusu zorberen güzel nehirde güzel
kızlar merhaba,
ne zamandır giremiyorum nasılsınız siz e bebişleriniz
cnm o rubella olduğumuz. yani kızamıkçık. o en tehlikeli olanı zaten.internette kesin bir bilgi vermemiş. küçükkende sadece kabakulak geçirmişim başka bişey geçirmemişim
hastaneyede sinir oldum doktorun işi bitince sizi arıycaz dediler kaç saat geçti. yarın kendi doktorumu arıycam yada giderim artık ne yapıyım(
psikolojik olarak kaşınıyorum şuan , görseniz halimi hergün okulda binbir probler anaokulu öğretmeni olmak rahat gibi duruyor ama çok zor arkadaşlar çocuk sınıfta düşse yaralansa sen kötü öğretmen oluyorsun veli seni suçluyor sanki elimd sihirli değneğim var, çocuk eve terli gitse hocam neden değiştirilmemiş triplerine giriyorlar birde devlet okuluyuz düşünün. bakalım ilkokulda böyle özel ilgi bulabileceklermi! birde suçiçeği çıktı başıma
Kızlar bikac gündür gögüslerimde kızarıklıklar var..Neden bilemedim.Kasıntı filan yok..sadece kırmızı kırmızılar..nedemek ki simdi bu?:26:
maşallah kuzucuğuna benim de bu hafta sonu kontrolüm var bakalım miniklerim kaç gr olmuş
sena nasıl sizce
Canım Hata çocuk okula gönderilirmiymiş hiç bide bulaşıcı hastalığı var... Yarın gelirse geri göderHamilelikte suçiçeği hastalığı
Hamilelik ve Suiei-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
ay canım bir linke bak istersenn inş. geçirmezsinn ama yinede bilgin olsun.
Sen o öğrenciyi velisine söyle getirmesin okula yada sen rapor al gitme.
hoşgeldiniiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..................merıcdemır2007 yanlız kalırmısnızz bızım kızlaaa oynasın senınkıısedefler ıyız cnm bızdee buyuyoruz..sızde ıyısınızdır ınss
oyy yesınlerr kuzunuu masallahh kocaman olmuss cnmm
oyy yesınlerr kuzunuu masallahh kocaman olmuss cnmm
bende defne ve beren arsındayımm
babası hala kararsız,diğerlerinide ekleyip duruyor listeye.....
.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?