Benim 4.randevum 3 şubatta. ikili test için henüz bişi demedi doktorum.Bu gittiğime konusuruz sanırım.
Ne guzel 3 kere gormussun ben iki kere senle haftalarimiz ayni belki sanada 27 - 28 der hayirlisi ile onuda atlatalimda
Ben almanyadayim burda hersey tikir isliyor ki turkiyede bile artik sisteme girdi amerikada 9 ay boyunca 3 kere ultrasonla kontrol ettiklerini biliyorum belkide avustraltadada ole yardimci olacak biri yokmu sana peki
Hamisler kacinci muayeniz benim ikinci oldu sali gunu ile birlikde 3. kismetse subat 21 de ikili test icinde 27 subat sizin hangi tarihler
Ama hamile oldugum ogrendigimden beri hic uzmana gitmedim. 2 hafta sonrasina ultrason icin randevu almak istiyorum. Ayrica 10-13 haftalarda down sendromu icin tahliller yapilmasi gerek, bunlarin hepsini kendim ayarlamam gerek. Bir de gittigim normal doktor hastaneye yonlendirilen mektupta acil yazmishti. Yani ben oyle istemishtim. Shimdi dushunuyorum da, acaba acil yazmasaydi hangi tarihe verirlerdi.
Hayırlısı insalah güzel haberlerle gelirsin.Yalnız ikili test için 11- 14. haftalar arası yapılır diye yazıyor nette. Sizinki erken degil mi?
Aynen burda da oyle. 9 ay boyunca 3 kere ultrasonla kontrol ediyorlar, eger onlarin verdigi tarihi beklersem birinci ultrasonu kacirmish olurum. Bi de hastane gonderdigi zaman ultrasona filan devlet karshiliyor her sheyi. Shimdi normal doktora gidip beni ul
trasona gondertmesini istiycem. Beni endishelendiren konu bundan once bir dushuk yapmish olmamdir. O yuzden kontrollerimi zamaninda yapmak istiyorum. Haftaya normal doktoruma gidip sorcam ne yapabilirim diye. Bu arada sagol arkadashim ilgilendigin icin.
Ben 1 devlete gittim. Birde akıntım oldu diye özele gttim. Pazartesi özelde kontrolum var benimde 3. olcak inşallah. 28 şubattada ikilim var 7 mayıs dopler için randevu aldım
Dopler dedigin organlarina mi bakcaklar ?
canım yurt dışı olduğu için pek bilemiyorumki ama o tarihlerde anca ikili tahlili için çağırılar bence
Pardon bir an ocak diye düşündüm.Bu hamilelik beni biraz saflastırdı
günaydın...
Birşey sorcm benim 5+5 iştah durumunuz nasıl ben hiçbirşey yemek istemiyorum kahvaltıyı bile mecbur kaldığım için 2 lokma yapıyorum
Sizde nasıl.
Hayırlısı insalah güzel haberlerle gelirsin.Yalnız ikili test için 11- 14. haftalar arası yapılır diye yazıyor nette. Sizinki erken degil mi?
slm hnlar ben 2004 eylül annesiyim aranıza kabul ederseniz memnun olurum
slm hnlar ben 2004 eylül annesiyim aranıza kabul ederseniz memnun olurum
Selam kizlar nasilsiniz ?????
tşkkürler hanmlar anne olmak çok güzel şu an oğlum 8 yaşında bir de 2.5 aylık kızım var onlara baktıkça insanın iyiki varlar iyiki onlar benim evlatlarım diyor Allahıma binlerce şükür eminim sizde bebişlerinize baktıkça benim nedemek istediğimi anlıyacaksınız...
kanamasi olan arkadaslar kanamaniz kacinci haftada basladi. hamile kalir kalmaz mi basliyor yoksa 7. haftada falan mi basliyor geneldw?
ben de öyle ama çocuklar bi başka oluyor kızım doğmadan önce oğlum dan bi başka çocuğu kabulenemem diyordum kazara kızıma hamile kalınca ve kızım doğup onu kucağıma alınca demek ki ona da kalbimde bir yer varmış dedim bir tane olsun veya üç tane annenin her zaman kalbinde çocuklarına ait bir yeri varmış ben bunu anladım...
Arkadashlar bir sorum vardi. Benim midem cok kotu, surekli acikmish gibi hissediyorum, yemedigim zamanda mide bulantilari bashliyor, hosh yedigim zaman da ayni shey :) Bir kac gundur sicak cay icince midemin rahatladigini hissediyorum. Ama cayin da hamilelikte pek faydali olmadigini biliyorum. Sizde de boyle sheyler oluyor mu?
Arkadashlar bir sorum vardi. Benim midem cok kotu, surekli acikmish gibi hissediyorum, yemedigim zamanda mide bulantilari bashliyor, hosh yedigim zaman da ayni shey :) Bir kac gundur sicak cay icince midemin rahatladigini hissediyorum. Ama cayin da hamilelikte pek faydali olmadigini biliyorum. Sizde de boyle sheyler oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?