- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.200
- 1.123
Bende de hiç belirti yok. İlk duyduğumuz belirtiler adet günlerimizdeydi. O da vücut adet olmaya alıştığı için bu belirtileri veriyormuş. O günler geçtikten sonra hiç belirti kalmadı bende. İlerde olacak mutlaka ama şimdi tadını çıkartın :) Bende bu aralar çok çabuk yorulma oluyor. Salondan yatak odasına yürüyeyim kalbim gümgümgüm atmaya başlıyor. Nefes nefese kalıyorum. Bugün elevit kullanmaya başadım. Bakalım yorgunluğuma faydası olacak mı?
aynen ya bendede hiç belırtı yok neredeyse 5 haftalık olcak korkuyorum çok pazartesi doktora gıdıcem sızde baska nasıl değişiklik oldu arkadaslar
Kaç haftalıksın canım?doktora gittin mi hiç?
ben ilk dün test yaptım silik çıktı.bu sabah tekrar yaptım daha da silik çıktı ve uyandıgımda uçaklamışım yaa ateşim mi yükselmiş ki..,
ve adet olmayacak kişi ateşi yükselirmiş galiba öyle duydum.
Aramıza hoşgeldin gamze. Sen de bilgilerini verirsen 1. sayfadaki tabloya eklerim. Ben dün doktora sordum hiç bir belirtim yok, normalmi diye. Bu günlerdeki belirtiler psikolojik. Sen istenen bir gebelik yaşadığın için hiç bir şey hissetmiyorsun dedi. Sonuçta daha 7mm kese var sadece. Ne hissedebiliriz ki :)
Benim 4,5 haftalık. Benim de çok ateşim çıkmıştı. Ağzımda burnumda hep uçuk çıkmıştı :) Şimdi normale döndüm artık. Ateşin yükselmesi normal sanırım. Ateş ölçme yöntemiyle öğrenenler var zaten gebeliklerini.
senin ne kadarlık ben çok endişeleniyorum bu durumdan
Benim 4,5 haftalık. Salı 5 hafta olacak inşallah :) Bence hiç endişelenme. Şu anda allah korusun bir şey olsa kanama olur. Öyle bir şey yoksa hiç korkma. Bebeğin de üzülüyor sen strese girince.
hoşbulduk daha yeni keşfettim bu siteyi ama çok güzelmiş bende randevu aldım pazartesi gidicem internette okuyorum bir suru belırtıden bahsediyolar ondan endişeleniyom bende sat 28 kasım doğum 3 eylul yas 22 şehir edirne ilk göz ağrım
Yani gebe olma ihtimalim yüksek mi diyorsun..inşallah sonuclar silik cıkınca
doktora ilk hangi tarihte gitin ben haftaya kan testine gitmeyi düşünüyorum
En genç annemiz :) Seni de tabloya ekledim canım. Hiç endişelenme rahat ol, bu günlerin tadını çıkar. Pazartesi doktora gidersen keseyi görebilrsin. Ben cuma günü inşallah kalp atışı duymaya gidicem.
Kızlarr merhaba, galiba ben de hamileyiiim...
Merhabalar aranızda bende varım :) Bende eylul anne adayıyım :) Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
günaydııınnnn...ben de aranıza yeni katıldım.İnşallah eylülün ilk haftası ikinci kez anne olacağım.Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..
Merhaba,
Beni de listeye ekler misiniz kızlar :)
SAT : 03.12 Doğum tarihi : 08 Eylül Yaş:30 Bursa
Kızlar hepimizin bebişleri hayırlı olsun :)) Sağlıklı bebişler alırız kucağımıza inş. benimde şuan itibariyle 5 hafta 1 günlük görünüyorum..Birkaç arkadaşımın dediği gibi benimde pek belirtim yok kasıklarım arada ağrıyor o kadar.Pazartesi gününe randevu aldım hayırlısıyla gidicem bakalım dua edelim birbirimize herşey güzel olsun :))
Bilgileri veriyorum :)
Sat:25 Kasım
Beklenen doğum tarihi: 30 ağutos 7 Eylül arası
Trabzonluyum :)
Hayırlı uğurlu olsunn:) Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Doktora gittin mi kontrole?
BEN 5 HAftalığım kese ne zaman görünür???
ama biraz geç döllenme olabilir 18. gün yumurtlamıştım
merhabaaa canımm
benimde bugün 5. Haftamın ilk günü dr umu aradığımda çarşambaya randevu verdi yani 5 hafta 3 günlükken
ozaman keseyi görürüz dedi sende çok gecktrime dr muayenesini çünkü vitaminler falan verebilir dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?