2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kaç haftalıksın canım?doktora gittin mi hiç?
ben ilk dün test yaptım silik çıktı.bu sabah tekrar yaptım daha da silik çıktı ve uyandıgımda uçaklamışım yaa ateşim mi yükselmiş ki..,
ve adet olmayacak kişi ateşi yükselirmiş galiba öyle duydum.

aynen ya bendede hiç belırtı yok neredeyse 5 haftalık olcak korkuyorum çok pazartesi doktora gıdıcem sızde baska nasıl değişiklik oldu arkadaslar

Aramıza hoşgeldin gamze. Sen de bilgilerini verirsen 1. sayfadaki tabloya eklerim. Ben dün doktora sordum hiç bir belirtim yok, normalmi diye. Bu günlerdeki belirtiler psikolojik. Sen istenen bir gebelik yaşadığın için hiç bir şey hissetmiyorsun dedi. Sonuçta daha 7mm kese var sadece. Ne hissedebiliriz ki :)

Benim 4,5 haftalık. Benim de çok ateşim çıkmıştı. Ağzımda burnumda hep uçuk çıkmıştı :) Şimdi normale döndüm artık. Ateşin yükselmesi normal sanırım. Ateş ölçme yöntemiyle öğrenenler var zaten gebeliklerini.

hoşbulduk daha yeni keşfettim bu siteyi ama çok güzelmiş bende randevu aldım pazartesi gidicem internette okuyorum bir suru belırtıden bahsediyolar ondan endişeleniyom bende sat 28 kasım doğum 3 eylul yas 22 şehir edirne ilk göz ağrım

Yani gebe olma ihtimalim yüksek mi diyorsun..inşallah sonuclar silik cıkınca
doktora ilk hangi tarihte gitin ben haftaya kan testine gitmeyi düşünüyorum

senin ne kadarlık ben çok endişeleniyorum bu durumdan

Benim 4,5 haftalık. Salı 5 hafta olacak inşallah :) Bence hiç endişelenme. Şu anda allah korusun bir şey olsa kanama olur. Öyle bir şey yoksa hiç korkma. Bebeğin de üzülüyor sen strese girince.

Benim 4,5 haftalık. Salı 5 hafta olacak inşallah :) Bence hiç endişelenme. Şu anda allah korusun bir şey olsa kanama olur. Öyle bir şey yoksa hiç korkma. Bebeğin de üzülüyor sen strese girince.

oy annesı ölür bebeğine benımde pazartesi 5 haftalık olcak ınsallah :) allah ınsallah sağlıkla kucağımıza almayı nasıp eder tüm annelere.

En genç annemiz :) Seni de tabloya ekledim canım. Hiç endişelenme rahat ol, bu günlerin tadını çıkar. Pazartesi doktora gidersen keseyi görebilrsin. Ben cuma günü inşallah kalp atışı duymaya gidicem.

Yani gebe olma ihtimalim yüksek mi diyorsun..inşallah sonuclar silik cıkınca
doktora ilk hangi tarihte gitin ben haftaya kan testine gitmeyi düşünüyorum

İdrarda pozitifse kanda kesin pozitiftir. Zaten kan tahlilini 2 gün arayla tekrarlatıp artışını izliyorlar.

Ben 30 Aralıkda 4 hafta 4 günlük iken doktora gittim. Bebişimin kesesini gördüm. 7,5 mm olmuş kesesi. Haftaya cuma 5 hafta 4 günlük iken gidip kalp atışını duyucaz inşallah.

Son düzenleme:
En genç annemiz :) Seni de tabloya ekledim canım. Hiç endişelenme rahat ol, bu günlerin tadını çıkar. Pazartesi doktora gidersen keseyi görebilrsin. Ben cuma günü inşallah kalp atışı duymaya gidicem.

teşekkür ederim göreyim bakalım napıyo bebiş annesinin göbişinde çok merak ediyorum kalp atısını duyunca ne hissedicem kendimi çünkü daha rahatsız etmediği için bişey hissetmiyorum bana duygularını yaz tamam mı merak ettım :)

Kızlarr merhaba, galiba ben de hamileyiiim...

Merhabalar aranızda bende varım :) Bende eylul anne adayıyım :) Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın

günaydııınnnn...ben de aranıza yeni katıldım.İnşallah eylülün ilk haftası ikinci kez anne olacağım.Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..

Merhaba,

Beni de listeye ekler misiniz kızlar :)

SAT : 03.12 Doğum tarihi : 08 Eylül Yaş:30 Bursa

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
Aramıza hoş geldiniz,,
AllaH bebeklerinizle bi ömür boyu mutluluklar nasip etsinnn

Bilgileri veriyorum :)

Sat:25 Kasım
Beklenen doğum tarihi: 30 ağutos 7 Eylül arası
Trabzonluyum :)

Son düzenleme:
yılın ilk günü herkese mutlulukalr diliyorum 2012 de
bu yıl bzim yılımız :)
ALLAH İZİN VERİRSE SENEYE BU ZAMANLAR BEBİŞLERİMİZ 3 AYLIK OLACAK

BEN 5 HAftalığım kese ne zaman görünür???
ama biraz geç döllenme olabilir 18. gün yumurtlamıştım

BEN 5 HAftalığım kese ne zaman görünür???
ama biraz geç döllenme olabilir 18. gün yumurtlamıştım

merhabaaa canımm
benimde bugün 5. haftamın ilk günü dr umu aradığımda çarşambaya randevu verdi yani 5 hafta 3 günlükken
ozaman keseyi görürüz dedi sende çok gecktrime dr muayenesini çünkü vitaminler falan verebilir dr

evet canım aslında da bana o gün dedi :)
ben daha önce gittim ilaç verdi bana kalsiyum progesteron falan
beta arttı mı diye çok merak ediyorum en son 75 di sonra 215 oldu bir daha baktırmadım
şeytan aklıma kötü kötü şeyle r getiriyor

mihrace ticker yapsana sen de takibi kolay olur
temmzu anelerinde nasıl yapılır tarifi var
lillyp. coma girip yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…