evet canım aslında da bana o gün dedi :)
ben daha önce gittim ilaç verdi bana kalsiyum progesteron falan
beta arttı mı diye çok merak ediyorum en son 75 di sonra 215 oldu bir daha baktırmadım
şeytan aklıma kötü kötü şeyle r getiriyor
mihrace ticker yapsana sen de takibi kolay olur
temmzu anelerinde nasıl yapılır tarifi var
lillyp. coma girip yapılıyor
inş.inş. canımmm bizim yılımız olsun birdeee biz gibi dört gözle bebiş bekleyen anne adaylarının yılı olsunnnn2012 bizim yılımız olsun kızlar teyteytey))
2012 bizim yılımız olsun kızlar teyteytey))
Teşekkür ederim bilgiler içincanım. Neden üzgünsün hayırdır?
maşallahh maşallahh darısı bizlere olsun inş.Merhaba arkadaşlaar. Bugün ilk kontrolümüze gittik. Doktor alttan muayene etti. 7mm kesemiz oluşmuş. Her şey yolunda çok güzel dedi.Çok sevindim. Fotoğrafını verdi. Haftaya kalp atışlarını duymaya gelin dedi. Kan tahlilleri verdi, açlık şekeri testi verdi. Onları devlet hastanesinde yaptırıp sonucunu haftaya giderken götüreceğim. Folbiol kullanmaya devam edeceğim. Eşim de yanımdaydı o da gördü ve çok sevindi. Bebeğimiz 4+4haftalık :) Hiç ağrım ve bulantım yok bu normalmi diye sordum, istenen gebelik olduğu için hiçbirşey hissetmezsin. Biraz psikolojik oluyor bu ağrılar dedi.
bendede ne bulantı var ne başka birşeyy heran regl olackamışım gibi hissediyorum sırt pırt wc ye gidiyorumKIZLAR SİZ DE DE AKINTI Vr mı bende sarı gibi akıntı var kan diye korkuyorum :)
hiç belirti de yok kasıklarım ağrıyo
ayakta kalınca yoruluyom bir de göğüs çevrem hafif sızlıyor
sizde nelr var
mide bulantısı falan yok ben de
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaah kızlar bende bu topiği arıyorduuum ..benimde kabul edermisiniz içeri???
canım biz buğün 5+6 yız
diğer bebeğimin kalp atışlarını 6+1 ken duyduk 6+5 ken bebeğim benden ayrılmış malesef ki benim bundan haberim 9. haftata oldu psikolojm alt üst durumdaydım Allahım inşallah bunu bana bağıişlar sağsağlim bi şekilde
canınm senin bebek daha küçük haftaya başlar benimde bi hafta oluo başlıyalı
bence baktırma artık pazartesi
ne zaman verdi dr. bi sonraki randevunuuu
selaaamlar herkeşlereee
dün ilk kontrolüme gidebildim sonunda kızlaarr
anca yazabildim, o kadaarr çok uykum geliyor ki sanki göz kapağımın üstüne birileri bastırıyo gibi
detaylara gelince:
bebeğim beni biraz şaşırttı çünkü benim sandığımdan bir hafta büyük çıktı
dün 6 hafta 4 günlük dedi doktor. bugün 5. günü, nerdeyse 7. haftamızı bitiricez yani
doğum için şimdilik 21 ağustos gözüküyor, ama ben bu topikte başladım burada bitirmek istiyorum hayırlısıyla
kesemizi gördük babamızla birlikte, bir de kalp atışlarını ahh çok komik geliyor mini minnacıııkkk
pirinç diyoruz ona eşimle birliktebüyüklüğü şu an yaklaşık o civarda. ama 2 hafta kadar sonra 3 cm, bulacakmış inşallaah
birisi sormuştu bu arada, alttan muayene oldum ben de. ve küçük bi kanama kesesi gözüktü
bunun için progestan verdi. mümkün olduğunca istirahat et, ilacı kullan yeter dedi.
sonracıımma folik asit verdi olmazsa olmaz zatenbir de bi yığın test. testleri yaptırıp 20-25 gün kadar sonra kontrole gidicez inşallah.
evet kızlaaar olsuuun :))))
ilk kaç haftalıkken dra gittiniz kızlar??
netten baktıgım kadar 3.5 haftalık görünüyorum ben.
çok çok yeniymişsssss senin bıdık bizimkiler snein bıdığa ablalık abilik yapacak inş. annesi:)))
nezamandı regl tarihin canım
SATım 8 aralıktı..evet en küçük benimki gibi görünüyor topikte ;:)))
30aralıkta test yaptım yani battan 1hafta önce pozitif çıktı
Ama ilk hamileliğimde de erken çıkmıştı aynen böyle..
henüz bu sabah da test yaptım ikinci çizgi iyice belirginleşmişşş..
ama dra gitmek için erken diye düşünüyorum 5haftalık gibi gitsem sen ne zaman ilk gittin ?
merhbaa canım hayılrı olsun ilk kontrolünüzz bebişinizzzz sisiz hiç üzmesin güzelllll haber alın inş. hep:))
merhaba canım çok sağol, amiinn inşallah hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
bi de az kiloyla tabi
maşallah sizeeee canım:)
hemencik varlığını hissettirmiş şirin:)
canım benim ilk hamilelğim o yüzdne çok sağlıklı bilgiler veremeyebilrim kontrol için geç kalmanı istemem en güzeli dr unu arayıp sorman nezaman geleiym diye.
ben çarşamba gideceğim inş.
bugün 5+0 ız:)) ay çok güzel bir duygu yaa inş. daim olur.
SATım 8 aralıktı..evet en küçük benimki gibi görünüyor topikte ;:)))
30aralıkta test yaptım yani battan 1hafta önce pozitif çıktı
Ama ilk hamileliğimde de erken çıkmıştı aynen böyle..
henüz bu sabah da test yaptım ikinci çizgi iyice belirginleşmişşş..
ama dra gitmek için erken diye düşünüyorum 5haftalık gibi gitsem sen ne zaman ilk gittin ?
Biz bu ay korunmayı bıraktık ama hissettim az çok olacagını dişimi ,sacımı falan kestirdim :))
benim bir oğlum var4.5 yasında..
ama adet günüm gelsin hiç olmazsa diyorum1 hafta daha beklesem diyorum..
ilk hamileliğimde de erken gitmiştim kese görünmemişti
dr cok yeni bir gebelik oyüzden demişti..
Ben henüz eşime söylemedim hatta kimseyeee sizden baska
ben de araya giriyorum canım, ilk hamileliğim tecrübem yok ama 4 haftayla 5 hafta arasında git bence. bende ufak bi kanama kesesi gözüktü ve ben 5+4 sanıyordum gittiğimde. pişman oldum geç gittiğime
mihracenin dediği gibi ya doktorunu ara ya da hiç aklında kalmasın haftaya falan git nolur nolmaz
ben de araya giriyorum canım, ilk hamileliğim tecrübem yok ama 4 haftayla 5 hafta arasında git bence. bende ufak bi kanama kesesi gözüktü ve ben 5+4 sanıyordum gittiğimde. pişman oldum geç gittiğime
mihracenin dediği gibi ya doktorunu ara ya da hiç aklında kalmasın haftaya falan git nolur nolmaz
Sagolasın canım...sen 5 haftalıkmıydın?ayy çok hoşssun canım yaaa:))
nasıl söylemedin nasıl dayanabildin ay benimmmm duymayan kalmadıD hehe
Alalhım utandırmasın inş.
saçını neden kestirdn hadi diş tedavisi zor olur hamileliktede saç ne mantık:)))
bu arada benimde 20 lik çıkıyorr bir ağrım varki analtamam
bu arada diğer bebişinidee Allah sana bağışlasın maşallahhh
amin amin amin:))))))
aslında listeye birdeee başlangıç kilolarımızımı yazsaydık yaws:) ayda birde güncellerdik :)
Biz bu ay korunmayı bıraktık ama hissettim az çok olacagını dişimi ,sacımı falan kestirdim :))
benim bir oğlum var4.5 yasında..
ama adet günüm gelsin hiç olmazsa diyorum1 hafta daha beklesem diyorum..
ilk hamileliğimde de erken gitmiştim kese görünmemişti
dr cok yeni bir gebelik oyüzden demişti..
Ben henüz eşime söylemedim hatta kimseyeee sizden baska
ayy çok hoşssun canım yaaa:))
nasıl söylemedin nasıl dayanabildin ay benimmmm duymayan kalmadıD hehe
Alalhım utandırmasın inş.
saçını neden kestirdn hadi diş tedavisi zor olur hamileliktede saç ne mantık:)))
bu arada benimde 20 lik çıkıyorr bir ağrım varki analtamam
bu arada diğer bebişinidee Allah sana bağışlasın maşallahhh
canım senn son regl tarihin neydiiiii
Canım hayırlı olsun senin de bebişinnn....gelsin bebişler hayırlısıyla....
haftaya gitmeyi planlıyorum tatlım persembe olabilir adet tarihim gelsin hiç olmazsa
Sagolasın canım...sen 5 haftalıkmıydın?
Söylemedim vallaaaa :))
oğlumda bir dişim vardı yirmilik zaten çürüktü,drlar çekmediler kimseye cektirememiştim o dişi yerlere yatmıştım aglamaktan agrısından canımm...
o yüzden dişleri bastan hallettim
ve yine sac kesilmiyor diye bir batıl inanç var ya o yüzden biraz kat attırdım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?