2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım kötü şeylerr geitirmee aklınaaa olumsuzz düşünmek yasakkkkkk
olumsuzz düşünüp çağırmayalım bırakalım güzel günlerimizin tadını çıkaralım canım bak ne güzel dr unada gitmişssin:))
maşallah bebişineee hergün artacaktır değerii merak etmee

2012 bizim yılımız olsun kızlar teyteytey ))
inş.inş. canımmm bizim yılımız olsun birdeee biz gibi dört gözle bebiş bekleyen anne adaylarının yılı olsunnnn
ay özelliklede uzun zamandır uğraşan yıpranan tüp bebişler deneyenlerin biran önc eolsunn aminn:)

Teşekkür ederim bilgiler içincanım. Neden üzgünsün hayırdır?

anne olmak için biraz geç kaldım sanırım ama bunada şükür:)
maşallahh maşallahh darısı bizlere olsun inş.
bendede ne bulantı var ne başka birşeyy heran regl olackamışım gibi hissediyorum sırt pırt wc ye gidiyorumDDDDDD kontrol ediyorum.
gögsüm dolgun ve şiş kasık ağrılaırm varrrr

aaaah kızlar bende bu topiği arıyorduuum ..benimde kabul edermisiniz içeri???
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah bebişineee canımmmm allahımdiğerinden aldığı ömrü bu beibşine versin inş... üzülme kötü şeyler getirme aklınaa fıstıkkk

selaaamlar herkeşlereee
dün ilk kontrolüme gidebildim sonunda kızlaarr
anca yazabildim, o kadaarr çok uykum geliyor ki sanki göz kapağımın üstüne birileri bastırıyo gibi
detaylara gelince:

bebeğim beni biraz şaşırttı çünkü benim sandığımdan bir hafta büyük çıktı
dün 6 hafta 4 günlük dedi doktor. bugün 5. günü, nerdeyse 7. haftamızı bitiricez yani
doğum için şimdilik 21 ağustos gözüküyor, ama ben bu topikte başladım burada bitirmek istiyorum hayırlısıyla
kesemizi gördük babamızla birlikte, bir de kalp atışlarını ahh çok komik geliyor mini minnacıııkkk
pirinç diyoruz ona eşimle birlikte büyüklüğü şu an yaklaşık o civarda. ama 2 hafta kadar sonra 3 cm, bulacakmış inşallaah
birisi sormuştu bu arada, alttan muayene oldum ben de. ve küçük bi kanama kesesi gözüktü
bunun için progestan verdi. mümkün olduğunca istirahat et, ilacı kullan yeter dedi.
sonracıımma folik asit verdi olmazsa olmaz zaten bir de bi yığın test. testleri yaptırıp 20-25 gün kadar sonra kontrole gidicez inşallah.

merhbaa canım hayılrı olsun ilk kontrolünüzz bebişinizzzz sisiz hiç üzmesin güzelllll haber alın inş. hep:))

evet kızlaaar olsuuun :))))
ilk kaç haftalıkken dra gittiniz kızlar??
netten baktıgım kadar 3.5 haftalık görünüyorum ben.

çok çok yeniymişsssss senin bıdık bizimkiler snein bıdığa ablalık abilik yapacak inş. annesi:)))
nezamandı regl tarihin canım

çok çok yeniymişsssss senin bıdık bizimkiler snein bıdığa ablalık abilik yapacak inş. annesi:)))
nezamandı regl tarihin canım

SATım 8 aralıktı..evet en küçük benimki gibi görünüyor topikte ;:)))
30aralıkta test yaptım yani battan 1hafta önce pozitif çıktı
Ama ilk hamileliğimde de erken çıkmıştı aynen böyle..
henüz bu sabah da test yaptım ikinci çizgi iyice belirginleşmişşş..
ama dra gitmek için erken diye düşünüyorum 5haftalık gibi gitsem sen ne zaman ilk gittin ?

maşallah sizeeee canım:)
hemencik varlığını hissettirmiş şirin:)
canım benim ilk hamilelğim o yüzdne çok sağlıklı bilgiler veremeyebilrim kontrol için geç kalmanı istemem en güzeli dr unu arayıp sorman nezaman geleiym diye.
ben çarşamba gideceğim inş.
bugün 5+0 ız:)) ay çok güzel bir duygu yaa inş. daim olur.

merhbaa canım hayılrı olsun ilk kontrolünüzz bebişinizzzz sisiz hiç üzmesin güzelllll haber alın inş. hep:))

merhaba canım çok sağol, amiinn inşallah hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
bi de az kiloyla tabi

merhaba canım çok sağol, amiinn inşallah hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
bi de az kiloyla tabi

amin amin amin:))))))
aslında listeye birdeee başlangıç kilolarımızımı yazsaydık yaws:) ayda birde güncellerdik :)

Biz bu ay korunmayı bıraktık ama hissettim az çok olacagını dişimi ,sacımı falan kestirdim :))
benim bir oğlum var4.5 yasında..
ama adet günüm gelsin hiç olmazsa diyorum1 hafta daha beklesem diyorum..
ilk hamileliğimde de erken gitmiştim kese görünmemişti
dr cok yeni bir gebelik oyüzden demişti..
Ben henüz eşime söylemedim hatta kimseyeee sizden baska

ben de araya giriyorum canım, ilk hamileliğim tecrübem yok ama 4 haftayla 5 hafta arasında git bence. bende ufak bi kanama kesesi gözüktü ve ben 5+4 sanıyordum gittiğimde. pişman oldum geç gittiğime
mihracenin dediği gibi ya doktorunu ara ya da hiç aklında kalmasın haftaya falan git nolur nolmaz

ayy çok hoşssun canım yaaa:))
nasıl söylemedin nasıl dayanabildin ay benimmmm duymayan kalmadıD hehe
Alalhım utandırmasın inş.
saçını neden kestirdn hadi diş tedavisi zor olur hamileliktede saç ne mantık:)))
bu arada benimde 20 lik çıkıyorr bir ağrım varki analtamam

bu arada diğer bebişinidee Allah sana bağışlasın maşallahhh

canım senn son regl tarihin neydiiiii

Canım hayırlı olsun senin de bebişinnn....gelsin bebişler hayırlısıyla....
haftaya gitmeyi planlıyorum tatlım persembe olabilir adet tarihim gelsin hiç olmazsa

Sagolasın canım...sen 5 haftalıkmıydın?
Söylemedim vallaaaa :))
oğlumda bir dişim vardı yirmilik zaten çürüktü,drlar çekmediler kimseye cektirememiştim o dişi yerlere yatmıştım aglamaktan agrısından canımm...
o yüzden dişleri bastan hallettim
ve yine sac kesilmiyor diye bir batıl inanç var ya o yüzden biraz kat attırdım canım..

amin amin amin:))))))
aslında listeye birdeee başlangıç kilolarımızımı yazsaydık yaws:) ayda birde güncellerdik :)

evet ya güzel olurdu, bizden kilolu olduğunda moralimiz yerine gelirdi
şaka bi yana eklenebilir. ben kilo vericem derken kilo alıp 70le başladım hamileliğime, doktor 80le doğurtucam seni dedi
ama o zaman boy da yazılmalı boy-kilo oranı açısından

ben hamilelik planı yaparken kafamda kuruyodum şu zamana kadar kimseye demem
ilk şu zaman eşime derim sonra anneme.. falan
tabi hiç birini beceremedim hemen eşime yumurtladım haberi sonra aileme
ama hala her arkadaşıma söylemedim çok yakın olanlar bir de hamilelik geçirmiş/geçirenlere söyledim ki tavsiyeleri olur belki diye
acaba 2. bebek olmasından olabilir mi bu yeteneğin canım :26: ilk hamilelikte de mi saklayabilmiştin yoksa :26:

ben daha yeni çektirdim 20liğimi o kadar iyi anlıyorum ki canım seni
bi de benimki tam patlamamıştı yardı da aldı, dikişlerim bile duruyo daha
Allah büyük yardımcın olsun,
saçı ben de ilk duydum :44:

canım senn son regl tarihin neydiiiii

canımm 21 kasımdı, buna göre 5+5 olmam lazım ama ablam dedi ki belki bebek hızlı gelişmiştir
öyleyse ileriki haftalarda büyüklüğü denklenir. ya da üstüne görme dedikleri şey olmuştur :44:

Canım hayırlı olsun senin de bebişinnn....gelsin bebişler hayırlısıyla....
haftaya gitmeyi planlıyorum tatlım persembe olabilir adet tarihim gelsin hiç olmazsa

hadi bakalım canımcım haberleri heyecanla bekliyoruz,
ay şimdiden heyecan yaptım ben, göbiklerimiz büyüyünce topikcek buluşalım en azından istanbulda olanlar
doğumdan sonra da görüşelim, kardeş sayılırlar ne de olsa. hani beşirt kertmesi falan da çıkar belkim aradan :81:

ben hamileliğimi bilmeden çektirdim dişimi çok şükür kurtuldum. iğne falan vurulacağından mı neden çekmiyorlar dişi? :26:
ayy ne acımıştır canıınn
ama saçı ilk senden duyuyorum ve çok ilginç bir şekilde 3 hafta önce - henüz bilmezken-çok yıprandı diye bende katını yeniletmiştim
araştırıciiim bu saç olayını bakalım ne çıkacak altından. adetliyken diş çekilmez saç kesilmez diye biliyorum ama hamileyken duymamıştım

ya bu arada normalde ramazanda oruç tutan var mı aramızda? oruç tutamicaz büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…