- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
amin amin amin:))))))
aslında listeye birdeee başlangıç kilolarımızımı yazsaydık yaws:) ayda birde güncellerdik :)
bu arada topicleri karıştırırken gördüm ki 2011 eylül anneleri kaç kilo aldıklarına dair bir topic açmışlar,
iki ayrı topiği takip etmek belki zor olabilir ama ne dersiniz? :44:
aldığımız kiloları, beslenme düzenimizi yazdığımız ayrı bi topic açsak mı?
buraya yazarsak kaynar diye şey ettiimm yani
merhaba arkadaşlar bende yeni üye ve yeni bir anne adayıyım.sat 6 aralık 3 gn önce beta hcg baktırdım.2.gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı.kasıklarımda ağrım oluyor bu yüzden biraz tedirginim ama hayırlısıyla eylül annesi olucam.çok heyecanlıyım.herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler.
kilolarımız ve boylarımızdaa ozaman yazıyoruz artık:)))evet ya güzel olurdu, bizden kilolu olduğunda moralimiz yerine gelirdi
şaka bi yana eklenebilir. ben kilo vericem derken kilo alıp 70le başladım hamileliğime, doktor 80le doğurtucam seni dedi
ama o zaman boy da yazılmalı boy-kilo oranı açısından
ben daha yeni çektirdim 20liğimi o kadar iyi anlıyorum ki canım seni
bi de benimki tam patlamamıştı yardı da aldı, dikişlerim bile duruyo daha
Allah büyük yardımcın olsun,
saçı ben de ilk duydum :44:
canımm 21 kasımdı, buna göre 5+5 olmam lazım ama ablam dedi ki belki bebek hızlı gelişmiştir
öyleyse ileriki haftalarda büyüklüğü denklenir. ya da üstüne görme dedikleri şey olmuştur :44:
ya bu arada normalde ramazanda oruç tutan var mı aramızda? oruç tutamicaz büyük ihtimal[/B]
iki konu başlığını tkaip etmek zor olur hepimiz aşağı yukarı aynıı tarihlerdeee doğum yapacğaızz inş. ayın belli bir gününde kilo bildirimide yaparlım arkadşaımız tabloyaa ilave etsin hem morive lur kendimize dikkat ederiz.bu arada topicleri karıştırırken gördüm ki 2011 eylül anneleri kaç kilo aldıklarına dair bir topic açmışlar,
iki ayrı topiği takip etmek belki zor olabilir ama ne dersiniz? :44:
aldığımız kiloları, beslenme düzenimizi yazdığımız ayrı bi topic açsak mı?
buraya yazarsak kaynar diye şey ettiimm yani
bende sevdim bu fikri gerçektnennnVallahi iyi fikir. Nasıl büyüyoruz hep birlikte görürüzz :)
Ayrı bir topc takip etmek zor olabilir. Bu tablonun altına ayrı bir tablo oluşturabilirim eğer isterseniz. Aylara göre kilo ve beslenme tablosu olur.
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr:)) darısıda bizeolsun inş.vay be 2012 eylül anneleri ha:)biz 2009 annelerinin bebekleri ne kadar büyümüş meğer.
hepinize sağlıklı ,huzurlu hamilelikler ve sağlıklı bebişler dileğiyle.
yeni yılınız kutlu olsun.
hayırlı olsun cnaım sağlıkla sıhatle bebişlerimizi kucğaımızada alırız inş.merhaba arkadaşlar bende yeni üye ve yeni bir anne adayıyım.sat 6 aralık 3 gn önce beta hcg baktırdım.2.gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı.kasıklarımda ağrım oluyor bu yüzden biraz tedirginim ama hayırlısıyla eylül annesi olucam.çok heyecanlıyım.herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler.
oy oy maşallahh ne çokşey istmeiş ben hneüz dr agitmedim ama bendende isterse yazarım canımArkadaşlar yarın kan tahlilleririmi yaptırmaya gidicem. Açlık şekeri, tokluk şekeri, antibiyotik duyarlılığı, ve 20ye yakın kan tahlili. Size de doktor bu kadar çok tahlil verdi mi?
D sanaha zahmet olucak şekerim
ben bildimr yapayım ozaman
boy:175
başlangıç kg500
dehanim, papatya2507, FilizYavuz
kızlarrrrrrrr sesinizzçıkmıyorr:)
Ben bugün kan tahlili vermeye gittim. 5 tüp kan aldılar vallahi kan kalmadı bende :) Ama her şeye balıyorlar. Çok sevindim genel bi kontrol olmuş olacak.
Tamam canım yazdım. Ama kilonu 50 yazdım yanlış mı oldu ki? Çünkü 175 'e göre baya bi zayıf sayılır.
50 yi görnce böyle oldu gözlerim
canımcımmmm aşağıda yazıdğımı kontrol ettim yazdığım eksik çıkmış((
59.500 üm :)))
sen direk 60 yaz istersenn
Rejime devam ediyor musun? Aslında boyuna göre kilon normalmiş. Bence daha fazla kilo vermene gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?