- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
yok cnm hepsi normal tabii ki. psikolojilerimiz de normal merak etme:))) hamilelik farklı bir dünya iştebenim eşim de bence beni beğenmiyordur. ben bile kendimi bakımsız buluyorum çünkü evde çooookkk sıcak. o koca göbekle ve koca popoyla şortla ve askılıyla çokta güzel durmuyorumdur muhtemelen
ilk defa duydum...ben zaten bi tarftan bir tarafa zor dönüyorum. yavaş yavaşşşşşşKızlar sımdı burdakı teyzeler soledı yatakta donerken dırek saga yada sola donmeyın dıo kakın oturun sonra dönün dırek donersek gobek kordonu bebge dolanıyormus onun kızına ole olmus acıl sezeryana almıslar
boşverrrr yarın kalkarsın şöyle bir ortalığı toplarsın. sonra duşa girer çıkar güzelce hazırşlanırsın.süslen püslen cnm.kadınları da dikkate almaDemekki hamile olunca insan bi relaxlaşıyorbende kendmi yarına saklıyorum yarın güne gidecem oraya süslenip püslenip gidiyimde ordaki kadınalrda sinirimi bozar kesin uuu ne çcok kilo aldın derler kesin pofss :27 :Sabahtan beri şu saat oldu evi süpürüp toz alacam güya bi saat geçsin yaparım bi saat geçsin yaparım diye bu saat oldu hiiiç bişey yapasım yok zaten çok sıcak
bende yıkayıp yıkayıp aynı şeyleri giyiyiyorum
ilk defa duydum...ben zaten bi tarftan bir tarafa zor dönüyorum. Yavaş yavaşşşşşş
Boşverrrr yarın kalkarsın şöyle bir ortalığı toplarsın. Sonra duşa girer çıkar güzelce hazırşlanırsın.süslen püslen cnm.kadınları da dikkate almaTek kilo alan ben değilim ki oooo siz bizim topiği görseniz dersin
Bir üç ay daha böyle devam edecek:))))
Canım cok güzelmiş güle güle kullansın bebişin. Markası ve fiyatı konusunda bilgi verirsen bize de fikir olurYıkama konusnda söyle bişi buldum.
Eki Görüntüle 447701
Hepimiz balonuzBalon olduk hepimiz sinirleirm bozuldu ya bende çok şiştim
Herkes bişey diyor yahu. Ama direk kalkmamak lazım ben yatarken hemen oturamıyorum resmen cebelleşiyorum ya hareketlerim yavaşladıAllah korusun bebişlerimizi...
Bu zamanlarda hepimiz öyleyiz canım çokta takmamak lazım napalım hamilelikten sonrada bebişle uğraşırken böyle gidecek bakalım ne zaman eski halimize döneriz
yok cnm hepsi normal tabii ki. psikolojilerimiz de normal merak etme:))) hamilelik farklı bir dünya iştebenim eşim de bence beni beğenmiyordur. ben bile kendimi bakımsız buluyorum çünkü evde çooookkk sıcak. o koca göbekle ve koca popoyla şortla ve askılıyla çokta güzel durmuyorumdur muhtemelen
Kızlar sımdı burdakı teyzeler soledı yatakta donerken dırek saga yada sola donmeyın dıo kakın oturun sonra dönün dırek donersek gobek kordonu bebge dolanıyormus onun kızına ole olmus acıl sezeryana almıslar
Hanımlar ne var ne yok?
Ben sandalyede oturamaıyorum ya laptopuda kucağıma almak istemiyorum. Sandalyeye oturunca karnım acaip acıyor ya çok kilo aldım boynumda sivilceler çıktı çirkinleştim hiç bişeyim olmuyo dahabi saçlarım güzelleşti. Saçımda boya yok sarışınım saçlarımın rengi daha da açıldı. Sizde böyle bir şey oldu mu? Sanki boyamışım gibi oldu saçlarım çok hoşuma gidiyor bu durum
evet benimde kızlar dikkatimi çekiyor. herkeste nasıl bakımlı nasıl güzel giyiniyor saçlar başlar faln süper.normal tabiki ama ben bunu kendime anlatamıyorum kendi kendime stres yapıyorum dışarı çıkınca etrafıma bakıyorum morelim bozuluyo hep kızlar dikkatimi çekiyo iyice paranoyak oldum eşim artık beni beğenmiyomu diye yaa off....bnde evde öyle şort askılı ve bide koca bebek ben 10 kilo aldım ya sen?
Hanımlar ya acaip alışveriş yapasım var ya.. Çıkmak istiyorum dışarıya da ayaklarım balon gibi eşim izin vermez herhalde bi sölesem mi ki pöfs yaa sıkıldım evde
Hanımlar ya acaip alışveriş yapasım var ya.. Çıkmak istiyorum dışarıya da ayaklarım balon gibi eşim izin vermez herhalde bi sölesem mi ki pöfs yaa sıkıldım evde
evet benimde kızlar dikkatimi çekiyor. herkeste nasıl bakımlı nasıl güzel giyiniyor saçlar başlar faln süper.hergün diyorum sabah kalkıp fön çekeceğim. yok anam kalkamıyorum tepeden topuz yapıp geliyorum yine
ben de 8 kilo aldım.
bence eşine gel bir yerlere gidelim yürüyelim akşama kadar ayaklarım şişiyor hareketsizlikten de. gezerkende sokuverirsin mağazlra
benim saçlarım çok dökülürdü, artık pek dökülmüyor, evet rengi açılmadı ama daha bi güzel ve dolgun oldu, bana herkes hamilelik sana çok yakıştı diyor, ben şirin bir hamile olduuummmmmmmmmmmm
bana da hiç birşeyim olmuyo, bu yazı bir hamile pantalonu ve birkaç penye ile geçiriyorum resmen.
sana da yakışmıştır eminim hamilelik, sıkma canını
evet benimde kızlar dikkatimi çekiyor. herkeste nasıl bakımlı nasıl güzel giyiniyor saçlar başlar faln süper.hergün diyorum sabah kalkıp fön çekeceğim. yok anam kalkamıyorum tepeden topuz yapıp geliyorum yine
ben de 8 kilo aldım.
bence eşine gel bir yerlere gidelim yürüyelim akşama kadar ayaklarım şişiyor hareketsizlikten de. gezerkende sokuverirsin mağazlra
hava sıcak ya insan vlere sığamıyo...benimde hep gezesim var bebişimede güzel şeyler aldım kendime almak istemiyorum çünkü zaten doğumdan sonra giyemicem...
ben de 8 kilo aldım.
ayy aynı duyguları bende yasıyorum yaa, mılletı oyle gorunce, bı tuhaf oluyorum, ama yataktan zor kalkıyorum ben, işe 10,15 dakıak gec gelıyorum, nerdeeee kalkpta maşa yapıcam, yada fon cektırcem,
mavismavıs bencede umutluay ın dedıgı cok guzel fıkır, adamların alısverıse alerjısı var,şahsen benımkı oyle,magazalar rastgelmış gıbı yap:).... hftasonu bana bıseyler almaya gıttık, adam delırttı benı, al cıkalım, al cıkalım, ufff dedım ya bıdaha senle alısverıse gelmıcem dedım, oda bende senle gelmıcem dedı,hahahhaa bende onu delırtmıişim anlasılan:)))))))))
ikiniciye çok bayıldımmm
ya ben çok mu kilo almışım sen 26 ben 25 haftalığım...bide biliyomusun ben bu ay almışım hemde 5 kilo birden inan yediğim yemeği bi görsen yemiyorum bşey ,iştahım pek yok meyve yiyorum genelde ama bilmiyorum niye böyle oldu...of dediğin gibi herkes kendinebakıyo kızlar saçlar başlar mini etekler ay yok ben kafayı yedim galiba
ayy aynı duyguları bende yasıyorum yaa, mılletı oyle gorunce, bı tuhaf oluyorum, ama yataktan zor kalkıyorum ben, işe 10,15 dakıak gec gelıyorum, nerdeeee kalkpta maşa yapıcam, yada fon cektırcem,
mavismavıs bencede umutluay ın dedıgı cok guzel fıkır, adamların alısverıse alerjısı var,şahsen benımkı oyle,magazalar rastgelmış gıbı yap:).... hftasonu bana bıseyler almaya gıttık, adam delırttı benı, al cıkalım, al cıkalım, ufff dedım ya bıdaha senle alısverıse gelmıcem dedım, oda bende senle gelmıcem dedı,hahahhaa bende onu delırtmıişim anlasılan:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?