2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aynen beni tarif ettin bende öyleyim ya bide iki hafta eşim hep evde sürkeli böyle görmesi adamın psikolojisini bozmaz inşaallah En azından işten geleceği vakit bişeyler yapıyodum kendime neyse artık napalım

ilk defa duydum...ben zaten bi tarftan bir tarafa zor dönüyorum. yavaş yavaşşşşşş
boşverrrr yarın kalkarsın şöyle bir ortalığı toplarsın. sonra duşa girer çıkar güzelce hazırşlanırsın.süslen püslen cnm.kadınları da dikkate alma tek kilo alan ben değilim ki oooo siz bizim topiği görseniz dersin
bende yıkayıp yıkayıp aynı şeyleri giyiyiyorum

bir üç ay daha böyle devam edecek:))))

ben gece uyuyamıyrm pek ya sureklı uyanıyrm uyandgmda uykkumu cok alms gbı dınc hıssdyrm kendmı saga don sola don uyutmya calsyrm kndmı bakyrm ıse gtme saatı gelmıs ıse gelyrm esnemekten agzım acık dolanyrm hep paspallık derrsenız oda var zatn ıkı kıyfetm var yıka yıka gıy durumundayım bende

Canım cok güzelmiş güle güle kullansın bebişin. Markası ve fiyatı konusunda bilgi verirsen bize de fikir olurYıkama konusnda söyle bişi buldum.

Eki Görüntüle 447701

Canım ya kusura bakma anca cevap yazabiliyorum, geçmiş yapmak öyle zor oldu ki Ben nevresim takımı, yorganı, yastığı (üstelik çanta içinde geldi) 86 liraya internetten sipariş ettim.. Çantası da öyle güzel ve kullanışlı ki, hastaneye giderken eşyaları ona koyucam

Son düzenleme:

galiba bi süre böyle gidecek bide ben çok stresliyim korkuyorum galiba bilmiyorum...

normal tabiki ama ben bunu kendime anlatamıyorum kendi kendime stres yapıyorum dışarı çıkınca etrafıma bakıyorum morelim bozuluyo hep kızlar dikkatimi çekiyo iyice paranoyak oldum eşim artık beni beğenmiyomu diye yaa off....bnde evde öyle şort askılı ve bide koca bebek ben 10 kilo aldım ya sen?

bunu kaynanam da söyledi bana, araştırdığıma göre bu son 10 günde fln olurmuş
bebek kendi hareketleriyle hep dolanırmış kordonuna zaten, kordon dolanmaya dayanıklı, çok sıkışırsa sorun oluyo
bunun da dönmekle fln çok da bi ilgisi yok
olay ani hareket etmemekte.

kaynanam bi de raflara uzanma dedi, neymiş bebeğin emziği çıkarmış
o ne dedim karnında emiyo ya dedi

aşırı uzanıp ani sert hareket edersek plesanta fln yerinden ayrılır onu mu diyosun dedim
herşeyi bilmeme bozuldu.

biz zaten kendimize dikkat ediyoruz, bu tarz korkutucu laflara ne gerek var ki
okuyup öğrenen insanlar olmasak korkucaz cidden de

Hanımlar ya acaip alışveriş yapasım var ya.. Çıkmak istiyorum dışarıya da ayaklarım balon gibi eşim izin vermez herhalde bi sölesem mi ki pöfs yaa sıkıldım evde

benim saçlarım çok dökülürdü, artık pek dökülmüyor, evet rengi açılmadı ama daha bi güzel ve dolgun oldu, bana herkes hamilelik sana çok yakıştı diyor, ben şirin bir hamile olduuummmmmmmmmmmm

bana da hiç birşeyim olmuyo, bu yazı bir hamile pantalonu ve birkaç penye ile geçiriyorum resmen.

sana da yakışmıştır eminim hamilelik, sıkma canını

evet benimde kızlar dikkatimi çekiyor. herkeste nasıl bakımlı nasıl güzel giyiniyor saçlar başlar faln süper. hergün diyorum sabah kalkıp fön çekeceğim. yok anam kalkamıyorum tepeden topuz yapıp geliyorum yine
ben de 8 kilo aldım.
Hanımlar ya acaip alışveriş yapasım var ya.. Çıkmak istiyorum dışarıya da ayaklarım balon gibi eşim izin vermez herhalde bi sölesem mi ki pöfs yaa sıkıldım evde

bence eşine gel bir yerlere gidelim yürüyelim akşama kadar ayaklarım şişiyor hareketsizlikten de. gezerkende sokuverirsin mağazlra

hava sıcak ya insan vlere sığamıyo...benimde hep gezesim var bebişimede güzel şeyler aldım kendime almak istemiyorum çünkü zaten doğumdan sonra giyemicem...

ya ben çok mu kilo almışım sen 26 ben 25 haftalığım...bide biliyomusun ben bu ay almışım hemde 5 kilo birden inan yediğim yemeği bi görsen yemiyorum bşey ,iştahım pek yok meyve yiyorum genelde ama bilmiyorum niye böyle oldu...of dediğin gibi herkes kendinebakıyo kızlar saçlar başlar mini etekler ay yok ben kafayı yedim galiba

Son düzenleme:

Yakıştı yakışmasına da işte bi yandanda kocaman bi göbek ve kalçayı görünce insanın sinirinede dokunmuyor değil.. A sevindim tek benim saçım değişmemiş. İnşaalah doğumdan sonrada böyle kalır saçlarmız. benimde aşırı dökülmem vardı o da durdu. Benim kıyafetlerim zaten hep boldur dar pek giymem o bollarla idare diyordum şimdi ı ı hiçbiriyle idare edemiyorum :) Sağol canım ya moral oldu bana

Canım oturduğumuz yerde öyle mağazalar yok. Dandik bi avm var içinde işe yarar tek lcw var orayıda ben sevmiyorum ama ordan bakarım bieşelr artık. Cuma ayaklarım için doktora gidecez cumaya kadar bi yere gitmek yok dedi sadece akşamları yürüyüş yapabilirmişiz :)

hava sıcak ya insan vlere sığamıyo...benimde hep gezesim var bebişimede güzel şeyler aldım kendime almak istemiyorum çünkü zaten doğumdan sonra giyemicem...

Doğumdan sonrada hemencecik kiloların gideceğini sanmıyorum o yüzden ben bişeciklerim olsun istiyorum. Bebişimede bişeyler alacam gerçi çoğu şeyini aldım ama olsun yinede alaca m

ayy aynı duyguları bende yasıyorum yaa, mılletı oyle gorunce, bı tuhaf oluyorum, ama yataktan zor kalkıyorum ben, işe 10,15 dakıak gec gelıyorum, nerdeeee kalkpta maşa yapıcam, yada fon cektırcem,

mavismavıs bencede umutluay ın dedıgı cok guzel fıkır, adamların alısverıse alerjısı var,şahsen benımkı oyle,magazalar rastgelmış gıbı yap:).... hftasonu bana bıseyler almaya gıttık, adam delırttı benı, al cıkalım, al cıkalım, ufff dedım ya bıdaha senle alısverıse gelmıcem dedım, oda bende senle gelmıcem dedı,hahahhaa bende onu delırtmıişim anlasılan:)))))))))

benim ki de sinir oluyor, resmen rica minnet götürüyorum alışverişe, o da bazen. Önce pazarlık yapıyoruz resmen. Gittiğimizde de birşeye baktırmıyor ki, hadi, tamam, al işte birini gitsin, hadi zıbın alırken al birini gitsin lafını anlıyorum da beşik, yatak alırken de hadi deyince kan beynime sıçrıyor. Ama bu hamilelik hormonları çok işime yaradı kızlar, bi şey desin hemen benim dudaklar büzülüyor, gözler doluyor, hemen tamam aşkım tamam diyor, hehehe

Zaten 6 aydır en çok kurduğum cümle; "bu, bi hemileye söylenecek son söz" diyorum, hemen çeviriyor lafı

ben de hepsini bu ay aldım cnm. 3 kilo falan almıştı. bu ay pat diye 5 kilo aldım.12-13kilo hedefim vardı ama artık yokçünkü zaten son 2 ayda alınırmış kiloeee şimdi 8 ise 15-16 yı geçmem umarım

aynen cnm bende 10-15 dk geç kalmaya başladım.nerdeeeee maşa , fön:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…