2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selamlaaarrrrr
Yarın dr kontrolüm var ve benim hast. karşı da allahııım şimdiden stresi sardı:18::18:
bizim rand. saat 2 de de biz kahvaltıyı eder çıkarız artık ancak yetişiriz,inş. herşey yolunda oğlun da maşallah annesi gibi
laflar duyarım yoksa huuuu hanııım sen almışsın 12 kilo da çocuk kedi gibi derse ben naparııımmmmmm:26::26:

Güzellik konuşulmuş bu arada ben de kendimi godzilla gibi hissediyorum hiç de kibarcacık bi hamile değilim
bi de dizilere baktıkça ruhum daralıyor İffet hamile mesela kadının karnına bi yastık koymuşlar o kadar
RTÜK şikayet edicem valla hamilelerin siniri bozuluyor diye
kilo milo yok sanki,hamileler öyle görünüyor

Bu arada ben saçımı boyattım dip boya yaptırdım çünkü benim uçlar sarı balyaj,temel rengi kahve
bi de dipten siyah gibi çıkınca iğreti duruyordu,geçen hafta gidip dip boyattım,kestirdim azıcık bişeye benzedim yani

ben de 23 25 arası cok kılo aldım bırden ama suan daha ıyıyım o zamana gore.2 kılo aldım bıraz verdım zaman zaman.bu sac olayına gelınce ya ınsan yoruluyor.okul kapandı ama sınavlarımız var bızım de ben de tepeden topluyorum gıdıyorum ama toplarken ucunu asagıya alıyorum sonraa:))) guzel suslu puıslu toka takıyorum sonra gunes kremı hafıf makyaj bır de pembe allık falan gayet ıyı oluo:))) fonle ugrasamam yoksaaa

ben 54 ile hamile kaldım, eşim sana 65 e kadar izin veriyorum dedi başta, baktı ben 6 ayda 62,5 oldum, bu sefer 75 e kadar normal tabi canım demeye başladı, seviyom kız ben onuuuu

Anneciklerrr bu ne hall herkes kendini salmaktan bahsetmişşş ben saçlarımı düzleştirmeden, makyaj yapmadan, takıp takıştırmadan gitmiyorum işeee
Görenler sen zaten bakımlıydın daha da güzelleştin diolarr Güzel annelerrrrr içiniz geçmesinn sakınnn yarın herkes süslensin püslensin

geçmiş olsun canım
benim doktorumda aynı iğneyi verdi fakat 12 saat arayla yapılacak dendi internettende araştırdım 12 arayla yazıyor sen 24 saat arayla diyince şaşırdım hangisi doğru

geçmiş olsun canım
benim doktorumda aynı iğneyi verdi fakat 12 saat arayla yapılacak dendi internettende araştırdım 12 arayla yazıyor sen 24 saat arayla diyince şaşırdım hangisi doğru

ödenmiyoo cidden yaa ama çok zormuş hele yazın hamile olmak
offfffffff valla benden çirkini yok diyorum ne giysem yakışmıyo helede başörtüsü kullanıyorum neremi kapatıcağımı şaştım utancımdan eşimin işyerine gitmiyorum ordaki kadınların süsünü püsünü düşününce ayyy benmde psikolojim berbat

haa evet öyle drler canm ALLAH ESİRGESİN ne diyelm

erken dogumu tetikleyebiliyomuş filan die okumuştum.
ya da kasılmaları arttırabiliyormuş.

var mı öyle bişi

Yok ben eşimle alışerişi seviyorum. Heryere idip rahatlıkla bakabiliyoruz sıkılmıyor ama bebiş oldu mu ne olur bilemem :)

Kızlar bunlar da bizim nevresim takımlarımız

Eki Görüntüle 448559
Eki Görüntüle 448560

Canım ilk taç di mi ben de baktım fiyat çok gelmişti malınıda beğenmemiştim anneme sen diktir dedim daha pahalıya çıktı ama sade ve güzel bişey oldu :)

:):):) İşini biliyosun sennn :) Bende aynen hemen gözlerim doluyor iş bitiyor :)

Hamilelikte boya zararlı değil mi ki ama Bende şikayet edecem ya haklısın ne kilolalrı var ne bişe :=)

ben 54 ile hamile kaldım, eşim sana 65 e kadar izin veriyorum dedi başta, baktı ben 6 ayda 62,5 oldum, bu sefer 75 e kadar normal tabi canım demeye başladı, seviyom kız ben onuuuu

Aynı şekilde bende ilk başta hesef 90 dı şimdi 100 oldu Hiçte takmıyorum tem hükümet gibi oldum

Yarın günüm var süslenecem milletin ağzına laf veremem :) Evde süsleniyodumda şimdi ayağım şiş olunca hiç bakamıyorum kendime..

herkese selamlar..
ben 10 kilo aldım kızlar geçen hafta dr gittiğimde bebişim 1000gr olmuştu

Maşallah bebişine canım

Sorma canım biz kapalıların işi daha zorr. Gerçi dışarda ben güzel kamufle ediyorum hiç 90 kilo olduğum belli olmuyor soruyolar kaç aylık 7,5 diyorum hadi ya diyolar diyorum bi açsam önümü 9 dersiniz :)) Ama evde tam bi haileyim heryerim salkım saçak ahahah

Canım ben de 90 oldum toplamda 4 kilo aldım:18::18::18: ben de en fazla 95 olmak istiyorum sen kaçla başladın hamileliğee

Canım boyum 1.75 76 ile başladım şimdide oldum 90 yane 14 kilo aldım güyaaa 95le bitirecektim ama arada sırada tartıda 92de görüyorum o yüzden daha tartılmıyorum :)

Ya kızlar yaaaaaaaa!!!!!!!! Otururken mi aldık bu kiloları bebek büyütüyoruz geçici bir dönem bu çirkin filan de değiliz ayrıca çıkın bakim şu moddan bi!!!!!!!!!!!

slm kızlar,

bu kilo işi benide korkutmaya basladı , en son doktora gıttıgımde 61 kıloydum hatta doktor tebrık ettı, 1 ayda 1 kilo almıssın cok ıyı falan dıye, dun tartıya bır cıktım, doktora gıdelı 3 hafta oldu, bu 3 haftada 3 kilo almısım, 64 kilo oldum toplamda 7 kilo aldım yani. hedefım 70 ile tamamlamak ama umarım basarabılırım

Ya kızlar yaaaaaaaa!!!!!!!! Otururken mi aldık bu kiloları bebek büyütüyoruz geçici bir dönem bu çirkin filan de değiliz ayrıca çıkın bakim şu moddan bi!!!!!!!!!!!

Ben gözellll biiiii gariyaaammm
ben gözellll bi gariyaammmmm :)

Çirkin değilizde evde dura dura pasaklandık birazcıııkkkk :

Olcak o kadar doğumlarımız yapıcaz pasımızı atıcaz inş

bugün kuaföre gittim bende, saçlarımı kestirdim biraz, kaşlarımı aldırdım , birde komple ağda, ohhh mis gibi olduk oğlumla
ben ordayken bir kadın geldi yeni doğum yapmış, kendini koltuğa attı , kuaföre " beni insana çevir nolurrr" dedi, saçımı kes , boya , röfle yap, manikür yap, pedikür yap falan diyordu, yazık kadıncağız çıldırmış gibiydi bende doğumdan sonra böyle olurum herhalde dedim kendi kendime

bende hamileliğe 52 kilo ile başladım.şuan 62 kiloyum.boş anımda kendimi şımartıyorum sürüyorum sürüştürüyorum. kendime geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…