bugün kuaföre gittim bende, saçlarımı kestirdim biraz, kaşlarımı aldırdım , birde komple ağda, ohhh mis gibi olduk oğlumla
ben ordayken bir kadın geldi yeni doğum yapmış, kendini koltuğa attı , kuaföre " beni insana çevir nolurrr" dedi, saçımı kes , boya , röfle yap, manikür yap, pedikür yap falan diyordu, yazık kadıncağız çıldırmış gibiydibende doğumdan sonra böyle olurum herhalde dedim kendi kendime
ayyyy kıyamam ya hepimize iyi gelir böyle bişey gerçekten ihtiyaç duyarız herhalde şimdi nasıl duyuyosak...
meğer yalnız değilmişim ben, herkes 7-10 kilo falan almış anlaşılan, bu topikte sanırım bir arkadaş 2 kilo almıştı, onun dışında var mı öyle az kilo alan, 7 kilo altında falan?
ben 6 kilo aldım 7.aya 70 le girdim bakalım 8.aya kadar kaç kilo almış olucam onu merak etmeye başladım takip edicem bakalımmeğer yalnız değilmişim ben, herkes 7-10 kilo falan almış anlaşılan, bu topikte sanırım bir arkadaş 2 kilo almıştı, onun dışında var mı öyle az kilo alan, 7 kilo altında falan?
Ben de varımmm4 kilo aldım ama bundan sonrası icin coook tırsıyorummmm:18::18:
ben 6 kilo aldım 7.aya 70 le girdim bakalım 8.aya kadar kaç kilo almış olucam onu merak etmeye başladım takip edicem bakalım[/QUOT
ama bu haksızlık öyle değil mi
teiekkür ederim canım güzel bakan güzel görür :)ooo maşşallah engüzel eylül annlerinden biri olarak ilan ediyorum sizi
her gün saat 9.5ta kalkıyorum saat 9dan sonra yarım saat dönüyorum kalkamıyorumayy aynı duyguları bende yasıyorum yaa, mılletı oyle gorunce, bı tuhaf oluyorum, ama yataktan zor kalkıyorum ben, işe 10,15 dakıak gec gelıyorum, nerdeeee kalkpta maşa yapıcam, yada fon cektırcem,
mavismavıs bencede umutluay ın dedıgı cok guzel fıkır, adamların alısverıse alerjısı var,şahsen benımkı oyle,magazalar rastgelmış gıbı yap:).... hftasonu bana bıseyler almaya gıttık, adam delırttı benı, al cıkalım, al cıkalım, ufff dedım ya bıdaha senle alısverıse gelmıcem dedım, oda bende senle gelmıcem dedı,hahahhaa bende onu delırtmıişim anlasılan:)))))))))
aynen valla makyaj yapmadan çıkmıyoum saçlar kıvırcık ya bir köpükle şekilleniyorAnneciklerrr bu ne hall herkes kendini salmaktan bahsetmişşşben saçlarımı düzleştirmeden, makyaj yapmadan, takıp takıştırmadan gitmiyorum işeee
Görenler sen zaten bakımlıydın daha da güzelleştin diolarrGüzel annelerrrrr içiniz geçmesinn sakınnn yarın herkes süslensin püslensin
geçmiş olsun canım
benim doktorumda aynı iğneyi verdi fakat 12 saat arayla yapılacak dendi internettende araştırdım 12 arayla yazıyor sen 24 saat arayla diyince şaşırdım hangisi doğru
kızlarr bn de dün iş çıkışı gittim komple ağdaya , mis olduk olmasına ama tenim o kadar hassaslaşmış ki bikini bölgem ince derisi gitti adeta hala çok canım yanıyorbugün kuaföre gittim bende, saçlarımı kestirdim biraz, kaşlarımı aldırdım , birde komple ağda, ohhh mis gibi olduk oğlumla
ben ordayken bir kadın geldi yeni doğum yapmış, kendini koltuğa attı , kuaföre " beni insana çevir nolurrr" dedi, saçımı kes , boya , röfle yap, manikür yap, pedikür yap falan diyordu, yazık kadıncağız çıldırmış gibiydibende doğumdan sonra böyle olurum herhalde dedim kendi kendime
bi arkadaş kolonya sürüyomuş yatarken bn denemedim ama yapıcam bu gece toynaklarımayaaaaa benm ilk defa ayaklarım şişti .. hatta davul gibiler. napim ya ne yapsam geçer çok fena ağrıyoooooolar
teiekkür ederim canım güzel bakan güzel görür :)
her gün saat 9.5ta kalkıyorum saat 9dan sonra yarım saat dönüyorum kalkamıyorumsonra kahvaltı yapıp işe gidiyorum... tabii bizim sanat merkezi 10-11e açılıyor ben e yöneticiyim ya hiç bozuntuya vermiyorum direkt odama geçiyorum kahvem geliyor ohhhh iyiyim de kalkana kdar zorlanıyorum... eşime gelince her koca böyle mi yaaaa ben de kzıyorum durmadan.. akşamüzeri bişeyler bakmaya çıktık... hemen bakalım dönelim demeye başladı! öff dedim seninle çıkanda kabahat! onunla çıkmam artık ya sinir!
aynen valla makyaj yapmadan çıkmıyoum saçlar kıvırcık ya bir köpükle şekilleniyor
((( korktum şimdi..... kızlar ne iğnesi bu?
bi arkadaş kolonya sürüyomuş yatarken bn denemedim ama yapıcam bu gece toynaklarımaayak değil toynak oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?