Anneciklerrr bu ne hall herkes kendini salmaktan bahsetmişşşben saçlarımı düzleştirmeden, makyaj yapmadan, takıp takıştırmadan gitmiyorum işeee
Görenler sen zaten bakımlıydın daha da güzelleştin diolarrGüzel annelerrrrr içiniz geçmesinn sakınnn yarın herkes süslensin püslensin
meğer yalnız değilmişim ben, herkes 7-10 kilo falan almış anlaşılan, bu topikte sanırım bir arkadaş 2 kilo almıştı, onun dışında var mı öyle az kilo alan, 7 kilo altında falan?
ya kızlar benim basur iyice kötü oldu, internetten araştırdım, basur normal doğuma engel olabiliyormuş, ya da bu şekilde yaparsak da sonrasında çok ağrı oluyormuş, ben napıcam ya. Geçen gidişimde dr.a sordum, kabız olmamaya çalış, eğer daha kötü olursa cerraha yönlendiricem demişti, ya ben cerraha falan gitmek istemiyorum.
Bende 27+0 dayim 2 kilo aldim hepsi..
Slm kizlar ben yazliktayim burasi okadar serinki deliksiz uyku neymiss gordum:)aksam yatip abah uyaniyorum bu hafta istanbula doncem bakalim ne yapicam cokta sicakmis offff.
kızlarr bn de dün iş çıkışı gittim komple ağdaya , mis olduk olmasına ama tenim o kadar hassaslaşmış ki bikini bölgem ince derisi gitti adeta hala çok canım yanıyorbepanten sürüyorum hep ama kötüyümmm
ya kızlar benim basur iyice kötü oldu, internetten araştırdım, basur normal doğuma engel olabiliyormuş, ya da bu şekilde yaparsak da sonrasında çok ağrı oluyormuş, ben napıcam ya. Geçen gidişimde dr.a sordum, kabız olmamaya çalış, eğer daha kötü olursa cerraha yönlendiricem demişti, ya ben cerraha falan gitmek istemiyorum.
ilk doğumda ne kadar almıştın?
Bende normal istiyorum ama doktor birşey çıkarmazsa doktorlara hiç güvenemiyorum nedense Allah yardımcımız olsun
Kizim 42 haftada zorla tahliye ile dogdu:)12 kg almistim.ikincilerde hareket daha cok olunca azz aliniyormus.
çok güzelmiş canımm güle güle kullanmayı nasip etsin nerden aldın canım ne kadara aladın bendeböyle bişey arıyorum da bulamadım
Canım ilk taç di mi ben de baktım fiyat çok gelmişti malınıda beğenmemiştim anneme sen diktir dedim daha pahalıya çıktı ama sade ve güzel bişey oldu :)
Canım boyum 1.75 76 ile başladım şimdide oldum 90 yane 14 kilo aldımgüyaaa 95le bitirecektim ama arada sırada tartıda 92de görüyorum o yüzden daha tartılmıyorum :)
günaydın kızlar kabızlık hepimizde var demek ki.
ben çareyi mevsim meyvelerinde buldum. dondurma ya da tatlı yerine meyve yiyorum.
kayısı erik kiraz, üçü de sindirimi hızlandırıyo, hergün yiyorum hepsinden biraz biraz.
hem tatlı ihtiyacımı karşılıyorum hem kabız olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?