- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
Canım netten aldım.biri tacın digeri luoco diye bi marka.Mallarını görmedim resimlere güvenerek aldım ama bakalım, ins güzel bişi gelir.Gelince tekrar yazarım:))
ben de 75 ile basladım simdi 91im.ama 2 haftadır kilom sabit,pek istahım yok.havalar ısınınca metabolizma da hızlandı..Bundan sonra almamaya dikkat dedi doktor.Normal dogumu tehlikeye atıyormusum.Nası vercem ben bu kiloları filan deyince merak etme dogumda 10 kilo gider dedi. Bende ödem cok fazla cünkü.Diyetisyenin cihazda 5 kilo ödem cıktı
canım bende hiç kabızlık olmadı.hamilelikten önce kabızlık sikayetim vardı.Hamileliğimde sürekli ishalim.Ama magnezyum vermişti doktorum bana.Sanıırm onun sayesinde rahatım. İshal derken öyle cok rahatsız edici degil ama günde 3 kere tuvalete cıkıyorum.
anneciklerrrr bebişlerrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim minik kuşum bugün beni 5 te uyandırdııııı ne tekmeler yedim kızlarr bir bilsenizzz ne oluyor dedimDD kalktım bişiler atıştırdım ama uyumak ne mümkün
prova yaptırıyorrrr sanırım bana minikk yaaaa kızlarrr deli gibi uykum varrrrr şimdie işteyimm
günaydın güzel anneler ve güzel bebişleri . Bi geçmiş yaptım kilo konuşulmuş ben 6kilo aldım memnunum ama kabızlık çok zor of of of of of of
saç boyatmak ile ilgili 120 günü bekleyin diyor doktorlar aslında kesinleşmiş zararı yok fakat ondan sonraki zaman da istsdiğin gibi boyatabilirsin röfle dahilayy kızlar bnm saçlarımda cok kötü oldu kestirmek istiyorum bide boya istiyorum yaa bişey olmaz gibi geliyo ama araştıracam
:)))) hemde ne yaramazz yakışıklı oğlumm.gunaydın canım, ayy bak senin yaramaza:)))
bende sabah yataktan zoor kalktım, artık uyanamıyorum,benmde cok uykum var
:)))) hemde ne yaramazz yakışıklı oğlumm.
Ama yandık yawss uykuya düşkün biri olarakk nasıl olacka merak ediyorum.
Benide eşim yataktna kazıdı sabahhhhhh püfsssssssss
Allah yardımcımız olsun.
Merhaba Kızlar,
Ben de kabızlık sıkıntıma hiçbir çözüm bulamadım,denemediğim hiçbirşey kalmadı ilaç içmemekte de direniyorum.Günde 3 lt su,bol meyve ve salata tüketmeme rağmen 4-5 günde bir zorla tuvalete çıkabiliyorum.Sanırım böyle devam edecek,artık yapacak birşey olmadığını düşünüyorum.
canım sütü denedin mi? bazı kişilerde kabızlıkta yapabiliyor ama kimilerinde de kabızlığı çözüyor.mesela ben süt içtikçe daha kolay çıkıyorum tuvalete dene bi istersen..
amin canım,
bende seviyorum uykuyu, iş arkadslarım kızdırıyo zaten benı, bu gunlerın tadını cıkar, 3 ay snra gozler şiş şiş gelcen dıolar,ben zaten sımdı zor kalkıyorum,
ozamn napıcazz yandık:))))))
Dun aksamda oglum benı delırttı, aynı tonda aynı yere hafıf hafıf defalarca vurdu,ama boyle tık tık tık, aaaaaaaaa oglum otekı taraflara vur dıyorum yok anlamıyoo,:))
Merhaba Kızlar,
Ben de kabızlık sıkıntıma hiçbir çözüm bulamadım,denemediğim hiçbirşey kalmadı ilaç içmemekte de direniyorum.Günde 3 lt su,bol meyve ve salata tüketmeme rağmen 4-5 günde bir zorla tuvalete çıkabiliyorum.Sanırım böyle devam edecek,artık yapacak birşey olmadığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?