ıyı gunlerde kullanın cnmm bende alezz alıcaktım unuttumm bak ıyıkı yazdın aklıma geldı :))beegnmedıysen gıt degıstır cnmm markası ne pekıı bılındık bıseymı helekı pahalıya aldıysann hıc dusunme gerı ver.. ben pz dan aldım bıtane denemek ıcın 7.5 tlannammm ne degısıkk o olee ucu kalıoo bıı dıkıslerıde cok gusel benımm sutyenımm ne varsa pzda var
NBB nin di canım, 11 tl ye aldım ama önündeki dikişleri hiç düzgün değil ve çok belirgin, bir model daha vardı orda onu da beğenmedim. Geri alsalar iyi olurdu, neyse bakarız artık.
baska da alırsın cnmmbence gerı alırlarbı dene bakalım
denicem canım, eksikler bitti sayılır değil mi, bugün mobilyacıya da uğradık, mobilyamızı yapmışlar sadece boyası kalmış, uyku setini de hazırlatmışlar, onu da alıp geldik eve, tam istediğim gibi olmuş. Tabi senin gibi daha yıkayamadık, biz hala alma aşamasındayız.
Güle güle kullansın bebişin.. Benimde eksiklerim var ıvır zıvırlar kaldı onlarıda alsam rahatlıcam çok sıcak ya sıcaklardada çıkılmıyor hiç
o ıvır zıvır hiç bitmiyor zaten, bugün arabayla gittiğimiz halde resmen piştik, gerçekten yazın hamileliğin sonunu yaşayanlar çok şanssız, ama bizim bebeklerimiz şanslı olacak, öyle çok sıcakta veya çok soğukta doğmayacaklar.
Kundera, bayanstres, ESTEBAN, mommy+, laleirem, MavisMavis+, mirage52
selam kızçelerrrrrrrrrrrrr nbrsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
herkes iyidir inş.
Ya ben de kızmda 83 le bitirmiştim ama çok almıştım yani 18 kiloTakmA kafana boşver bende güyaaa 90la bitirecektim şimdiden 91 oldumdoktor bi liste verdi buna uyarsan ayda bir kilo alırsın diye ben bugün başladım ona uymaya :) Doktor sordu kaç kilo aldın dedim 14 dedi listeye uymuyormusun dedim bugün başladım
Yürüyüş yapacamda ayağımın ağrısı bi insin geçsin yapmam lazım yoksa iyice hökümet olacam
Verilir verilmeye de işte tipsiz bişey oldum yaabu 80 kılo oldum 90 kılo oldum olayına fazla takılmayın bence.bebegınız saglıklıysa zaten sorun yok demektır.ben de fazla kıloloyum ama zaten hamıle kalmadan da kılom vardı.bu yuzden kac kılo aldıgınız daha onemlı...daha onemlı bebek huzurlu olsun boswerın verılır kıloo...:)
Organicare marka almayı düşünüyorum ben veya mustelaiyi akşamlar kızlar!! biz teras keyfi yapıyoruz ohhh serin serin :))) bebek bakım setlerini araştırdım en iyisi hangisi diye... nivea alacaktım bugüne kadar ama fikrimi değiştirdim... tek kozmetik içermeyen bakım ürünü sebamedmiş ondan almaya karar verdim.. iki farklı çeşidi var setlerde.. biri yenidoğan seti 140 tl ama bayaa gider boyutları büyük.. diğeri 65 tl gibi 100-150 ml arası ürünler.. araştırdım paylaşayım dedim sebamedi doktorlar da öneriyormuş bilginiz olsun) aaa eğer set alamam almam derseniz tek tek ürün tercihiniz de sebamed olsun derim.. farklı ürünlerin çeşitleriyle set yapmak ph dengesizliği yaratabilirmiş ve bebeğin cildi kabullenmeyebilir allerjik reaksiyon yapabilirmiş.... dedim ya ben paylaşıyorum isteyen araştırabilir )) herkesi öpüyoruz kızımla kendinize çok iyi bakın duştan sonra bebe yağını unutmayın
Ben sabaha karşı kalkıp dolabın önüne geçiyorum zatenya bende çok uyumak istiyorum ama maalesef karnım çok acıkıyor, hemde uyuyamıyorum, hem zırt pıt tuvalete gidiyorum uykum kaçıyor...
Çok uyku düşkünü bir tip değildim ama en azından hafta sonu 9-10 yapıyordum zorda olsa ama şimdi iş saatimde hatta daha erken ayaktayım............
Çok arıcaz bugünleri ama keşke uykum olsa:26:
Evet onlar rahat büyüeyecek kışın evde büyürler yazında onlarla gezeriz ne güzel :) Bir daha hamile kalırsam kışa denk getirecem tabi Rabbim nasip eylerse ve ikinci bebek olursa daha ilki gelmeden ikinciyide hesaplamak tam benlik bi iş):
Bizde arabada yok otobüslerde mafoluyorum yaneyse Aişem için değer
Ya ben de kızmda 83 le bitirmiştim ama çok almıştım yani 18 kilo
şişmiştim resmen ama çok kolay verdim sonra,inş bu da öyle olur da şimdiden 80i görünce fenalaştım yaniii
o listeyi bana özelden yazar mısın yaa ben de uysam ona....
Verilir verilmeye de işte tipsiz bişey oldum yaa
aynaya bakmak istemiyorum,bu çağla şikel,ebru şallı falan insan değiller yaa
ya da ben değilim
Organicare marka almayı düşünüyorum ben veya mustela
bebek ürünlerinde uzman her iki marka da biraz pahalı ama ilk etapta
yeni doğan için hassas olmak gerekiyor...
Ben sabaha karşı kalkıp dolabın önüne geçiyorum zaten
nesquick toplar+süt
kek+süt
artık elime ne geçerseişte ondan sonra da 80 kiloyu görünce fenalık geçiriryorum baskül tepesinde
Bi de kızlar yaa benim bacaklar yürüdükçe birbirine sürtüyor
arası pişiyor çok şişkoyum yaaa,elbise giyince eşimin boxerlarından giyiyorum
arası sürtmesin diye bu erkekler işi biliyor ne kadar rahat valla ohhh biz o minicik çamaşırların içinde sıkış tepiş
tavsiye ederim size de
Allahııım daha ne günler gösterecek hamilelik banaaaaaaa
oooo O neki biz demin kocamla pazarlık yapıyorduk, ben oğlumdan sonra iki kız istiyorum dedim, o da eliyle beş parmağını gösteriyor, 5 tane istiyormuş deli, havasını alır
inşallsh en kısa zamnda da bir arabanız olur.
kıyamammmmmmmmmmm sıcaklarrrrr ah ah Allah yardımmmcıın olun canım..Hoşgeldinnnnn... İyiyiz de çok sıcakkk bide aykalarım acıyo kendi adıma sen nasılsınnn
Allahh iylikkk versin canımm şükürrrrrr bende çok iyiyim.biz iyiyiz sen nasılsın,
:)))) boxer giymek hiç aklıma gelmemiştii:))) giyelim yaws..[Bi de kızlar yaa benim bacaklar yürüdükçe birbirine sürtüyor
arası pişiyor çok şişkoyum yaaa,elbise giyince eşimin boxerlarından giyiyorum
arası sürtmesin diye bu erkekler işi biliyor ne kadar rahat valla ohhh biz o minicik çamaşırların içinde sıkış tepiş
tavsiye ederim size de
Allahııım daha ne günler gösterecek hamilelik banaaaaaaa
Mihrace hoşgeldin canım sende
Sorma ya bende aynıyım evde resmen cıbıl cıbıl gezecem o denli yani dışarı çıkarkende bulamıyorum giyecek bişey
Tamam canım yarın sabah yazarım olar mı yazabilirsim şimdide yazarım sa kalkıp listeyi almaya halim yok
:)
selam mihrace ve diğer arkadaşlar
evde bilgisayarın peşinde benden başka 2 kişi daha olunca foruma bir girip bir çıkıyorum
20 dak önce girdim şimde çıkıyorum bebeğiniz büyüyünce ne demek istediğimi anlarsınız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?