2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

NBB nin di canım, 11 tl ye aldım ama önündeki dikişleri hiç düzgün değil ve çok belirgin, bir model daha vardı orda onu da beğenmedim. Geri alsalar iyi olurdu, neyse bakarız artık.

bız babamızla balkon keyfı yapalım azcık tatlı yapmstım ayıptır solemesı ne oldgunu solemıcem tabıkıde.. onu yıyelımm volkan konagı dınleyelım azcıntaa elıfımdee pıtpıtlarıyla bıze eslık ederr kuzucum benımm sımdılık hoscakalınn ..

baska da alırsın cnmm bence gerı alırlarbı dene bakalım

denicem canım, eksikler bitti sayılır değil mi, bugün mobilyacıya da uğradık, mobilyamızı yapmışlar sadece boyası kalmış, uyku setini de hazırlatmışlar, onu da alıp geldik eve, tam istediğim gibi olmuş. Tabi senin gibi daha yıkayamadık, biz hala alma aşamasındayız.

Güle güle kullansın bebişin.. Benimde eksiklerim var ıvır zıvırlar kaldı onlarıda alsam rahatlıcam çok sıcak ya sıcaklardada çıkılmıyor hiç

Güle güle kullansın bebişin.. Benimde eksiklerim var ıvır zıvırlar kaldı onlarıda alsam rahatlıcam çok sıcak ya sıcaklardada çıkılmıyor hiç

o ıvır zıvır hiç bitmiyor zaten, bugün arabayla gittiğimiz halde resmen piştik, gerçekten yazın hamileliğin sonunu yaşayanlar çok şanssız, ama bizim bebeklerimiz şanslı olacak, öyle çok sıcakta veya çok soğukta doğmayacaklar.

Kundera, bayanstres, ESTEBAN, mommy+, laleirem, MavisMavis+, mirage52
selam kızçelerrrrrrrrrrrrr nbrsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
herkes iyidir inş.

Evet onlar rahat büyüeyecek kışın evde büyürler yazında onlarla gezeriz ne güzel :) Bir daha hamile kalırsam kışa denk getirecem tabi Rabbim nasip eylerse ve ikinci bebek olursa daha ilki gelmeden ikinciyide hesaplamak tam benlik bi iş):

Bizde arabada yok otobüslerde mafoluyorum ya neyse Aişem için değer

biz iyiyiz sen nasılsın,

kunderacım sen de takma kafana canım ya, bk ben de dün kocamı bi kaşık suda boğmak istiyordum, bugün tam tersiydi. hepsi aynı bunların bazen çok anlayışsız olabiliyorlar.

Ya ben de kızmda 83 le bitirmiştim ama çok almıştım yani 18 kilo
şişmiştim resmen ama çok kolay verdim sonra,inş bu da öyle olur da şimdiden 80i görünce fenalaştım yaniii
o listeyi bana özelden yazar mısın yaa ben de uysam ona....

Verilir verilmeye de işte tipsiz bişey oldum yaa
aynaya bakmak istemiyorum,bu çağla şikel,ebru şallı falan insan değiller yaa
ya da ben değilim

Organicare marka almayı düşünüyorum ben veya mustela
bebek ürünlerinde uzman her iki marka da biraz pahalı ama ilk etapta
yeni doğan için hassas olmak gerekiyor...

Ben sabaha karşı kalkıp dolabın önüne geçiyorum zaten
nesquick toplar+süt
kek+süt
artık elime ne geçerseişte ondan sonra da 80 kiloyu görünce fenalık geçiriryorum baskül tepesinde

Bi de kızlar yaa benim bacaklar yürüdükçe birbirine sürtüyor
arası pişiyor çok şişkoyum yaaa,elbise giyince eşimin boxerlarından giyiyorum
arası sürtmesin diye bu erkekler işi biliyor ne kadar rahat valla ohhh biz o minicik çamaşırların içinde sıkış tepiş
tavsiye ederim size de
Allahııım daha ne günler gösterecek hamilelik banaaaaaaa

oooo O neki biz demin kocamla pazarlık yapıyorduk, ben oğlumdan sonra iki kız istiyorum dedim, o da eliyle beş parmağını gösteriyor, 5 tane istiyormuş deli, havasını alır

inşallsh en kısa zamnda da bir arabanız olur.

Sağolun kızlar ya Allah razı olsun, hamile duası kabul olur ya dua edin bize, herkese

Mihrace hoşgeldin canım sende

Sorma ya bende aynıyım evde resmen cıbıl cıbıl gezecem o denli yani dışarı çıkarkende bulamıyorum giyecek bişey

Tamam canım yarın sabah yazarım olar mı yazabilirsim şimdide yazarım sa kalkıp listeyi almaya halim yok

5 az demiş

Sağol canım iki sene içinde olur herhalde birikitirp almak zor oluyor biraz ama napalım sağlık olsun :)

Hoşgeldinnnnn... İyiyiz de çok sıcakkk bide aykalarım acıyo kendi adıma sen nasılsınnn
kıyamammmmmmmmmmm sıcaklarrrrr ah ah Allah yardımmmcıın olun canım..

biz iyiyiz sen nasılsın,
Allahh iylikkk versin canımm şükürrrrrr bende çok iyiyim.
:)))) boxer giymek hiç aklıma gelmemiştii:))) giyelim yaws..
Mihrace hoşgeldin canım sende

hoş buldukkkk canımm saolasınnnnnnn.

olur tamam çok uyarım ya
neyse sen yaz,birbirimizi gaza getirir uyarız belki

selam mihrace ve diğer arkadaşlar
evde bilgisayarın peşinde benden başka 2 kişi daha olunca foruma bir girip bir çıkıyorum
20 dak önce girdim şimde çıkıyorum bebeğiniz büyüyünce ne demek istediğimi anlarsınız:))

:))))) hehe ah büyüsünlerrr inş. görürüzz o günleri

Mihrace özellikle de penye boxerları tavsiye ederim ben çözümü buldum
kocam çok gülüyor dalga geçiyor ama napiimen çok küser gibi yapıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…