- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
olur tamam çok uyarım ya
neyse sen yaz,birbirimizi gaza getirir uyarız belki
Mihrace özellikle de penye boxerları tavsiye ederim ben çözümü buldum
kocam çok gülüyor dalga geçiyor ama napiimen çok küser gibi yapıyorum ben de
Mihrace özellikle de penye boxerları tavsiye ederim ben çözümü buldum
kocam çok gülüyor dalga geçiyor ama napiimen çok küser gibi yapıyorum ben de
denicem canım, eksikler bitti sayılır değil mi, bugün mobilyacıya da uğradık, mobilyamızı yapmışlar sadece boyası kalmış, uyku setini de hazırlatmışlar, onu da alıp geldik eve, tam istediğim gibi olmuş. Tabi senin gibi daha yıkayamadık, biz hala alma aşamasındayız.
Hatun kişiler ben gidiyorum sandalyede oturamıyorum ya göğüs latım acıyor yayvan oturmam lazımmış.. Sandalyede çok oturmamamlıymışım maşum muşu mışım mişim yani ofssNeyse gidip dinleneyim ben dinlenirkende kpss matematik çöziyim iğrenç olsada Hadi herkese hayırlı geceler
HERKESE İYİ GECELER KIZLAR
ağustos annelerinden 3karanlık1mucize den alıntıdır:
Ssvd
merhaba. sezaryenden sonra normal doğum gayet mümkün. 2. kez sezaryen olmaktan daha az riskli hatta... sonuçta sezaren ciddi bir ameliyat. size konuya dair tüm bilgilere ulaşabileceğiniz adresleri vereceğim:
facebookta SSVD (sezaryen sonrası vajinal doğum) diye aratabilirsiniz. grup karşınıza çıkacaktır. güzel paylaşımlar var.
Yahoo groups'da da aynı konu üzerine bir grup mevcut. ssvd diye aratabilirsiniz.
Lütfen sadece okuyup geçmeyin. Kendiniz ve bebeğiniz için birşeyler yapın.
SSVD yi destekleyen doktorların listesi facebook grubunda ve yahoo grupta mevcut. Yakınınızda bulunan ya da size uyan bir doktora ulaşabilirsiniz.
Üzülerek görüyorum ki pek çok anneye doktorları sezaryen için gün vermiş bile. Niçin sancılarınızı beklemiyor ve niçin o mucizeyi tatmaya çalışmıyorsunuz güzel anneler? Bu kadar sezaryen gerekçesinin hepsinin birden doğru olduğuna inanmıyorsunuz ya! Hadi 100 kişiden 2-3 tanesininki gerçek sebepler olsun diğerleri doğru değil, emin olun! Sorgulayın. Bebeğinize bu dünyaya "normal" bir şekilde gelebilmsei için şans tanıyın.
Sancılar çok kıymetli. Her bir sancı anında bebeğe kordondan gdien oksijen kesilir ve bebek ciğer egzersizi yapar. Planlı sezaryende bebeğinizi bu egzersizden mahrum bırakmış, ciğerlerini de güçsüz bırakmış olursunuz.
Vajinal yolda bebeğin yavaş yavaş ve sıkışarak çıkması da ciğerlerindeki suyun atılmasına yardımcı olur. Sezaryenle doğan bebekler normal yolla doğan bebeklere nazaran bazı dezavantajlara sahiptirler. Moral bozmamak adına açıkça yazmıyorum. İsteyen çok rahat araştırabilir. Bilgisayarın başında bu konuyu 2 saat araştırsanız gerçeklere ulaşmanız gayet mümkün...
Bırakın şu gün alabiliriz gelişimi tamamlandı diyen "küçük tanrı doktorları"... madem öyle o doktorlar yaratsaydı bebekleri karnınızda. nasıl bir vicdansızlıktır "gelişimi tamamlandı" diyebilmek.
Suni sancı tekliflerini kolay kolay kabul etmeyin. Hele hele hiçaçılmanız yokken suni sancı verelim derlerse bilin ki bu işin sonu sezaryene varacak... Suni sancı çok kritik anlarda çok bilinçli kullanıldığında belki faydalı olabilir ama rutin olarak kullanılması gerçekten sezaryene giden yolların taşlarını döşemekten başka bir işe yaramıyor...
çömelmeyi talep edin. sırtüstü yatarak büyük abdestimizi bile yapamazken doğum yapmamızı beklemeleri haksızlık...
yerçekimi ve çömelmek doğum kanalını %30 oranında genişletir...
bebek son anda doğum sancısı ile bile dönebilir. şu haftada dönmedi mecbur sezaryen diyen doktorlara itibar etmeyiniz.
lütfen kuzu kuzu teslim olup da gereksiz yere bebeğinizi normal doğum mucizesinden mahrum etmeyin.
güzel doğumlar diliyorum
süper tam benim istediğim araba. kaça aldınız canım?
Ya ben de kızmda 83 le bitirmiştim ama çok almıştım yani 18 kilo
şişmiştim resmen ama çok kolay verdim sonra,inş bu da öyle olur da şimdiden 80i görünce fenalaştım yaniii
o listeyi bana özelden yazar mısın yaa ben de uysam ona....
Verilir verilmeye de işte tipsiz bişey oldum yaa
aynaya bakmak istemiyorum,bu çağla şikel,ebru şallı falan insan değiller yaa
ya da ben değilim
Organicare marka almayı düşünüyorum ben veya mustela
bebek ürünlerinde uzman her iki marka da biraz pahalı ama ilk etapta
yeni doğan için hassas olmak gerekiyor...
Ben sabaha karşı kalkıp dolabın önüne geçiyorum zaten
nesquick toplar+süt
kek+süt
artık elime ne geçerseişte ondan sonra da 80 kiloyu görünce fenalık geçiriryorum baskül tepesinde
Bi de kızlar yaa benim bacaklar yürüdükçe birbirine sürtüyor
arası pişiyor çok şişkoyum yaaa,elbise giyince eşimin boxerlarından giyiyorum
arası sürtmesin diye bu erkekler işi biliyor ne kadar rahat valla ohhh biz o minicik çamaşırların içinde sıkış tepiş
tavsiye ederim size de
Allahııım daha ne günler gösterecek hamilelik banaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?