2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

olur tamam çok uyarım ya
neyse sen yaz,birbirimizi gaza getirir uyarız belki

Özelden yazdım uy tamam mı soru sorcam ordan sana :)

Mihrace özellikle de penye boxerları tavsiye ederim ben çözümü buldum
kocam çok gülüyor dalga geçiyor ama napiimen çok küser gibi yapıyorum ben de

Bende kullanıyorum ya en rahat o oluyor diğerleri kesiyor beni hep kocaman bi yayla gibi oldum ancak onlar paklıyor beni

Mihrace özellikle de penye boxerları tavsiye ederim ben çözümü buldum
kocam çok gülüyor dalga geçiyor ama napiimen çok küser gibi yapıyorum ben de

hehe gülsünnnnn ne güzel güldürüyorsun:))))
olacak okadarr, ama sevdim bu fikri yaws.
bende habir epişik olup duruyorum belki faydasını görürüm
eşime diyorumki bebişin pişik kreminden kullanabilirmiyimmmmmmmm hayır o bebişin diyorrrr izin vemriyorr yaaaaa

Hatun kişiler ben gidiyorum sandalyede oturamıyorum ya göğüs latım acıyor yayvan oturmam lazımmış.. Sandalyede çok oturmamamlıymışım maşum muşu mışım mişim yani ofss Neyse gidip dinleneyim ben dinlenirkende kpss matematik çöziyim iğrenç olsada Hadi herkese hayırlı geceler

gozun aydın cnm ıstedıgın gıbı olmasına cok sevındım cunkı ınsanın ıcıne sınmesı cok onemlı ..yavasyavas hepsı olur cnm sıkma canını sen

HERKESE İYİ GECELER KIZLAR

ııgecelerr annıslerr..

kızlar biz geldik ve gidiyoruz Dün gece hiç uyutmadı kızım.Sürekli tekmeledi durdu.Bugun bide birsürü yoruldım.Söyle biraz gecmiş yaptım uykum geldi hemen.İyi geceler herkese..

ağustos annelerinden 3karanlık1mucize den alıntıdır:
Ssvd
merhaba. sezaryenden sonra normal doğum gayet mümkün. 2. kez sezaryen olmaktan daha az riskli hatta... sonuçta sezaren ciddi bir ameliyat. size konuya dair tüm bilgilere ulaşabileceğiniz adresleri vereceğim:

facebookta SSVD (sezaryen sonrası vajinal doğum) diye aratabilirsiniz. grup karşınıza çıkacaktır. güzel paylaşımlar var.

Yahoo groups'da da aynı konu üzerine bir grup mevcut. ssvd diye aratabilirsiniz.

Lütfen sadece okuyup geçmeyin. Kendiniz ve bebeğiniz için birşeyler yapın.

SSVD yi destekleyen doktorların listesi facebook grubunda ve yahoo grupta mevcut. Yakınınızda bulunan ya da size uyan bir doktora ulaşabilirsiniz.

Üzülerek görüyorum ki pek çok anneye doktorları sezaryen için gün vermiş bile. Niçin sancılarınızı beklemiyor ve niçin o mucizeyi tatmaya çalışmıyorsunuz güzel anneler? Bu kadar sezaryen gerekçesinin hepsinin birden doğru olduğuna inanmıyorsunuz ya! Hadi 100 kişiden 2-3 tanesininki gerçek sebepler olsun diğerleri doğru değil, emin olun! Sorgulayın. Bebeğinize bu dünyaya "normal" bir şekilde gelebilmsei için şans tanıyın.

Sancılar çok kıymetli. Her bir sancı anında bebeğe kordondan gdien oksijen kesilir ve bebek ciğer egzersizi yapar. Planlı sezaryende bebeğinizi bu egzersizden mahrum bırakmış, ciğerlerini de güçsüz bırakmış olursunuz.

Vajinal yolda bebeğin yavaş yavaş ve sıkışarak çıkması da ciğerlerindeki suyun atılmasına yardımcı olur. Sezaryenle doğan bebekler normal yolla doğan bebeklere nazaran bazı dezavantajlara sahiptirler. Moral bozmamak adına açıkça yazmıyorum. İsteyen çok rahat araştırabilir. Bilgisayarın başında bu konuyu 2 saat araştırsanız gerçeklere ulaşmanız gayet mümkün...

Bırakın şu gün alabiliriz gelişimi tamamlandı diyen "küçük tanrı doktorları"... madem öyle o doktorlar yaratsaydı bebekleri karnınızda. nasıl bir vicdansızlıktır "gelişimi tamamlandı" diyebilmek.

Suni sancı tekliflerini kolay kolay kabul etmeyin. Hele hele hiçaçılmanız yokken suni sancı verelim derlerse bilin ki bu işin sonu sezaryene varacak... Suni sancı çok kritik anlarda çok bilinçli kullanıldığında belki faydalı olabilir ama rutin olarak kullanılması gerçekten sezaryene giden yolların taşlarını döşemekten başka bir işe yaramıyor...

çömelmeyi talep edin. sırtüstü yatarak büyük abdestimizi bile yapamazken doğum yapmamızı beklemeleri haksızlık...
yerçekimi ve çömelmek doğum kanalını %30 oranında genişletir...

bebek son anda doğum sancısı ile bile dönebilir. şu haftada dönmedi mecbur sezaryen diyen doktorlara itibar etmeyiniz.

lütfen kuzu kuzu teslim olup da gereksiz yere bebeğinizi normal doğum mucizesinden mahrum etmeyin.

güzel doğumlar diliyorum

canım paylaşım için teşekkürlerrr çok güzel olmuş ve bende kesinlikleee bu düşüncelereee katılıyorum

süper tam benim istediğim araba. kaça aldınız canım?

canım teşekkürlerrrrrr beğenmenize sevindim çok araştırdıkinş. pişman olmayız dört gözle bekliyoruz gelmesini,
452 tl ye aldık canım morhipodan
avea +iş bankası indirimi oldu(%25 avea indirimi +25 tl iş bankası indirimi)
kaç zamandır fiyat kolluyordurrr hiç bukadar ii fiyata denk gelmedik indirimlerde olunca kaçırmadık aldık

Akpak ne güzel yazmış ve ifade etmiş yazan kisi buraya ilettiğin için çok sagolsun canım bwn de hep normal dogum istedim ama hiç açılmam yoktu suni sancı verelim ama çekersin ve açılma olmazsa yine sez. Dedi Dr aynen senin anlattığın gibi yani 2. De mecbur Sezeryan diyorlar aslında ben normali hala çok istiyorum sen şimdi böyle yazınca acaba dedim âm korkuyorum

kızlarrr ben kaçıyorum cici bakın kendinizee yaırn görüşürz inş. iyi gecelerr
rüyalarınızda bebişleirnizi görün inş.

valla aynısı bugün bnm aklıma geldi ve kesinlikle uygulamaya sokacam çok acıyo yürürken bacak aralarım yaaa aslında ben fazla kilo almadım ama baldırlarım baya genişledi

offffsss yaw kızlar artık giyecek bişe bulamıyorum yaaa herşey sıkıştırıyo sanki beni nefes alamıyorum hele dışarı çıkacağım zaman tam 3 saat gardrobun başında bekliyorum ne giysem die ancak elbise ile rahat ediyorum 2 tane elbisem var gidip gelip onları giyiyorum gülsemmi ağlasammı bilemedim şimdi

Ya bu sezeryan konusu hepimizi ne kadar gerdi ya, yani doktorların istek ve zevkine kalmak ne kadar kötü.

Ama sonuçta doktor işte inanıp güvenmek zorundasın, farklı bir şekilde iddia ettiğinde Allah korusun başla birşey olsa vicdanen olacak rahatsızlığı düşünsenize

Geçen gün bu sezeryan tartışmaları ile iligli bir tartışma programı izledim. Oradaki doktorun bazı açıklamaları aklıma yatmadı değil mantıklı geldi daha doğrusu...

Sezeryan konusunda doktorların da bir kısmının artık yapacak birşeyi olmadığını, kadın ırkı olarak genetiğimizin giderek değiştiğini, ve gün geçtikçe normal doğuma elverişli olmayan bir beden yapısının oluşmaya başladığını anlattı...(çatı mselesi)

Sebep olarak da şunları söyledi, bundan yıllar önce bütün kadınlar çömelerek iş yapardı, (ki normal doğumun mucize hareketi çömelme hareketiymiş) tarlada çalışırdı çömelerek, evini silip süpürürdü eğilerek, bulaşığını,çamaşırını yıkardı, tuvalet desen keza oyle...

Yedikleri herşey en doğalıydı, katkı vs. vs. yoktu...

Ama şimdi öyle miyiz? Herşeyimizi ayakta düğmelere basıp yapıyoruz, hayat tarzımız değişti, yiyecek içeceklerimizde ne olduğunu bile kestiremiyoruz. Doğal değil hiçbirşey...

Bu sebeplerden sezeryan doğumun arttığını bazı durumlarda doktorlarında yapacak birşeyinin kalmadığını anlattı, bana mantıklı geldi açıklamaları...

Günaydııınnnn biz de oglumla erkenciyiz bugün ama babamiz uyuyor. Kalksa da kahvaltı yapsak coook acıktıııkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…