2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

nasıl tok kalalım kiii gece resmen yatak sporu yapıyorum sola dön doğrul sağa dön olmadı biraz sırt üstü dön olmadı tekrar sol prensin keyfini yapmak için hiç durmuyorum sabaha kadar

günaydın kızlar bizde bugün yine erkenciyiz.çoktan kalktık babamızla kahvaltı yaptık onu işe gönderdik.mutfağımızı toparlayıp biraz keyif yapalım dedik.kızımıda aldım sizle laflamaya geldim:)bu arada bende artık sabaha kadar uyumuyorum sayılır kızlar ya bebişim maşallah gece boyu uyumuyor netarafıma yatsam o tarafımı itip kalmaya başlıyor anlamadımki ne şekil yatsam.dahada 2.5 ayımız var.allah yardımcımız olsun.

Günayydın kızlaaar...Kurt gibi açız biz de..Ne yesek karar veremediğimizden 1 saattir bekliyoruz kahvaltı için Gördüğüm herşeye saldırasım var

güle güle kullan canım ben de çok beğendim.

canım o zaman onlar da bize çömelerek yapılacak egzersizler falan versinler, bizde 9 ay yapalım değil mi?

Gunaydin fistiklarrrr..ayyy istanbulda ilk gecem kabus gibiydi allahim bu ne sicak terasa minder atip yattim banamisin demedi resssmen uykuusuzum...bu yaz bitermi bilmem:)

çömelmek mi kabus gibi kızlar ben çömelsem bir daha oradan kalkamam herhalde:)diz kapaklarım vücudumu taşımıyor artık.kilom çok değil aslında ama 48 kilodan 63 e çıkınca dizkapaklarım isyan etti şaşırdı neoluyor bu ağırlıkta ne diye.birde ben hamile kaldım kalalı bebeğime birşey olurdiye mutfakta dolapların üsttarafında olan kapları almak için sandalye kullanıyorum.dizkapaklarım durmuş durumda.çömelsem orda kalırım:)

bilgilendirme için çok teşekkürler, özellikle açılma olmadan suni sancı verilmemesi gerektiğini hiç bilmiyordum, demek bana böyle yapıp sonra sezeryana alsalar yiyecektim.

Be doğum hikayelerini olayı daha iyi anlamak için okuyorum aslında, şimdi anladığım kadarı ile seçenekler şöyle, yanlışım, eksiğim varsa düzeltin kızlar;

1- Suyun gelirse sanırım 12 saat içinde doğum yapmalısın, açılman olursa normal, açılman olmazsa sezeryan oluyorsun.
2- Kontrollerde bebeğin boynuna kordon dolanmışsa, kalp atışı yavaşlamışsa sezeryana alıyorlar.
3- Suyun veya nişanın gelmişse ve açılman varsa, açılmanın 10 cm e kadar olmasını bekleyip normal doğuma alıyorlar. Bu en normali.
4- Suyun ve nişanın gelmiş, açılman var ama sancın yoksa suni sancı veriyorlar, normal doğuma alıyorlar.

aklıma bunlar geldi.

kızlar birşey soracağım sizin nabızlarınız ne durumda.ben dün sürekli ölçtüm nabzım 100 ile 95 arasında değişiyor.normalde 70 lerde olması gerek.100 e yaklaştıkça kalp krizine sebep olabiliyr.hamile olduğum içinmi yüksek acaba.anlayamadım.nabızlarınızı ölçermisiniz kızlaaaarrrrrrrr

ben hala normal tuvalet kullanıyorum canım, kalkmakta sorun yaşamıyorum çok şükür, biraz karnım sıkıştığı için ağrıyor ama meğer doğum için bilmeden egzersiz yapıyormuşum.

kızlar bi de bugün kuaföre gidicem şu malum konu için. siz kendiniz mi götürüyorsunuz, yoksa size orda yeni kutu mu açmalarını istiyorsunuz, hijenik olması için yani.:26::26::26::26::26:

kızlar bi de bugün kuaföre gidicem şu malum konu için. siz kendiniz mi götürüyorsunuz, yoksa size orda yeni kutu mu açmalarını istiyorsunuz, hijenik olması için yani.:26::26::26::26::26:

canım ya ben o konu ile ilgili kuaföre hiç gitmedim.kendim yapıyordum ama artık göbeğimden göremiyorum.o nedenle bende kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama olaya hiç hijyenik açıdan bakmamıştım şimdi aklımada düştü ki gitmem iyice zorlaştı.

ben hala normal tuvalet kullanıyorum canım, kalkmakta sorun yaşamıyorum çok şükür, biraz karnım sıkıştığı için ağrıyor ama meğer doğum için bilmeden egzersiz yapıyormuşum.

ben normal tuvalet kullanamıyorum canım kabızlık sorunum var birde hamilelik eklenince durum vahimleşiyor.çatı açılması için yürüyüşte çok işe yarıyormuş.artık akşamları yürüyebildiğim kadar yürürüm.

ben de hep kendim yapıyordum ama artık imkansız. günlerdir gidip gitmemek arasında gittim geldim ama başka çarem yok gibi. Diğer yöntemleri kullanıp doğuma kadar iyice çoğaltmak istemiyorum. Tabiki başkasına kullanılan bir ürün kullanmamalılar, hele bu dönemde bizim için. o yüzden ya biz almalıyız ya da orada yeni bir kutu açmalılar diye düşünüyorum. Eğer ordan talep edebiliyorsak boşuna almayayım diyorum, belki aldığımı beğenmeyecekler demi? Yeni ürün olursa hijenik olur merak etme.

evet başka yöntem kullanıp bende çoğaltmak istemem.artık paşa paşa gidicez kaçış yok.

Günaydın anneler size birsey sorucan epilasyon aleti kullanan varmi?malum artık göbekler büyüdü
Ağda yapamıyorum kuaförde gitmeyi düşünmüyorum
O yüzden epilator almayı düşünüyorum ama oda jilet gibimi çıkarıyor
Bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…