Günaydın anneler size birsey sorucan epilasyon aleti kullanan varmi?malum artık göbekler büyüdü
Ağda yapamıyorum kuaförde gitmeyi düşünmüyorum
O yüzden epilator almayı düşünüyorum ama oda jilet gibimi çıkarıyor
Bilgisi olan varmi
En azından ağda kadar uğraşırmaz die düşünüyorum gecencanım epilasyon aleti ile almak ağda ile almakdan farksız yani göremediğin için onu da kullanamayacaksın. Ama kökten alma yöntemi olduğu için jilet gibi çıkarmıyor tabi.
En azından ağda kadar uğraşırmaz die düşünüyorum gecen
Nette okudum kadının biri ağda yaptirirken ağda masasında suyu gelmiş artık kritik aylardayiz
canım teşekkürlerrrrrr beğenmenize sevindim çok araştırdıkinş. pişman olmayız dört gözle bekliyoruz gelmesini,
452 tl ye aldık canım morhipodan
avea +iş bankası indirimi oldu(%25 avea indirimi +25 tl iş bankası indirimi)
kaç zamandır fiyat kolluyordurrr hiç bukadar ii fiyata denk gelmedik indirimlerde olunca kaçırmadık aldık
kız deme öyle, birsürü giden var. dene bakalım, bence ne demek istedğimi o zaman anlayacaksın
Ayyy tüylerim ürperdi.. bende bu güne kadar ağda yapıyordum ama ilk defa tüy dökücü krem aldım artık bakıcaz.. biz köyde görev yaptığımız için kaşlarımı aldırcak kadar bile kısa zaman ayıramıyorum kuaföre.. onu bile kendim alıyorum yani.. biraz kremle idare etmeyi düşünüyorum.. siz ne diyorsunuz tüy dökücü kremler hakkında??? ben doktorumla görüştüm bazıları zararsızmış..En azından ağda kadar uğraşırmaz die düşünüyorum gecen
Nette okudum kadının biri ağda yaptirirken ağda masasında suyu gelmiş artık kritik aylardayiz
Ayyy tüylerim ürperdi.. bende bu güne kadar ağda yapıyordum ama ilk defa tüy dökücü krem aldım artık bakıcaz.. biz köyde görev yaptığımız için kaşlarımı aldırcak kadar bile kısa zaman ayıramıyorum kuaföre.. onu bile kendim alıyorum yani.. biraz kremle idare etmeyi düşünüyorum.. siz ne diyorsunuz tüy dökücü kremler hakkında??? ben doktorumla görüştüm bazıları zararsızmış..
kuaför benim için çok zor şu anda.. bakalım epilatör alayım bari.. püffsCanim zararını bilmiyorum ama tüy dokucu kremler jilet gibi cikariyor aynı kökten çözüm degil
Canim ben daha önce gidiyordum zaten Ama artık durum farklı o yüzden epilator. Düşünüyorum daha hijyenik geliyor ama korkuyorum jilet gibi olmasindan
jilet gibi olmuyor korkma kullan
Hanımlar günaydın...
Konuya bende bodoslama gireyim.. Bikini bölgesinde veet kullandnız mı etkili oluyor mu? Ben acısına dayanamıyorum ne ağdanın ne de epilasyon aletinin. Zaten hiç bişe görmüyorum kuaförede gidemem veet kullaanan oldu mu?
Weet Ağda bantlarını kullandım canim memnunum ama artık
Bisey göremiyorum
Aynen öyleSağolasın ben bide onu denemeye çalışayım nasıl olacak. Bu iş hamilelikte daha zor yahu
canm kullanışlı bir çantaya benziyor
Aynen öyle
canm kullanışlı bir çantaya benziyor
Kızlar ben yıllarca epilasyon aleti kullandım kesinlikle jilet gibi değilKuaföre gidemeyip jilet de kullanmak istemeyenler de aynaya başvursunlar görme sorunu ortadan kalkıyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?