2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canim hangi marka ve modeli kullanıyorsun ben bikini bölgesi için istiyorum

Canım braun silk epil kullanıyorum ama eski model benimki.ben çok memnunum masaj başlığı olduğu için çok can yakmıyor. şimdi bikini bölgesi için farklı başlıkları olanlar var, kullanan yorumlarını okuyarak karar verebilirsin

Kızlar ben yıllarca epilasyon aleti kullandım kesinlikle jilet gibi değil Kuaföre gidemeyip jilet de kullanmak istemeyenler de aynaya başvursunlar görme sorunu ortadan kalkıyor o zaman

Canım acısına nasıl katlanıyosun. Bende epilasyon aletini kullanıyordum hiç acı çekmiyordum sonra bıraktım bi kaç kere jilet vurmam gerekti daha dönemyiroum epilason aletine çok acıyor ya iğrenç bi konu ama eğer acısını kesecek bi yöntem biliyorsan sölermisin

Kizlar herkese merhaba o kadar hizli ilerliyoki topik zor okudum:)
Ben kuafore gidemem sanirim yaa jilet cokmu kotu olur illa koktenmi gitsin aslinda uzun sure cikmiyo kokten alinca dogum da aniden olursa aslinda cok hazirlikli bi durum olur

ben 5 yıldır kuaföre gidiyorum ağda için alıştım artık azaldıda ayda bir yetiyor epilasyon aletimde var ama o canımı çok yakıyor ağdayı kendimde yapamıyorum

Canım maalesef ben hiç birşey kullanmıyorum yılların alışkanlığı ilk anlardan sonra acı hissi kayboluyor zaten uyuşuyor. sen bi cesaret geç başına

hamilelikten canım normal yani korkulacak bişey yok mrk etme :)

kızlar bende bir iki kere epilatör kullandım kesinlikle jilet gibi çıkarmıyor ama ağdanın yerinide tutmuyor ve kesinlikle çok acıtıyor ...
ağdadan caymayın derim kua.gitmeyede gerek yok eşinize söyleyin o yapsın ben öyle yapıyorum
yada annniz kız kardeşiniz falan da olur...

günaydın bu arada ben bu saat oldu kahvaltı yapmadım bnm kocişkoda uyuyor hala geçmiş yparken midem kazındı..
üşeniyorum artıkın of hazırlayan olsada önüme getirse kahvaltıyı yaaa

en az senin günün kalmş 70 e düşmüşsün ..bizden önce doğurursun sen doğumdan sonra bize yaz hmn tamam mı?

arkadaşlar yardım kafam çok karışık.rahimde perde var ve 5 haftalık hamileyim artı kan pıhtılaşmam sınırda çıktı böyle durumu yaşayan var mı.bebek 1 hafta geriden gidiyor. 1.bebeğimi düşürdüm 2 bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum

çok geçmiş olsun canım bnm de ilk gebeliğim düşük olmuştu bende şimdi 2.hamileyim. kan phtılaşması için iğne veriyorlar sanırım canım burda bi savcı vardı eşi hamileydi onda da kan pıhtılaşması vardı 5 aylık hamileydi en son gördüğümde bebeği sağlıklıydı ama inş.düzelir iyi bi dr.git fazla bi bilgim yok bu konuda cnm

Hayatta esime diyemem

3.gebeliğim rahimde kalp şeklinde perde var doktorumun dediğine göre rahim perdeden dolayı büyüyemiyormuş ve düşüğe sebep veriyormuş. dün doktora gittiğimde drum kesenin sağlıklı olduğunu ve iyi yere yerleştiğini söyledi ve yüreğime su serptti. 12. haftaya geldiğimde vajina içinden dikiş atacak ki inşşh 12.haftaya gelebilirim.2. bebeğimi 9 haftalıkkken kaybettim kalbi yavaş attığı için durmuştu........

allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın inş.canım bak burdada ezan kunuyor şimdi hamilenn duası kabul olurmuş..raabim kolaylık versin..
şunu da unutma bebeğinin bu dünyada görecek günü yiyecek ekmeği varsa allah onu bir şekilde kavuşturur sana cnm herşey allhın dilemesiyle olur sen sıkma canını dua et

mrb kızlar şöyle bi sayfaya bakıomda herkesde ağda muhabbeti sarmış gidio valla ben bu zamana kadar ağda kullandım o yüzden seyrek ama en son sizede ilginç gelebilir ama geçtim aynanın karşısına taktım doktor eldiveninin yoldum patır patır denemeyen varsa tavsiye ederim yalnız bölgeyi bi elinizkle gerdiirirsenz daha kolay ve az acılı olacaktır. valla utanarak yazdım ama nese artık amaç yardımcı olabilmek ama tavsiyem eşinize aldırmayın çok hoş bi durum değildir sanıyorum ki

hayatta diyemem eşime utanırım.kuaföre bile gitmeye çekiniyorum eşime nasıl deyim.ağdamı ben kendim yaptım hep.artık bi şekilde yine yapmaya çalışacağım geçicem aynanın karşısına.görmek sorun değilde uzanmak sorun oluyor.birde havalar çok sıcak ağda artık eriyip gidiyor insanın elinde.of yaaaaaaaa ben bir eldiven deneyim:)

bende kesinlikle eşime söyleyemem benim bir arkadaşımda eldivenle alıyordu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…