Canim hangi marka ve modeli kullanıyorsun ben bikini bölgesi için istiyorum
Kızlar ben yıllarca epilasyon aleti kullandım kesinlikle jilet gibi değilKuaföre gidemeyip jilet de kullanmak istemeyenler de aynaya başvursunlar görme sorunu ortadan kalkıyor o zaman
Canım acısına nasıl katlanıyosun. Bende epilasyon aletini kullanıyordum hiç acı çekmiyordum sonra bıraktım bi kaç kere jilet vurmam gerekti daha dönemyiroum epilason aletine çok acıyor yaiğrenç bi konu ama eğer acısını kesecek bi yöntem biliyorsan sölermisin
hamilelikten canım normal yani korkulacak bişey yok mrk etme :)kızlar birşey soracağım sizin nabızlarınız ne durumda.ben dün sürekli ölçtüm nabzım 100 ile 95 arasında değişiyor.normalde 70 lerde olması gerek.100 e yaklaştıkça kalp krizine sebep olabiliyr.hamile olduğum içinmi yüksek acaba.anlayamadım.nabızlarınızı ölçermisiniz kızlaaaarrrrrrrr
çok geçmiş olsun canım bnm de ilk gebeliğim düşük olmuştu bende şimdi 2.hamileyim. kan phtılaşması için iğne veriyorlar sanırım canım burda bi savcı vardı eşi hamileydi onda da kan pıhtılaşması vardı 5 aylık hamileydi en son gördüğümde bebeği sağlıklıydı ama inş.düzelir iyi bi dr.git fazla bi bilgim yok bu konuda cnmarkadaşlar yardım kafam çok karışık.rahimde perde var ve 5 haftalık hamileyim artı kan pıhtılaşmam sınırda çıktı böyle durumu yaşayan var mı.bebek 1 hafta geriden gidiyor. 1.bebeğimi düşürdüm 2 bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum
kızlar bende bir iki kere epilatör kullandım kesinlikle jilet gibi çıkarmıyor ama ağdanın yerinide tutmuyor ve kesinlikle çok acıtıyor ...
ağdadan caymayın derim kua.gitmeyede gerek yok eşinize söyleyin o yapsın ben öyle yapıyorum
yada annniz kız kardeşiniz falan da olur...
Hayatta esime diyemem
allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın inş.canım bak burdada ezan kunuyor şimdi hamilenn duası kabul olurmuş..raabim kolaylık versin..3.gebeliğim rahimde kalp şeklinde perde var doktorumun dediğine göre rahim perdeden dolayı büyüyemiyormuş ve düşüğe sebep veriyormuş. dün doktora gittiğimde drum kesenin sağlıklı olduğunu ve iyi yere yerleştiğini söyledi ve yüreğime su serptti. 12. haftaya geldiğimde vajina içinden dikiş atacak ki inşşh 12.haftaya gelebilirim.2. bebeğimi 9 haftalıkkken kaybettim kalbi yavaş attığı için durmuştu........
mrb kızlar şöyle bi sayfaya bakıomda herkesde ağda muhabbeti sarmış gidio vallaben bu zamana kadar ağda kullandım o yüzden seyrek ama en son sizede ilginç gelebilir ama geçtim aynanın karşısına taktım doktor eldiveninin yoldum patır patır denemeyen varsa tavsiye ederim yalnız bölgeyi bi elinizkle gerdiirirsenz daha kolay ve az acılı olacaktır. valla utanarak yazdım ama nese artık amaç yardımcı olabilmek ama tavsiyem eşinize aldırmayın çok hoş bi durum değildir sanıyorum ki
mrb kızlar şöyle bi sayfaya bakıomda herkesde ağda muhabbeti sarmış gidio vallaben bu zamana kadar ağda kullandım o yüzden seyrek ama en son sizede ilginç gelebilir ama geçtim aynanın karşısına taktım doktor eldiveninin yoldum patır patır denemeyen varsa tavsiye ederim yalnız bölgeyi bi elinizkle gerdiirirsenz daha kolay ve az acılı olacaktır. valla utanarak yazdım ama nese artık amaç yardımcı olabilmek ama tavsiyem eşinize aldırmayın çok hoş bi durum değildir sanıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?