2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ağdayı nasıl kendiniz yapıyorsunuz ya ben kire denedim kendim yapmayı çekemedim korkudan
sonradan suyla yıkayıp çıkarttım benim harcım değil ağda yapmak...

hay Allahımmneden bana bukadar tanıdık geldiki buDDD

nasıl tok kalalım kiii gece resmen yatak sporu yapıyorum sola dön doğrul sağa dön olmadı biraz sırt üstü dön olmadı tekrar sol prensin keyfini yapmak için hiç durmuyorum sabaha kadar
çok hoşssunn canım yaaaaaaaaa doğrusun sabah kalktığımda neden benimde bukadar midem kazınıyorr diye merak ediyordum:))

Canım bu indirimler nereden yapıldı? ben de alıcam suan ödedme asamasındayım ama 693 lira alıyo benden

canım morhipo yazıp 5060 gönderiyorsun avealıysan şifre geliyorr, işbankasının sayfasındanda aynı şekildee online teklif alıyorsun şifre gönderiyorrr canım

en az senin günün kalmş 70 e düşmüşsün ..bizden önce doğurursun sen doğumdan sonra bize yaz hmn tamam mı?

ay inş. canıımm zaten içime doğan ağustos annesi olacağım :)))
ama oraya takılmıyorum oraya tkaılırsam en son ben doğurmuş olucam kiki sinir olurumD herkes doğuru ben halaa doğurmadım diye stres yaparım bende eylüle takılayım dedim

yazmazmıyım eve geldiğim gün buradayım inş.
allah o güzel günleri göstersinnde

canım Allah kolaylık versin sağlık sıhat versin inş.herşey yolunda gider inş.

ay herkess ağda muhabbeti yapmış bende paylaşayımDD
ben yıllardır gidiyorumm liseden beriDDD
ilk zamanlar annem eve çağırırdı kadını çok canım yanıyor diye evde yaptırırdı sonraaaa,ünidede ben temiz biryer buldummm senelrdir gidiyorum bana özel başlığı falan var gittiğim yerin gitmeden önce arıyorum o ayarlıyor.
Ve şuan çok azaldıı ayda bir gidiyorum 2 saatte biten işim 30 dk da bitiyor bütn vucut.
Heleki şu hmaileliktee çok rahat ettim.
sadece pozisyondaa zorlanıyprummmmm

geçmiş olsun kadınlar kulübünün rahim ağzı yetmezliği diye bir forum başlığı var orada bu tarz sıkıntılı gebeler gebelikleri ile ilgili tecrübelerini bilgilerini paylaşıyor
bu konuda özel doktorların adlarını ve adreslerinide öğrenebilirsin
her şey güzel olur inşallah

teşekkür ederim sağolun bakayım orayada

arkadaşlar... size birşey danışmak istiyorum.. sizce bu ürün kullanışlı olur mu?? Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
normalde prensesimize oda yapıcaz inş..bir de ilk aylar için yatak yanına beşik.. ayrıca anakucagı falan.. sonra bunları nereye kaldıracam telaşı olacak tabi.. bu ürün hem anakucağı hem de beşik olarak kullanılabiliyor diyor..4-5 ay için güvenli olursa alınabilir diye düşündük eşimle ama bir de size sorayım dedim ben...

ben aldım bu ürünü, almamın en büyük nedeni beşik olabilen tek ana kucağı idi, çünkü ben yatak odasına ayrıca beşik almadım, sadece ahşap karyola yaptırıyorum. Bunu da yatak odama koyarım dedim. Ürünü alınca belgelerinde diyor ki bebeği uzun süre içinde yatırmayın, sadece gündüz kısa uykularında kullanın demiş, neden böyle demiş olabilir diye düşündüm, tamamen yatıyor yani bebeğin sırtı düz olacak, demek ki firma yatağına pek güvenmiyor bence, evet içindeki süngeri yumuşak ama çok kalın değil, ben de yorgancıya içine uygun küçük bir yatak yaptırdım, ve bu şekilde yatak odamda geceleri de ilk birkaç ay kullanıcam. Ben öneririm.

çarşamba günü alcam inş sonucu bişey çıkmaz inş. bunun bi belirtisi var mı acaba?

İdrar kültüründe enfeksiyon mikrop olup olmadığına bakılıyor. Bende yaptırdım. İdrar renginde koyuluk, idrar yaparken acı ve yanma , akıntı bunların belirtileri canım... Ben idrar rengi koyuluğu için yaptırdım resmen afedersiniz turunncu oluyordu. Bi şey çıkmadı. İlaçlardan olabilir dedi. Çaresi de ilaçtn ziyade bol su tüketmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…