ben aldım bu ürünü, almamın en büyük nedeni beşik olabilen tek ana kucağı idi, çünkü ben yatak odasına ayrıca beşik almadım, sadece ahşap karyola yaptırıyorum. Bunu da yatak odama koyarım dedim. Ürünü alınca belgelerinde diyor ki bebeği uzun süre içinde yatırmayın, sadece gündüz kısa uykularında kullanın demiş, neden böyle demiş olabilir diye düşündüm, tamamen yatıyor yani bebeğin sırtı düz olacak, demek ki firma yatağına pek güvenmiyor bence, evet içindeki süngeri yumuşak ama çok kalın değil, ben de yorgancıya içine uygun küçük bir yatak yaptırdım, ve bu şekilde yatak odamda geceleri de ilk birkaç ay kullanıcam. Ben öneririm.
ben aldım bu ürünü, almamın en büyük nedeni beşik olabilen tek ana kucağı idi, çünkü ben yatak odasına ayrıca beşik almadım, sadece ahşap karyola yaptırıyorum. Bunu da yatak odama koyarım dedim. Ürünü alınca belgelerinde diyor ki bebeği uzun süre içinde yatırmayın, sadece gündüz kısa uykularında kullanın demiş, neden böyle demiş olabilir diye düşündüm, tamamen yatıyor yani bebeğin sırtı düz olacak, demek ki firma yatağına pek güvenmiyor bence, evet içindeki süngeri yumuşak ama çok kalın değil, ben de yorgancıya içine uygun küçük bir yatak yaptırdım, ve bu şekilde yatak odamda geceleri de ilk birkaç ay kullanıcam. Ben öneririm.
bu arada bunu alacaksan bir daha küçük beşiğe gerek yok bence, ben taffy baby den aldım, 250 tl üstü alışverişe 50 tl lik hediye çeki veriyorlardı, bana daha ucuza geldi yani. tabi içine yaptırdığın yatağa da yine bi 30 tl harcadım.
hemen siteyi inceliyorum....çok sağoll
Kızlar benim dışımda 7 temmuzdaki kpss ye girecek arkadaşlar var sanırım aramızda ...Offf kabusum oldu resmen sıcaklar zaten bunaltıyo tuvaletimide tutamıyorum susuzda duramıyorum çareyi o gün altıma hasta bezi bağlamakla buldum :
idrar yolu enf bazen hiç belirti vermeyip bazende yanma akıntı kaşıntı ateş yapıyormuşçarşamba günü alcam inş sonucu bişey çıkmaz inş. bunun bi belirtisi var mı acaba?
arkadaşlar... size birşey danışmak istiyorum.. sizce bu ürün kullanışlı olur mu?? Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
normalde prensesimize oda yapıcaz inş..bir de ilk aylar için yatak yanına beşik.. ayrıca anakucagı falan.. sonra bunları nereye kaldıracam telaşı olacak tabi.. bu ürün hem anakucağı hem de beşik olarak kullanılabiliyor diyor..4-5 ay için güvenli olursa alınabilir diye düşündük eşimle ama bir de size sorayım dedim ben...
Kızlar benim dışımda 7 temmuzdaki kpss ye girecek arkadaşlar var sanırım aramızda ...Offf kabusum oldu resmen sıcaklar zaten bunaltıyo tuvaletimide tutamıyorum susuzda duramıyorum çareyi o gün altıma hasta bezi bağlamakla buldum :
ben de aynı dertten muzdaribim canım.. sınavda wc ye izin vermeleri için dilekçe yazabiliyomuşsun sanırım ama ben hiç araştırmadım ve napçam bilmiyorumbazen de sınav görevlilerinn insiyatifindeymiş ama denk gelirmi bilemezsn tabi
Bence bu urun gereksiz yada kullanissi cocuk bunda uzun sureli yatamaz gece boyu yani.tavssiyem ebatlari kucuk olan park yatak alman ssonra katlar kaldirirsin.arabasinida travel ssistem alirsan ana kucagi almana tekrar gerek kalmaz.
kızlar merhaba,
park yatak için uyku seti aldınız mı?
slm kızlar bız aksam yemegımızı yedıkk sımdı oturdukk oglenden sonra uyumusuzz kzımla..:)) sızler nasılsınızz
ben park yatagı aldımmm ıcınede bebek ıcınn nevresım tkmı bde pıke takımı aldk ayrı olarak extra yanlara takılann parcaları yok oda park yatakta cok lazım olmuoo oyuzden ben almaadımm smdı bıde alez alıcamm yorganınıda pamuk dıktrdık
kızlar merhaba,
park yatak için uyku seti aldınız mı?
Hoşgeldinizz oh ne güzel bizde güzellik uykusuna yattık kızımla ne güzeldi oh mis gibi :)
Bende aynı senin gibi yaptım canım. Annem nevresim diktirdi bende aldım bi tane ikitane nevresim takımımız var. İki yastığımız vr pamuktan yorganda pamuktan. Bi alez kaldı.
Elyaf yastıkta alsam mı acaba siz aldınız mı?
ben park yatagı aldımmm ıcınede bebek ıcınn nevresım tkmı bde pıke takımı aldk ayrı olarak extra yanlara takılann parcaları yok oda park yatakta cok lazım olmuoo oyuzden ben almaadımm smdı bıde alez alıcamm yorganınıda pamuk dıktrdık
canım yorganı kaça diktirdin. dün yorgan ve yastığı sordum yorgancıya 55 TL dedi çok geldi ama bilmiyorum
Annem Trabzonda 60a diktirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?