canım yorganı kaça diktirdin. dün yorgan ve yastığı sordum yorgancıya 55 TL dedi çok geldi ama bilmiyorum
ben daha almadım annem dedi alma diye uyku setiyle satılan park yataklar varmış ondan alcakmışızkızlar merhaba,
park yatak için uyku seti aldınız mı?
Kızlar son dk da sezeryana alınmış biri olarak naçizane düşüncelerimi yazayım
ben kızımda 9 ay boyunca gayet hareketli,bir hamilelik geçirdim
dr um bana 8 eylülde gel kontrole dedi bense "aa deli bu kadın ben 8 eylüle kadar kesin doğum yaprım" dedim
ama geeel geleliiim 8 eylülde dr gittiğimde 39.haftadaydım hiç açılman yok,üstelik bebeğin de suyu azalmış yarın sez. oluyosun dedi bu kadıın doç.Dr
ben nasıl itiraz edebilirim 9 ay boyunca kendimi teslim etmişim kendisine.39. haftaya kadar bekledim,ne sancı ne su ne de açılma olmadı
yani bu durumda ben de günah benden gitti diye baktım olaya
Doğumdan sonra annem dr.a dr hanım bu çocuk yani 20 yıl önce olsa doğmaz mıydı sez. oldu bu kız dedi sitemle
DR. da doğardı tabiki,şöyle ya da böyle doğardı ama ben günümüz imkanlarıyla riske atmak istemedim dedi..
o zaman da söyleyecek söz kalmadı artık şöyle ya da böyle ne demek sakat makat allah korusun doğardı demek...
Benim diyeceğim arkadaşlar hemen sez. tarihi almayın sonuna kadar sancınızı suyunuzu güzel güzel,sabırla bekleyin
ki ben 37. haftadan itibaren adanalılar bilir biz halıları kaldırırız yazın,kocaman bi salonumuz var,çömele çömele bacaklarımı ayıra ayıra ev silmiştim
olmadı allah olmadı yani açılma,böyle bi durumda ancak hani belki kabul edilebilir ama gene de keşke 1 hafta daha beklesemiydimki diye düşünüyorum...
suksuk sende alışkanlık yapmış bu öğle uykusu kızınla beraber güzelli uykusuna yatıyorsunuzslm kızlar bız aksam yemegımızı yedıkk sımdı oturdukk oglenden sonra uyumusuzz kzımla..:)) sızler nasılsınızz
pamuktan dedi yorgancı annen 60 a diktirdiğine göre fiyatı normal o zaman ölçülerini ne yaptırdınız?
kızlarrr gecelık mı aldınız yoksa pıjama sabahlık takımımı
pamuktan dedi yorgancı annen 60 a diktirdiğine göre fiyatı normal o zaman ölçülerini ne yaptırdınız?
ben bir gecelik, iki pijama ve bir sabahlık aldım canım. Hatsaneye ilk gittiğinde gecelik kesin lazım dedi herkes, sonra da giyemem diye pijama aldım, ben gecelikle hiç rahat edemem de.
arkadaşlar... size birşey danışmak istiyorum.. sizce bu ürün kullanışlı olur mu?? Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
normalde prensesimize oda yapıcaz inş..bir de ilk aylar için yatak yanına beşik.. ayrıca anakucagı falan.. sonra bunları nereye kaldıracam telaşı olacak tabi.. bu ürün hem anakucağı hem de beşik olarak kullanılabiliyor diyor..4-5 ay için güvenli olursa alınabilir diye düşündük eşimle ama bir de size sorayım dedim ben...
hımss güzel gözüküyorr canımmm sen kullanabileceksenn al tabi ihtiyacına cevap verecekseeee al, ben ana kucağı almaktan yana olurdum sanırım çünkü arabadada kullanabileceğizz onu
kızlar ya dün bacağımdam 3 parmak kalınlığında kırmızı hafif kabarık ve kaşınan birşey çıktı hamilelikle alakalı olabilir mi acaba çok kaşınıyor
aynen ben de 2 pijama (biri lohusa biri tamamen önden açılan normal), bi de lohusa gecelik ve 1 tanede sabahlık aldım
Şekerim bende seni bekliyordum iyiki geldin :) Wollex marka araba almışın hayırlı olsun bende ona bakıyorumda avea ve iş bankası indirimi koyunca 496 tl ye geliyo sen 452ye aldım yazdın sanrsam? Bir de eline ulaştı mı? Çevrende kullanan var mıydı birimi önermişti yoksa kendin mi araştırarak buldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?