2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benıde bukonu cok dusunduruo cnm yaa allah yardımcımız olsunn ben normal cok ıstıyorum ama dr sezeryanla alıcaz cocuk ıcın rısklı deyınce her anne gıbı bende kabul ederım

bebişlerimize ciciler alan hep ananeleri anlaşılan.tek benim kayınvalidemde değilmiş bu vurdumduymazlık.babannesinden tık yok.aman çok lazımda değil zaten

selam kızlar nasılsınız?.ben iyi değilim çalışmaya başladım perişanım.tansiyonum çok düşük bigün düşüp bayılacam havalarda çok sıcak.sanırım ben iznimi aktaramayacm.

ben bir gecelik, iki pijama ve bir sabahlık aldım canım. Hatsaneye ilk gittiğinde gecelik kesin lazım dedi herkes, sonra da giyemem diye pijama aldım, ben gecelikle hiç rahat edemem de.

aynen ben de 2 pijama (biri lohusa biri tamamen önden açılan normal), bi de lohusa gecelik ve 1 tanede sabahlık aldım

hımss güzel gözüküyorr canımmm sen kullanabileceksenn al tabi ihtiyacına cevap verecekseeee al, ben ana kucağı almaktan yana olurdum sanırım çünkü arabadada kullanabileceğizz onu

kızlar ya dün bacağımdam 3 parmak kalınlığında kırmızı hafif kabarık ve kaşınan birşey çıktı hamilelikle alakalı olabilir mi acaba çok kaşınıyor

hımss güzel gözüküyorr canımmm sen kullanabileceksenn al tabi ihtiyacına cevap verecekseeee al, ben ana kucağı almaktan yana olurdum sanırım çünkü arabadada kullanabileceğizz onu

Şekerim bende seni bekliyordum iyiki geldin :) Wollex marka araba almışın hayırlı olsun bende ona bakıyorumda avea ve iş bankası indirimi koyunca 496 tl ye geliyo sen 452ye aldım yazdın sanrsam? Bir de eline ulaştı mı? Çevrende kullanan var mıydı birimi önermişti yoksa kendin mi araştırarak buldun ?

kızlar ya dün bacağımdam 3 parmak kalınlığında kırmızı hafif kabarık ve kaşınan birşey çıktı hamilelikle alakalı olabilir mi acaba çok kaşınıyor

Benimde popomda çıktı kabarık pembe şerit şerit doktoruma gösterdim alerjik olabilir bebeğe zzarar verecek bir şey değil dedi. Benimkiler kaşınmıyor. Bir doktoruna danış istersen...

aynen ben de 2 pijama (biri lohusa biri tamamen önden açılan normal), bi de lohusa gecelik ve 1 tanede sabahlık aldım

benim bir pijamam bir geceliğim var.
pijama krem renkli süslü, kv almış. sanırım çok rahat kullanamıcam.

dolayısıyla bir gecelik daha istiyorum ama kafama göre bulamadım.
artık dolaşmak da çok zor , eni konu agırım

canım teşekkür ederim.çantayı almadım port bebe sadece araba ve ana kucağını aldık belki fark ondan kaynaklanmış olabilir.
siyparişi dün verdik 4 temmuzzz teslim tarihi görünüyor.
biri tavsiye etmedi internetten çok araştırdık ama baby max diye bir model görüdk eskişehirdee çok tavsiye ettiler aynısıydı xollex in çok hoşumuza gitti onu almama nedenimiz tam yatmıyordu eğiimli duruyordu wollex tam yatarlı olmasıı ve tekerlerinin şişme olması hoşumuza gitti
eğer bakabilrsen baby max a bak derim çok benzer model aynısı nerdeyse dediğim farklılıklar var sadece. wollex piyasa çok yok bazı büyük şehirlerde var görme fırsatımız olmadı o yüzdne.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…