slm kızlar ben geldim......bugün ikitelli maskoya gittik eşimle.....bebişin odasını beyendik sipariş verdik 27.07 de gelecek inşallah
yerleştir et derken tam bir ay kaliyor kızımın doğumuna, tabi zamanında gelirse :) .....yanlız resim çekmek aklımdaydı da unuttum sonra(( artık gelince resmini çeker koyarım......yatak, dolap, şifonyer, raf, oyuncak sandığı ve pike takımı hepsi içinde.....birtek perdesi ayrı onunda ölçülerini yarın arayıp söylicem bakalım çok pahalıya yapmıyorlarsa onuda oraya takım olarak yaptıracağım.....
şimdi tek eksiğim bebek arabası.....onunda çok acelesi yok, quinny almayı düşünüyorum indirime falan denk gelirsem onu da bir ara hallederim.......bendeki değişiklikler bu kadar kızlar.....inşallah iyisinizdir görüşmeyeli.....
suksuk sende alışkanlık yapmış bu öğle uykusu kızınla beraber güzelli uykusuna yatıyorsunuzben uyuyamıyorum gündüzleri
Hoşgeldinizz oh ne güzel bizde güzellik uykusuna yattık kızımla ne güzeldi oh mis gibi :)
Bende aynı senin gibi yaptım canım. Annem nevresim diktirdi bende aldım bi tane ikitane nevresim takımımız var. İki yastığımız vr pamuktan yorganda pamuktan. Bi alez kaldı.
Elyaf yastıkta alsam mı acaba siz aldınız mı?
canım biz araba için alacagımız oto koltuğunu oraya sabitlemeye düşünüyoruz. sürekli tak çıkar olmasın dedik..eeee ev tipi anakucağı, beşiği derken geçici süre kullanılacak iki şeyi tek bi başlıkta toplamayı düşündük işte..
gunaydınn annecıklerry ve kuzularıı .. gusel bır hafta gecırmenızı dılıyorumm
Günaydin suksuk,:)
Günaydın kızlarrr.Bugun Ankara bi ayrı sıcak sanki.Gece uyku namına bişi kalmadı.Sıcakları iyice bastırdı.Nasıl gecer bu günler bilmiyorum.En zor zamanlara denk geldi bizim hamilelikler.Allah yardımcımız olsun..
günaydın kızlar tatilimiz bitti geldik.. geçmiş yapamıycam çok ilerlemiş umarım herkes iyidir hersey yolundadır..
nasıl gectı tatılınız bakalım yuzdunmu bolbol :=)
çok güzel geçdi canım kızımla yüzdük bol bol ilk gün hiç tepki wermedi 2. gün denizden çıkar çıkmaz bir oynuyor suyu sewdi kızım yani.. bol bol dinlendik ayaklarımızın şişliği indi dinlenince çok şükür.. güzeldi yaniii
oh negsel cnm ıı gecmesıne sevındımm .. bıraz dınlenmek ıı geldı sana ve bebegınee..çok güzel geçdi canım kızımla yüzdük bol bol ilk gün hiç tepki wermedi 2. gün denizden çıkar çıkmaz bir oynuyor suyu sewdi kızım yani.. bol bol dinlendik ayaklarımızın şişliği indi dinlenince çok şükür.. güzeldi yaniii
Günaydın anneciklerrr ve tatlı yavrularıııı
biz bugün amirimizden izin aldık öğleden sonra gideceğiz işee
gunaydın canım hoşgeldınız:)))))) özledık...
ohhh valla tatıl denız ne guzel canım
bizde dün ogluşumun hastane cantası hazırladık,(hastane cıkısı, zıbınlar,gogus pompası, çıtlıtlı,önlukler, bıberon, emzık,yastık vs. aldık) ama eksıkler var, bez mama ve bana hastabezı pıjama kaldı
oh negsel cnm ıı gecmesıne sevındımm .. bıraz dınlenmek ıı geldı sana ve bebegınee..
gunaydın cnm ıı yapmısın solee oglene kadar kahvaltınızı yapın keyıflı kkeyıflı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?