masallah cnm cogunu halletmıssınn ... zamanımız daralıo halıyle sıcaklarda bı an once hazır etmek lazımgunaydın canım hoşgeldınız:)))))) özledık...
ohhh valla tatıl denız ne guzel canım
bizde dün ogluşumun hastane cantası hazırladık,(hastane cıkısı, zıbınlar,gogus pompası, çıtlıtlı,önlukler, bıberon, emzık,yastık vs. aldık) ama eksıkler var, bez mama ve bana hastabezı pıjama kaldı
saol canım ya walla öle hiçç dönesimiz gelmedi:) ayy çok az kaldı yaa artık ağustosun başında komple izne ayrılıyoruz artık...
walla canım bende özledim hep acaba neler oluyor şimdi die düşündük kızımla:) ohh canım maşallah hayırlı olsun daha benim çantam falan yok ortada:) ne zaman aldın hafta sonu mu.. onlarda alınır yavas yavas war daha wakit..
masallah cnm cogunu halletmıssınn ... zamanımız daralıo halıyle sıcaklarda bı an once hazır etmek lazım
ewt cnm gercekten dogumaa azkaldı:18::18:
:))), benmde hıçbişey yoktu, dun aldık canım, ozellıkle hastane ıcın gereklı olanları aldım, kenarda dursun dıye, dıgerlerı parkyatagı yatagı, uyku setını fılanda, temmuzda alırız nasıpse, evet dun aldık. resımlerı yok sımdı yanmda evden bı ara yuklerım:)..
gogus pompası lansınoh manuelini aldım,
emzık le bıberon chıcco
yastık sevı bebenın bogulma onleyıcı
bakım setinide johnson baby nın aldım.
kıyafetlerıde cok guzel yaa, dogsunlarda sevelım :)))))))))
günaydın canım..kolay gelsin..bnm temizlik işim dün bitti ohh rahatım bu haftaherkese günaydın kızlarbugünü temizlik günü ilan ettim ev aldı başını gidiyo yaa.. bende daha hastane çantasını fln hazırlamadım temmuzda doktor kontrolünden sonra hazırlamayı düşünüyorum üstelik daha bir sürü eksiğim var ne ara yaparım allah bilir
kızlar bu arada hastane için hasta bezi almayı düşünüyor musunuz yoksa pedler yetermi emin olamadım...
iyi hadi gözün aydın canım güle güle kullansın oğluşun :):))), benmde hıçbişey yoktu, dun aldık canım, ozellıkle hastane ıcın gereklı olanları aldım, kenarda dursun dıye, dıgerlerı parkyatagı yatagı, uyku setını fılanda, temmuzda alırız nasıpse, evet dun aldık. resımlerı yok sımdı yanmda evden bı ara yuklerım:)..
gogus pompası lansınoh manuelini aldım,
emzık le bıberon chıcco
yastık sevı bebenın bogulma onleyıcı
bakım setinide johnson baby nın aldım.
kıyafetlerıde cok guzel yaa, dogsunlarda sevelım :)))))))))
güle güle kullansın canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş... bende göğüs pompasını lansinoh aldım emzik her marka nuby chicco falan 6 tane emziğimiz war:) bakım seti çantalımı nasıl aldın.. ben sana diodum bak 1 günde halledersin die bitti çok şükür...
herkese günaydın kızlarbugünü temizlik günü ilan ettim ev aldı başını gidiyo yaa.. bende daha hastane çantasını fln hazırlamadım temmuzda doktor kontrolünden sonra hazırlamayı düşünüyorum üstelik daha bir sürü eksiğim var ne ara yaparım allah bilir
kızlar bu arada hastane için hasta bezi almayı düşünüyor musunuz yoksa pedler yetermi emin olamadım...
iyi hadi gözün aydın canım güle güle kullansın oğluşun :)
hoşgeldin canım..çok almışsın ya naptın sen..tatillerde yedin tabihobidigırtlak seni...15 kilo almışsın 20 yle bitirirsn heralde...daha fazla alma dikkat et...günaydin kizlar tatilden döndüm uzun süre yoktum yeni geldim kac kilo aldiniz ben 73le baslmistm simdi 88
amin canım, hayırlısıyla inşallah... zaten gogüs pompasını sen solemıstın bana, ondan aldım:)), emzıkte bı chıcco bırde wee dı herhlde 2 tane aldık, atmasın agzından velet :))), ve martta dogum yapan arkadasım gogus pompası hastane cantanızda olsun dedı,
johnsan baby de ındırım vardı, urunlerde, cantasız aldım canım,
birde dalının detarjan ve yumusatıcısını aldık...
evet ya, okdarını almak bıle bı nebze rahattı beni:))
tavşanlı bi r tulum aldık, ve sarı alt ust takım, ve onun onunde ne yazıyo ^^ ANNECIGIM biliyomusun, ben BABAMI cok SEVIYORUM^^ Bayıldım ya:) tam tersı yazsaydı daha cok sevıncektım ama yoktu,
ayy bı hevesle tam bır gormemıs gıbı anlattım annemede, sunu surdan bunu burdan, sonrada güldüm halıme,, napıyım ama 10 tane dogurmadımkı bu 11.olsun sakin anlatayım:)))
günaydin kizlar tatilden döndüm uzun süre yoktum yeni geldim kac kilo aldiniz ben 73le baslmistm simdi 88
ay ikiz mii ikiz annesi olmak nsl bi duygu iksi birden mi tekmeliyor ayne garipcanım ben de 54 ile başladım şimdi 69 kiloyum ama benim ikiz diye çok aldım diye düşünüyorum ama kendimimi kandırıyorum bilmiyorummm
günaydin kizlar tatilden döndüm uzun süre yoktum yeni geldim kac kilo aldiniz ben 73le baslmistm simdi 88
güle güle kullansın canım bizde aynıyız merak etme görgüsüz gibi dawranıyoruz eşimde bende.. hımm bende çantaya koyayım ama hastanede daha güzeli war neden koy dediki acaba.. öfff yesinler babası da görünce sewinmiştir tabii bir ara kıyafetlerimizin fotosunu koyalım bakalım bıdıkların kıyafetlerine.. annem artık kızıyor bana o yüzden pek anlatamıyorum dünyanın ilk doğuracak olanı sen değilsin die.. bu arada canımm tabi sen biirsin de çocuk doktoru bana yumuşatıcı kullanma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?