2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar biberon almak istiyorum..avent yada dr.browns en iyisi diye duydum..cammı olmalı plastikmi..ne dersiniz:26::26:

gayet guzel yaaaa nerden bu markasi ne travel sistem sanirim

travel sıstem cnmm agırlıgı 3 kg muss.. modelıde bu JOHNSON -DB 205
Bebek Arabası bende cok begeendım esıme aksama gosterıcem

buarada % 45 ındırımde gıttı gıdıyorda

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeee
sabah sağlık ocağına gittim tekrar((
tokluk şekerim 180 çıktı yawss( glioz yüklemeisnde bir sorun yoktu nerden çıktı şimdi bu anlamadım

sağlık ocağında da yapıyolar mı bunu.. bikaç gün öncesinde yediğin en ufak bi tatlı bile etkiliyomuş doktorum demşti bana o yüzdendr belki de

sağlık ocağında da yapıyolar mı bunu.. bikaç gün öncesinde yediğin en ufak bi tatlı bile etkiliyomuş doktorum demşti bana o yüzdendr belki de

biraz diyet yaparsin canim sorun olmaz merak etme benim de yuklemeden once 100 sonra 56 cikti doktorum bi daha yaptirdi ilki 102 ikinci de 89 cikti yine sasirdi simdilik sorun yok ama yaslilikta hipoglisemi olma riskin yuksek dedi dusuk seker yani yuksek olsa inisulun kullanilir ama buna yapacak bisey yok 2 saat demeden ye yaninda hep biskuvi falan bulundur kendini kotu hissedince ye dedi durum bu yani sen de biraz dikkat ederin yedigine sorun olmaz

didem alemsin valla canım:)))))))),arada hiç tartılmıyorumda bakalım ben nekadr oldum:)

ooo ben her saniye tartılıyorum afedersin wc ye girmeden çıktıktan sonra sabah aç karnına gece yatmadan:) mesela sabah ile aksam arasında 1.200 gr oynuyor bende 1 günde bu kadarmı yedim die söyleniyorum ama su çok içiyorum herlade ondan:)

kızlar bebişlernz ne zamanlar daha çok oynuyo.. ben hep gündüz yürürken hareketliyken sallandıkları için uyurlar daha az hareket ederler diye okuyodum ama benmki ne zaman dışarı çıksam arabaya binsem coşuyo :) evde daha sakin.. bu işte bi terslik yokmu :) sizinkiler nasıl ?

benimki otururken ve yatarken daha fazla hareket ediyo ayaktayken fazla oynamiyo

cokgsel cnm kaca aldınn ııgunlerde kullan ıınss
yatak falan aldiniz mi peki
2 ay olucak sanırım hemen hemen erken aldık bızz anneannemız aldı hattaa..

benımkı yemeklerden sonraa tatlı yersem bıdde deymeyın keyfınee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…