2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

off evet yaa, ogunlerde gelıcek, valla artık yazarız yaparız bıseyler canım,,
bende o bıberonlardan alıcam kendım yapıcam süslemesını, ama bunun fıyatıda cok uygunmuş canım, zaten boş bıberonüstünde tek şerit süsü ıle bıle 50 krs yada 90 krs bu bıde süslenmış halde ve sekeri var, bence gayet guzel:))))))))))))))))))))

aynen canım bende eğiliyorum we bir süre sonra kaburgalarıma batıyor resmen ya çok acı çekiyorum ayy canım ya inş çok az kaldııı sancınız gelsede doğuma gitmeden yazın bak:)

bende bir sağlık ocağına gideyim bari şimdi kontrole çağırmadılar ama bebeğimi görmüş olurummm:)

ayy bende a grubuyum aynen uyuyor eşimde 0 grubu oda çok uyuyor hheehee
bi pet bardağa bir poşet glikoz muu ben yaptırdığımda yarım litrelik pet şişe suya bi poşet katmıştı hafifti tadı o yüzden sorun olmadı çok şükür..
benimde oğluşum ters ama doktor 35e kadar bekleyeceğiz dedi inşallah döner bizim ufaklıklar..
gelişimindeki azıcık gerilik döllenme tarihinden olabilir canım takma kafaya büyür hemen senin ufaklık...
kızlar sizinde ellerinizde uyuşma varmı ayy benmki fecii derecede ya taşa kesiliyo sanki
uyuşma değilde bazen kollarımı ellerimi kullanamıyorum böyle yarım dk fln sürüyoo geçiyo...
ayy bu harikaa ama bende el becerisi maalesef koca bi sıfır o yüzden yapaamam

aynen canım bende eğiliyorum we bir süre sonra kaburgalarıma batıyor resmen ya çok acı çekiyorum ayy canım ya inş çok az kaldııı sancınız gelsede doğuma gitmeden yazın bak:)

evet yaa,yazarız canım nasıpse, olmassa telefonumuda yazarım ben mesajla :))
hazzırandakıler yazmış, nişanım geldı fılan dıyede, nişandan bıkac saat sonrada sancısı baslayan var, bıkac gun gecmıs olup hala sancısı gelmeyende varr,,
valla okurken bıle heyecanladım
saglık ocagnda seker yuklemesı yapılıyomu kuzum????

hadi bakalım birşey yoktur umarım. kilosunu yaz mutlaka :)))))
inşaallah yoktur canım 1 saat sonra gidicem dr.sonuca 2.5 dan sonra bakıyor burdaki dr.kesinlikle gelir gelmez ik işim yazmak olucak hamilelik takviminde 1400 yazıyor ama olmuşmudur o kadar ki

Kızlar selam, uzun zamandır ihmal ettik forumu.Eşim görevde olunca ben de ablamlara gittim. Oradaydım 2 gündür. Dün kontrole gittik.Bebişim 1500gr olmus. Herşey yolunda cok sükür. 3 boyutlu cekerken yine yüzünü kapattı.Sadece cenesini ve yanaklarını görebildik Sanırırm babasına benzicek benim kızım Bu arada park yatağımızın siparişini vericez birazdan.Son kez bi size danışayım deidm.Sizce bu nasıl?

Bir de ben nevresimlerini almıstım bebişin ama bu yatakların içine yan ve bas koruyucu almak gerekiyormus.Onlar da hep set olarak satılıyor.Tek basına satılan biryer var mı bildiğiniz?

merhaba güzel anneler... nasılsınız biz oğlumla çok hareketliyiz bu aralar. ben düğün dernek koşuyom o da içimde zıplayıp duruyo. her gün farklı bir yerde. ters diye yazanları okudum. benim oğlanında bi ara başı aşağıdaydı, iki hafta sonra gittik yukardaydı. artık yer değiştirmesini hissediyorum. bir gün üstte, bir gün yanda geziyo yaramaz. zaten bu haftalarda çok gezermiş.. bazen göğüs altıma çok baskı yapıyo kızlar. sizde de var mı böyle olan? ayın 16sında 37 cm ve 1270 gr idi. bakalım bu cumartesi ne kadar büyümüş oğlum...

selam kızlaar.. nasılsınız?? prensler prensesler nasıl ?? biz iyiyiz kuzumla. kavun yiyoz bitr taraftanda teyzoşlar ne yazmış onlara bakıyoz.. şu bebeğin ters olma durumu bizdede var. doktorum bebek ters demişti en son kontrolümüzde.. o zaman yan duruyodu sanırım. çünkü uzun zamandır sağ yan tarafımda elleri vardı sol tarafgımdada ayakları.. yan yatıyordu yani. yan olunca daha bi tatlı oluyor haraketleri. gerinince falan sanki ayaklarıyla tepiyor elleriylede bi yerleri kurcalıyor gibi oluyor iki yandanda hissediyordum yani. amadünden beri aşağı vuruyor sadece. sanırım ayaklartı aşağıda kafasıda yukarıda bu sefer hareketli kuzum benim... bu arada tetanoz aşımın ikincisi için gittim dün sağlık ocağına.. ebe hanım tahlil yaparlarsa sonuçları getir not alalım demişti. şeker sonuçlarımıda götürdüm. not aldı. sonra ben bide aile hekimine göstermek istiyorum sonuçlarımı dedim. gittik gösterdik. o da sonuçlarından sadece birisi yüksek dedi. oda sınır 155 miş. benimki 156 idi yani.. dikkat et yeter dedi. o öyle deyince kendi doktorumdan soğudum resmen.hastahaneye gittiğimde testleri yaptır dedi.
saat 9 dan 3 e kadar tahlillerle uğraştım. sonuçları götürdüğümde dünyanın sonuymuş gibi yüksek bunlar.. diyetisyen bilmem ne falan diyince ( asık bir suratla tabi..) korktum bende çok yüksek sandım moralim alt üst oldu. eşimle hastahaneden çıkınca balıklı gölün kenarında harika ve romantik bi şekilde karnımı doyurma hayallerim varken arabaya bindiğim gibi beni ewe götür dedim.. günüm doktorcuğumun sayesinde mahfoldu.. neyseki aile hekimşim işçinmi rahatlattı.. çok şükür pek korkum kalmadı artık.. bu arada dünde yürüyüşe çıktık eşimle.. göbeğim öyle bir ağır geldiki sormayın.. 1 ayt öncesine kadar sanki kendim kilo almış gibiydim ama artık gövbeğim beni öne doğru eğdiriyor remen vücudun denge merkezi bozulduğu için öyle oluyormuş.. elim belimde yürüdüm artık 9 aylıkmış gibi Allah bize güç versin ama bi yandanda belimde ağrısa kuzumu taşımaktan çok memnunum :)

maşallah baya kilosu iyi kızının bizde bugün gitcez dr. bakalım ne kadar olmuşuz bnm kide olmuştur inş.1500 ama pek umutlu değilim çok geldi brz bana:26:
ben kırmızı rengi pek sevmiyorum açıkcası ağır bi renk bebek için pembesini alsan ya bende bikaç gün önce aynısının pembesini koydum buraya

yazdıklarını okyunca aynı ben dedim anlattığın herşeyi bende sırasıyla yaşadım cnm dr.biraz pimpirikli biz onlardan da pimpirikli napcaz bilmyorm

Pembesi de pek bi soluk geldi bana.Sanki hemen kirlenir gibi. Aslında en basta beyazını alacaktım satıcı adam acık renk tavsiye etmiyoruz dedi.Çok kir tutuyomus. Yeşili sarısı filan da var ama içlerinde en hoşu kırmızısı geldi bana.İns senin bebeğinde normal sınırlar içindedir. Bebişin cok kilolu olması da kötü.Sonucta onu cıkaracak olan biziz

bana da rengi biraz koyu geldi. ben de açık renklerden yanayım. ben beyaz oda aldım mesela. mavi halı, uyku seti vs ile renk katacam..

Ben de göğüs altımda cok hissediyorum hareketlerini bu aralar. Göbeğim bi oyana bi bu yana oyanıp duruyo

eşimle bende de kan uyuşmazlığı var doktorum dediki 28. haftada kan uyuşmazlığı testi indirekt coombs testi yapcaz muhtemelen negatif çıkacak (bizim ilk bebeğimiz olcak sanırım o yüzden) sana bir doz iğne yapcaz dedi :) Allah yardım etsin artık bize ben insülin vuruluorum progynex iğne vuruluyorum alıştım zaten iğnelere :S

merhaba canım, iyiyiz bizde oglusumla,,zaten başı yukarıda durdugunnda ters durmus oluyo, dogum pozısyonuna ters oluyo cunku,,
evet benımde dunden berı goğsümün altında hıssedıyorum ve acıyoda

kızlar merhaba,
2 gün giremedim kaynatmışsınız yine :)) ben buaralar uyuyamıyorum havalar çok sıcak bunalıyorum yaaa

yazdıklarını okyunca aynı ben dedim anlattığın herşeyi bende sırasıyla yaşadım cnm dr.biraz pimpirikli biz onlardan da pimpirikli napcaz bilmyorm

aynen öyle tatlım.. 9 dan 3 e kadar hastahanede uğraştım ama öyle bir moral bozduki yemek yiyesim dahi gelmedi.. onun yüzünde aç kaldı kuzum.. onların bizi rahatlatyması gerekirken bu ne biçim bi tutumdur anlamıyorum.. biri dünyanın sonuymuş gibi konuşurken diğeri şakaya vurdurum çikolataya, tatlıya biraz dikkat edicez o kadaaarr... diyebiliyor.. ama ne oldu olan bana oldu. zaten köyde görev yapıyoruz. doktorcuğum sayesinde bi urfaya gitmişken gezemedim.. bidahaki kontrole kadarda burdayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…