Kızlar ben şekerde melek motifliyi beğenmiştim ama arıyorum arıyorum yok!!! bir alışveriş sitesinde görmüştüm unnando muydu bakıyorum hep yok artık neyse bir başka beğendim sizce nasıl?
Biberonlu Tüylü Bebek Şekeri Çok Ucuz Çok Şık GittiGidiyor'da 56126813
bir de yatak baktım visco iyi mi kötü mü bilemedim? herkes birşey yazmış.... Ondan da şunu seçtim :)) daha sipariş vermedim fiyatı da uygun ama gidip görerek mi seçsem bilemedim... sizce nasıl? yatak alan var mı? fikir istiyoruuummmmm
BabyJem Visco Yatak
inşallah kuzumm,,
senın takviminde yazan sey bana tam uyuyor, gogsumun altında velet,napıyosun oglum sen oralarda dıyorum ama dinlemıyoooo beni bu cocuk!!!!!!!!!!
ama bılgısayar basındayım one dogru egılıyorum ister istemez(
hazıran annelerıne gırdım, cogu dogum yapmış, dogum yapmayanlarda var 40+5 40+6 da sabırsızlıkla beklıyolar artık heran:))))))
birden bizim topık geldı aklıma, yazmıslar şu da dogum yaptı, fılan dıye,bizimde gelcekmı o günler, ayyy heyecanlandım yhu:)))
ayy bende a grubuyum aynen uyuyor eşimde 0 grubu oda çok uyuyor hheeheeHanımlar annelik ve bebekle pek alakası olmayan bir yazı ama hoşuma gitti :) A grbuyum ben sankide ben anlatıyo : çok kuruntulu duygusal sinirli kararsız :)))
Kan grubumuza göre kişilik özelliklerimizi biliyor muyuz acaba ?
KAN GRUPLARINA GÖRE KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİZ
0 GRUBU KAN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ....(SICAK)
Olumlu yönleri: Özgüven sahibi, güçlü karar mekanizmasına sahip, sadık, kendi kararını kendi veren, eleştirici.
Olumsuz yönleri: İşkolik, duygusal, inatçı, soğuk, bencil, geçimsiz, endişeli
Gerçekler :dünyadaki insanların %29ı 0 pozitif, %4sı ise 0 negatiftir.
...
Özellikleri: Sosyal, enerji dolu, çok hareketli, gerçekçi, arkadaş canlısı, gösterişli, uçuk. Önüne çıkan şansları anında kullanır. Yeni bir projeye hemen atılabilir, yeni fikirler üretmeye yatkındır. Dikkati çabuk dağılır, kuvvetli duygulara sahiptir ve kendini iyi ifade edebilir.
Her an muhalefet olabilir ama bu duruşundan hemen vazgeçebilir. Diğer kan gruplarından olan kişilere çabuk kapılabilir. Hırslı ve detaycı olan bu kişilik ortama kolay adapte olabilir. Hissettiklerini kolayca ortaya çıkartabilir, doğuştan zariftir.
Özet: Olumlu, aktif, bağımsız, risk almayı seven, dramatik bir yaşama sahip, zaman zaman bencil, romantik, arkadaşlarından etkilenen, organizasyon yeteneği gelişmiş, gururlu, birilerine dokunmayı ve birilerinin ona dokunmasını seven, hedefe kitlenen, boyun eğmeyi sevmeyen, açık sözlü.
A GRUBU KAN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ..... (COOL)
Olumlu yönleri: Dikkatli, sempatik, özverili, kibar, dürüst, sadık, uyumlu, empati kurabilen.
Olumsuz yönleri: Çok kuruntulu, duygusal, sinirli, kararsız, içine kapalı, sulu.
Gerçekler: Dünyadaki insanların %36ü A pozitif, %5sı ise A negatiftir.
Özellikleri: Sinirlense bile sakin kalmayı başarır. İçe dönük, kamuoyuna duyarlı, sorumluluk sahibi. Sinirliyken bile güvenilir ve etrafındakilerin kafası karıştığında her şeyin sorumluluğunu üzerine alabilir. Utangaç olduğu zamanlar vardır. İnsanların yanında bazen sinirli olabilir. Etrafına karşı duyarlı olmasına rağmen başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir.
Bir doğa düşkünüdür ve kalabalık ortamları pek sevmez. Değişime çok açık değildir, kendine ait bir dünyaya ihtiyaç duyar hatta karamsar bile sayılabilir. Değişikliğe açık olmadığı için duygusal tarafından dolayı bu kan grubundan olan kişiler genelde yaratıcı güce sahip sanatçılardır.
Özet: Temkinlidir, yardımseverdir, sorumluluk sahibi, iç huzura ve güçlü bir hafızaya sahiptir, grup çalışmasında başarılıdır, resmiyeti sever, sakindir, kurallara uyar, insanlarla olan ilişkilerine değer verir, çok hassastır, başkalarının ona dokunmasından hoşlanmaz.
B GRUBU KAN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ...(AKTİF)
Olumlu yönleri: Neşeli, dışarı çıkmayı seven, olumlu, maceracı, aktif, duygusal, kibar.
Olumsuz yönleri: Unutkan, kararsız, dağınık, gürültücü, abartmaya yatkın, spontane.
Gerçekler: Dünyadaki insanların %16u B pozitif %2si ise B negatiftir.
Özellikleri: Mantıklı, organizasyon yeteneği gelişmiş, akla duygudan çok önem veren, yaratıcı. Her şeyin yolunda gittiğini gördüğünde kendini harika hisseder. Yaptığı işe konsantre olarak başka şeyleri görmezden gelebilir. Enerjik ve amaca yönelik hareket eder, herhangi bir konunun fanatiği olabilir ve o konuda sonuna kadar uğraşır.
Girişimciliğe açık olmasına rağmen takım oyunlarında ise pek başarılı değildir, çünkü o takım yapısına karşıt bağımsız bir kişiliktir. Olumsuz şeyleri dışa vurmak yerine içe atar, sorunları çözmek için gerçekleri göz önünde bulundurur, çok fazla soğuk ya da resmi olarak görülebilir, arkadaşlarına kendini pek açmaz.
Özet: Neşeli, bencil, kaprisli, gelenek ve göreneklere karşıdır, sosyal, eğlenceli, duygusal, özünde yalnız, kolay neşelenebilen, kibar, bağımsızlığına çok düşkün, güçlü bir kişiliğe sahip, işlerini kendi yöntemine göre yapan, geçinmesi kolay, maceracı, dokunmayı ve birinin ona dokunmasından hoşlanır.
AB GRUBU KAN KİŞİLİK ÖZELLKİLERİ ...(RAHAT)
Olumlu yönleri: Hassas, gururlu, diplomatik, sempatik, çabuk öğrenen, zevk sahibi, herkesle kolay anlaşabilen.
Olumsuz yönleri: Devamlı şikayet eder, farklı ve değişken ruha haline sahiptir, çok düşünür.
Gerçekler: Dünyadaki insanların %7ü AB pozitif, %1i AB negatiftir.
Özellikleri: Zıtlıkların bir arada olduğu bir karakterdir: Örneğin sosyaldir aynı zamanda utangaçtır. Ne yapacağı önceden kestirilemez. Arkadaşlarına bağımlıdır fakat eğer çok üzerine gelinirse isyan edebilir, sosyal ortamlarda zaman zaman utangaç zaman zamansa cesurdur.
Yaratıcı/sanatçı bir yönü vardır. Zorlayıcıdır. Psikoloji, astroloji ve falla ilgilenir, iyi bir politikacı ya da diplomat olabilir. Çok geniş tavırlar sergileyebilir, problemleri sezmek ve engellemek konusunda çok başarılıdır.
Şehir atmosferini sever ama bazen kapalı alanlarda kalmaktan hoşlanmaz. Yaşadığı ev onu düşünmeye ve hareket etmeye motive etmeli, yaptığı her şeyde başarıya ulaşır.
Özet: Gizemlidir, mantıklıdır, ekonomiktir, etkilidir, genelde eleştiricidir, analitik bir düşünce yapısına sahiptir, duygusuzdur, orijinaldir, yalnız kalmayı sever, çabuk sıkılır, çevresine kolay uyum sağlar, içgüdüsel duygulardan nefret eder, insanlara faydalı olmaya çalışır, başkalarının ona dokunmasından hoşlanmaz.....
bi pet bardağa bir poşet glikoz muu ben yaptırdığımda yarım litrelik pet şişe suya bi poşet katmıştı hafifti tadı o yüzden sorun olmadı çok şükür..kızlar merhaba....
hastaneden geliyorum şimdi. şeker yüklemesi yapılacaktı.ama olmadıtutamadım. 75 gr lık yapıldı. içtim. içerken bişey yoktu.1 er saat arayla iki kere bakılacaktı ama ben içtikten yarım saat kadar sonra tutamadım kustum
neyse muayene oldum.
1.hep kasıklarımda hissediyordum bebeği. meğer tersmiş. yani ayakları aşağıdaymış. inşallah döner doğuma kadarben normal istiyorum çünkü.
2. biraz geriden geliyormuş. ne yemem gerekiyor ne yapmam gerekiyor araştırayım en iyisi
uyuşma değilde bazen kollarımı ellerimi kullanamıyorum böyle yarım dk fln sürüyoo geçiyo...kızlar sizinde ellerinizde uyuşma varmı ayy benmki fecii derecede ya taşa kesiliyo sanki
ayy bu harikaa ama bende el becerisi maalesef koca bi sıfır o yüzden yapaamamkızlar şuna bakın topikte gezinirken gördüm bayanın biri oyun halısı yapmış kendi elleriyle çokta güzel olmuş el becerime azcık güvensem bende yapmak isterim ama neyse baboşla beraber oturur başına yaparız artık çok heveslendimEki Görüntüle 453089
aynen canım bende eğiliyorum we bir süre sonra kaburgalarıma batıyor resmen ya çok acı çekiyorum ayy canım ya inş çok az kaldııı sancınız gelsede doğuma gitmeden yazın bak:)
inşaallah yoktur canım 1 saat sonra gidicem dr.sonuca 2.5 dan sonra bakıyor burdaki dr.kesinlikle gelir gelmez ik işim yazmak olucak hamilelik takviminde 1400 yazıyor ama olmuşmudur o kadar kihadi bakalım birşey yoktur umarım. kilosunu yaz mutlaka :)))))
67 kaldım bende sımdı 77 yımm
maşallah baya kilosu iyi kızının bizde bugün gitcez dr. bakalım ne kadar olmuşuz bnm kide olmuştur inş.1500 ama pek umutlu değilim çok geldi brz bana:26:Kızlar selam, uzun zamandır ihmal ettik forumu.Eşim görevde olunca ben de ablamlara gittim. Oradaydım 2 gündür. Dün kontrole gittik.Bebişim 1500gr olmus. Herşey yolunda cok sükür. 3 boyutlu cekerken yine yüzünü kapattı.Sadece cenesini ve yanaklarını görebildikSanırırm babasına benzicek benim kızım Bu arada park yatağımızın siparişini vericez birazdan.Son kez bi size danışayım deidm.Sizce bu nasıl?
Eki Görüntüle 453090
Bir de ben nevresimlerini almıstım bebişin ama bu yatakların içine yan ve bas koruyucu almak gerekiyormus.Onlar da hep set olarak satılıyor.Tek basına satılan biryer var mı bildiğiniz?
yazdıklarını okyunca aynı ben dedim anlattığın herşeyi bende sırasıyla yaşadım cnm dr.biraz pimpirikli biz onlardan da pimpirikli napcaz bilmyormselam kızlaar.. nasılsınız?? prensler prensesler nasıl ?? biz iyiyiz kuzumla. kavun yiyoz bitr taraftanda teyzoşlar ne yazmış onlara bakıyoz.. şu bebeğin ters olma durumu bizdede var. doktorum bebek ters demişti en son kontrolümüzde.. o zaman yan duruyodu sanırım. çünkü uzun zamandır sağ yan tarafımda elleri vardı sol tarafgımdada ayakları.. yan yatıyordu yani. yan olunca daha bi tatlı oluyor haraketleri. gerinince falan sanki ayaklarıyla tepiyor elleriylede bi yerleri kurcalıyor gibi oluyoriki yandanda hissediyordum yani. amadünden beri aşağı vuruyor sadece. sanırım ayaklartı aşağıda kafasıda yukarıda bu sefer hareketli kuzum benim... bu arada tetanoz aşımın ikincisi için gittim dün sağlık ocağına.. ebe hanım tahlil yaparlarsa sonuçları getir not alalım demişti. şeker sonuçlarımıda götürdüm. not aldı. sonra ben bide aile hekimine göstermek istiyorum sonuçlarımı dedim. gittik gösterdik. o da sonuçlarından sadece birisi yüksek dedi. oda sınır 155 miş. benimki 156 idi yani.. dikkat et yeter dedi. o öyle deyince kendi doktorumdan soğudum resmen.hastahaneye gittiğimde testleri yaptır dedi.
saat 9 dan 3 e kadar tahlillerle uğraştım. sonuçları götürdüğümde dünyanın sonuymuş gibi yüksek bunlar.. diyetisyen bilmem ne falan diyince ( asık bir suratla tabi..) korktum bende çok yüksek sandım moralim alt üst oldu.eşimle hastahaneden çıkınca balıklı gölün kenarında harika ve romantik bi şekilde karnımı doyurma hayallerim varken arabaya bindiğim gibi beni ewe götür dedim.. günüm doktorcuğumun sayesinde mahfoldu.. neyseki aile hekimşim işçinmi rahatlattı.. çok şükür pek korkum kalmadı artık.. bu arada dünde yürüyüşe çıktık eşimle.. göbeğim öyle bir ağır geldiki sormayın.. 1 ayt öncesine kadar sanki kendim kilo almış gibiydim ama artık gövbeğim beni öne doğru eğdiriyor remen vücudun denge merkezi bozulduğu için öyle oluyormuş.. elim belimde yürüdüm artık 9 aylıkmış gibi Allah bize güç versin ama bi yandanda belimde ağrısa kuzumu taşımaktan çok memnunum :)
maşallah baya kilosu iyi kızının bizde bugün gitcez dr. bakalım ne kadar olmuşuz bnm kide olmuştur inş.1500 ama pek umutlu değilim çok geldi brz bana:26:
ben kırmızı rengi pek sevmiyorum açıkcası ağır bi renk bebek için pembesini alsan ya bende bikaç gün önce aynısının pembesini koydum buraya
maşallah baya kilosu iyi kızının bizde bugün gitcez dr. bakalım ne kadar olmuşuz bnm kide olmuştur inş.1500 ama pek umutlu değilim çok geldi brz bana:26:
ben kırmızı rengi pek sevmiyorum açıkcası ağır bi renk bebek için pembesini alsan ya bende bikaç gün önce aynısının pembesini koydum buraya
merhaba güzel anneler... nasılsınız biz oğlumla çok hareketliyiz bu aralar. ben düğün dernek koşuyom o da içimde zıplayıp duruyo. her gün farklı bir yerde. ters diye yazanları okudum. benim oğlanında bi ara başı aşağıdaydı, iki hafta sonra gittik yukardaydı. artık yer değiştirmesini hissediyorum. bir gün üstte, bir gün yanda geziyo yaramaz. zaten bu haftalarda çok gezermiş.. bazen göğüs altıma çok baskı yapıyo kızlar. sizde de var mı böyle olan? ayın 16sında 37 cm ve 1270 gr idi. bakalım bu cumartesi ne kadar büyümüş oğlum...
merhaba ben hep yazılanları okuyorum takip ediyorum ama bir türlü yazamıyorum ama bundan sonra bende sohbete bir fiil katılma kararındayım. artık iyice ağırlaşmaya başladım bende hamileliğin en zor kısmı sanırım şu son 3 ay hiç eğilip doğrulamıyorum oturup kalkmak çok zor oluyor. aranızda kan uyuşmazlığı olan ve bunun için iğne yaptıran var mı? bizde kan uyuşmazlığı var ve bu hafta test yapacaklar ona göre iğne olacağım. benim bebeğin kıyafetleri tamamlandı ama odası anakucağı gibi şeyleri henüz yok.
merhaba güzel anneler... nasılsınız biz oğlumla çok hareketliyiz bu aralar. ben düğün dernek koşuyom o da içimde zıplayıp duruyo. her gün farklı bir yerde. ters diye yazanları okudum. benim oğlanında bi ara başı aşağıdaydı, iki hafta sonra gittik yukardaydı. artık yer değiştirmesini hissediyorum. bir gün üstte, bir gün yanda geziyo yaramaz. zaten bu haftalarda çok gezermiş.. bazen göğüs altıma çok baskı yapıyo kızlar. sizde de var mı böyle olan? ayın 16sında 37 cm ve 1270 gr idi. bakalım bu cumartesi ne kadar büyümüş oğlum...
yazdıklarını okyunca aynı ben dedim anlattığın herşeyi bende sırasıyla yaşadım cnm dr.biraz pimpirikli biz onlardan da pimpirikli napcaz bilmyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?