2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

AAAAAAAAAAAAAAAAA süpermiş yaaaa!!! hemen teyzesine göstereyim hazırlıklara başlasın! bayılır böyle şeylerle uğraşmaya!! canım ablam iyi ki varsın yoksa ben nasıl yapayım derdim bunu! :))))

hastane cantamızı nezaman hazırlassak daha ıı acaba yaa aklımkarısık bu konuda allh gostermesın acıl bısey olsa kımsemde yok esımdee anlamazz
cnm sen teksın ya bence hazırla koy bı koseye ben dhah hazırlmdm gercı bebgn dha bıseyı yokkkı
kolay gelsınn cnm sanadaa allah yardımcın olsunn .. ben evdeykenn bayılıp ayılıyorumm
saol cnm gece uyuymyrm 4 5 gbı dalıyrm uykuya 7 de kalk ıse gel pufffffffffff.(((

cnm bnde bakmıstım yapımıda cok kolaymıs malzemelerı flan hazırını alıp okdr para vren kadr kendın yap daha ucuza gelıo bende dusunyrm yapmayı

Selam kızlar bugün çoğumuz için yağmurlu ve esintili bir hava olması sebebiyle güzel başlamış :)) ben şuan çok iyi değilim ama süt içmiyorum diye süt içiyim dedim şuan aşırı midem bulanıyor süt içmeyi sevmiyorum acaba yerine ayran içsem sütteki kalsiyum varmıdır ? buarada herkes kilolarını yazmış ben temmuzda evlendim 59 kg dum aralıkta hamile kaldığımda tam 72 dim yani hamile kalmadan önce 5 ayda 13 kg aldım saolsun kocişim yemeyi çok seviyor beni de ole yedirdi yedirdi balon oldum :) nese 72 ke hamile kaldım 31. haftadayım 81 im 9 kg aldım inş çok almadan bitiririm zaten doğum sonrası acil diyete başlamam lazım yoksa tombik bi hatun olup kalıcam :))) Allahtan kocacım bana hala çok güzelsin falan diyo da gönlümü alıo :)))

cnm ayranda faydalı benm mıdem yanınca sut ıcıyrm rhtlıyrm yogurt dahada faydalı ben hamıle kalmadan 49 kıloyn en son gttgmde 56 kılo olmustm ama almısımdr yıne

yoğurtta süte oranla daha fazla kalsiyum var canım bnm bildiğim

idrar kültürüm temiz çıktı ama bebeeğimi göremedim
pis doktor almadı ultrasyona beni
bi hafta sonra tekrar çağırdı şeker kontrolü için

gerçeğini gördün mü canım sen bunun haşır haşır naylon haberin olsun

kendımı gordum sende:))) ben de gecen sene temmuzda ewlendım 62 dım hamıle kalana kadar hooopp 76 oldukk:) sımdı de 85:))) yalnız degılsın cnm:)))

cnm ayranda faydalı benm mıdem yanınca sut ıcıyrm rhtlıyrm yogurt dahada faydalı ben hamıle kalmadan 49 kıloyn en son gttgmde 56 kılo olmustm ama almısımdr yıne

yoğurtta süte oranla daha fazla kalsiyum var canım bnm bildiğim

yoğurt yemeyi de pek sevmiyorum ama süte göre iyidir gene olmadı yoğurt yemeye başlıyım artık .. FUFA60 buarada sen zapzayıfsın maşallahhhh benm en zayıf halim 50 leri görmüo wala :))

kendımı gordum sende:))) ben de gecen sene temmuzda ewlendım 62 dım hamıle kalana kadar hooopp 76 oldukk:) sımdı de 85:))) yalnız degılsın cnm:)))

sanırım hep aynıyız bende ewlendiğimde 50 kiloydum 1.5 senede 66 oldum sonrada hamile kaldım şimdi 78.600 gibi birşeyim

Ayyyy cnm napalım aldık kiloları ama veririz yahuu ben deneyimliyim alışkınım diyet yapmaya daha önce de hep diyetle duruyodum zaten azcık normal insanlar gibi besleniyim 70 lerde gezıodum bide hamile olunca hoooop 80 lerrr :)) bebişler için değer yahuu benim göbişim bile çatladı çook üzülmüştüm ama bebişler için katlanıcazz çoğu insan bebek sahibi olmak için can atıo Allaha şükür aratmadan verdi bebişimizi bide kucağımıza almayı nasip eder inş :))

merhaba anneler...
öncelikle sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.. inşallah sağlıcakla kuzularınızı kucaklarınıza alırsınız.
bende aralık 2011 annesiyim.. 6.5 aylık dünyalar güzeli prensesim var:)))
Philips avent elektrikli göğüs pompamı satıyorum 2.el demeye dilim varmıyor. çünkü sadece 3 kere kullanabildim. almak isteyen olursa bana özelden mesaj atabilirler..
piyasa fiyatı 260 TL. ben 150 TL ye satıyorum.. orjinal kutusunda yedek aparatları ile birlikte...

Bebeğin emme hareketini taklit eden nazik çekişli vakum sütün devamlılığını sağlar
Yumuşak masaj yastıkları sayesinde emzirir gibi doğal sağım.

Üç kullanım yoluElektrikli, pilli veya manuel kullanılır.

bende varım bende
evlenmeden önce 53 tüm 1 yıl sonra hoooooopppp 70
hamilelikten önce 64 de düştüm şimdi yine 70 im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…