amin canım hepimize inşaallah uyku dışında iyiyizz gözümden uyku akıyor resmenn yaa akşam uyuyamıyorum sabah kalkamıyorumm
cokgusel cnmm gulegule kullanınn.royalınn dısney grubuna bakabılırsın ..
ben yazdım bılemmm
ewt cnmm
ben butik bebe den almışdım canım çok da uygun du fiyatı ara ara çıkıyor bekle istersen acele etme yine çıkarr güle güle kullan avizeyi de çok güzel kokoş olmuş daha doğmadan:)
naber canım, nasılsın???
hayırlı olsun canım, çok süslü ve güzel. halı için benim beğendiğim bi marka var ama fiyatları çok pahalı, ben yine de linkini ekliyorum fikir olsun.
.:TUANA:. TUANA
aynı ben oyleyım kuzum, aksam 1 gıbı uyudum ,, sabahta yataga yapısmıs gıbıyım:))
bu halılar süper gerçekten bayıldım ama 735 tl filan diyor,pahalı gerçekten.teşekkür ederim tatlım.ben bunlardan sonra halı da beğenmem artık
iiyim canım sen nasılsın.. hersey yolundamı.. ayy heyecanlıyız yarın dayımız geliyor izmirden dün dedim arkadasım war orda kızım dayısını çok küçükken görmüşdü özlemiş şimdii merakla bekliyor
hayatım çok beğendim bende senin menünün hatika başlangıç yapmışssın ben biraz daha dikkat etmeliyimmmıhrace maslalhh cnm afıyet olsun kuzuna yarasınn bakalım bole yaparakk kgg almamız durucakmıı gayet ıı gorunuoo menunn cok ta abartılı deılyasasın yemek yemekk
canım benim de kramplarla başım dertteydi taki doktoruma söyleyene kadar..magnorm diye suda eriyen bir kapsül verdi bana ..o gün bugündür kramp nedir unuttum.sende söyle vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor kramplar....Gunaydın kızlar yıne uykusuz bı gece gecırıdm dun gece bacagıma kıramp gırdı baya canm yandı halada agrıo bacagım nezaman gecer acaba kramplar bu ara dişlerımde agrıo benım ya
canım benim de kramplarla başım dertteydi taki doktoruma söyleyene kadar..magnorm diye suda eriyen bir kapsül verdi bana ..o gün bugündür kramp nedir unuttum.sende söyle vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor kramplar....
aynen canım yaa akşam saati kurarken kendime çok güldüm 07.10 a kurdum yattım aman didem yarın makyaj yapma kar edersin dedim kalkdım 07.14 e kurdum yani 4 dk nın bile hesabını yapıyorum:)
inş.geçer cnm diş ağrısı beter bişey bu ilaç gibi değil aslında meyve suyu gibi geliyor insana dokunmuyr hiçkontrole gıttıgmde solum ıns ıcebılırım bıktım ılac alıyrm bıtane ıcıyrm dokunuo ev doldu ılacla hep kalsıyum eksıklıgı var galıba dıslerım agrıo ozellıkle dolgu olanlar ıns ılerde dha cok agrımaz
kontrole gıttıgmde solum ıns ıcebılırım bıktım ılac alıyrm bıtane ıcıyrm dokunuo ev doldu ılacla hep kalsıyum eksıklıgı var galıba dıslerım agrıo ozellıkle dolgu olanlar ıns ılerde dha cok agrımaz
aynen bende de öyle oldu, bunları buldum bi daha halı beğenmez oldum, 1,5 m2 ye o kadar diyor bide. Ben sadece açık mavi renkli düz bir halı istiyordum, karışık halıları sevmiyorum, zaten perdem çiçekli, aradım sadece bir yerde buldum o da el dokumasıymış, çocuk odasına da el dokuması almak pek akıl karı değil, çünkü temizlemesi çok zor onları. Sonunda karar verdim madem sade tek renk bir halı bulamıyorum ben de samur halıflekste birkaç tane model beğendim, kendinden kabartmalı, tüylü ve yumuşak bir halıfleks, ondan yaptırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?