canım bende senin gibi sade mavi bir halı arıyordum buldum sonunda..
Eki Görüntüle 453581
englısh home dan buldum canım. çeşitli boyutları da var... umarım işine yarar..
günaydın selincim hoşgeldin sende mi uyuyamadın bende düzenli içmiyorum ama bayadır girmedi bana kramp falangünaydın kızlar bugün zor uyuduk kızımla magnezyum içmedim yatarken üşendm ağrıyıda çektim
günaydın selincim hoşgeldin sende mi uyuyamadın bende düzenli içmiyorum ama bayadır girmedi bana kramp falan
günaydın canım keyifler yerinde iyiyiz çok şükür ..inş.çıkar yukarı çocuğun eşi bi aksilik olmaz inş.tamamen günügünene olmasına gerek yok tetonozun sıkma canını.doktorlar genelde sadece bi hekime gözükün diyorlar...seninde ciddi bi sıkıntın olmadığı için başka bi dr.gitmene gerek yok bence ekstrem bi durum olmadıkçafıstıklar günaydın... keyifler nasıl bakalım hamilelik nasıl gidiyor... bende pazartesi kontrole gittim herşey yolunda dedi doktorum sadece bebeğin eşiği aşağıdaymış umarım bişey olmaz erken doğuma işaret edebilirde etmeyebilirde dedi ve 1 ay sonra çağırdı umarım birşey olmaz... tetanozumuda olamadım aile hekimliğindeki sağlık personeli izne çıkmış 10 gün sonra gel dediler gecikmiş olmuyor mu işimiz devlete kalsa yanmışız walla... birde kızlar ben tek bir doktora gittim hep başka hiç doktora gözükmedim sizce başka bir göz daha görse mi yoksa gerek yok mu ben mi abartıyorum???
hahahaha sığmıyor mu diyo valla güldüm he ...ne alaka kiloyla alma boşver...Hoş.bulduk tatlım. Bende düzenli içmiyorumwc midem karnım yapışıyo yatınca kızda baskı yapıyo .tepeden görünüyo uzunlamasına. Ağrım bu aslında ) eşim diyo kilo al vücuduna sığmıyo bebek
günaydın canım keyifler yerinde iyiyiz çok şükür ..inş.çıkar yukarı çocuğun eşi bi aksilik olmaz inş.tamamen günügünene olmasına gerek yok tetonozun sıkma canını.doktorlar genelde sadece bi hekime gözükün diyorlar...seninde ciddi bi sıkıntın olmadığı için başka bi dr.gitmene gerek yok bence ekstrem bi durum olmadıkça
hahahaha sığmıyor mu diyo valla güldüm he ...ne alaka kiloyla alma boşver...
Tabi tabi biliyorlar hamile oldugumu..Boy kiloyu falan gectim de aşı için bile aramadılar..Bursa'da oturuyorum ama burda da baska semtlerde oturan arkadaslarım var hamile, arayıp dogum kontrol yöntemi olarak ne kullanacaklarını bile sormuslar, bizim baglı oldugumuz aile hekimliginden ses yok. Yarın kontrolüm var sorayım bari doktoruma.
benim kızım daha 975 gr yaaa
Günaydın annişler,
Biz de geçmiş yapıp geldik, umarım herkes iyidir.
canım bende senin gibi sade mavi bir halı arıyordum buldum sonunda..
Eki Görüntüle 453581
englısh home dan buldum canım. çeşitli boyutları da var... umarım işine yarar..
günaydın canım hoşgeldiniz
kızlar bu arada kaç kilo aldınız ben 11 kilo aldımayvayı yedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?