ay çok güzel haberler bunlar,,çok sevindim canım maaşallah senin kızına ya ben de çok merak ediyorum meleğim kg a ulaştımı acaba. e peki sen şimdi erkenmi doğum yapcan bişey demedimi dr. un??
ayy kızlar bi ben kıllandım zannediyodum bende eşimle yarışıyorum hem kıllanma hem kilo konusunda hehe
ohhh maşallah elif kızımızaerken gelirmi bilemem ama iri bi bebiş olacağı kesin maşallah tütütütüüü
kızlarr ben geldıımm elıfımııı 1,5 ay sonra gormek cok heyecanlıydıı... allaaha suukurler olsun benım kızımm kocaman olmusss cok duygulandımmyerım ben onuu... kafası kasıklarımaa dogruymus ayakları goguslerıme dogru... dogum pozısyonunda su andaa.. bıde kızlar ben bugun 29 +2 yım ama ultrasonda 32 haftalık cıktı.. budaa elıfımee daha erken kavusucam demek sanırım bıdahaa 4 hafta sonra cagırdı uyuz drr ama ben okadar duramamm 2 haftaya gene gıderımm.. kg gelınce benımm prensesım 1652 olmuss boyuda 4o cmmıs kendımı en tosun annee adayı ılan edıyorummm masallahh deyın teyzelerı elıfımee nazar degmesınn
bıde yuruyus yap dedı tatlı hamur ısı dondurmaa yeme dedı bende can havlıylee karpuzz sayılırmı dedımmaz ye onuda dedıı.. sanrıımm tatlı yemıcem artık .. nasıl olucaksaa..
bebegım cok saglıklıymısss herseyıı yolunda dedıı cok mutlu oldummm
KIRKBINKERE MASALLH CANM ELIFINEhemen hemen 1o kg aldım cnmm.. drr hepsı aynı seyı soluoo ..dıkkat etmeklazım ama ben cok abartılı yemıyorum zatennn bı ara ıstahım cok acıktı ama sımdı normall az yıyorumm ..
amınn kızlarr .. darısı sıızn tosuncuklarınn basınaa... yedıklerıme gelınce yazıyımm :)) hergun 2 bardak sut sabahları haslanmıs yumurtaa kesınlıklee .. peynır domates bıber..cevız badem fındıkk azar azar hergun yıyorumm.. balık ayda 3 kezz.. tavuk daha sık.. koftedee haftada 1 mutlaka .. bebek ıcın cok onemlı .. baklıyat grubunuda cok tuketıyorum bebege cok faydalıı.. vee sınırsız yogurtt kendımm yapıyorum onudaa satın almıyorum...meyvede cok yıyorumm suankı tum yaz meyvelerını kg kg goturuyorum
karpuz bıde vazgecılmezımm dondurmaya ara verdımm eepeydır yemıyorumm yasakk
kızlarr ben geldıımm elıfımııı 1,5 ay sonra gormek cok heyecanlıydıı... allaaha suukurler olsun benım kızımm kocaman olmusss cok duygulandımmyerım ben onuu... kafası kasıklarımaa dogruymus ayakları goguslerıme dogru... dogum pozısyonunda su andaa.. bıde kızlar ben bugun 29 +2 yım ama ultrasonda 32 haftalık cıktı.. budaa elıfımee daha erken kavusucam demek sanırım bıdahaa 4 hafta sonra cagırdı uyuz drr ama ben okadar duramamm 2 haftaya gene gıderımm.. kg gelınce benımm prensesım 1652 olmuss boyuda 4o cmmıs kendımı en tosun annee adayı ılan edıyorummm masallahh deyın teyzelerı elıfımee nazar degmesınn
bıde yuruyus yap dedı tatlı hamur ısı dondurmaa yeme dedı bende can havlıylee karpuzz sayılırmı dedımmaz ye onuda dedıı.. sanrıımm tatlı yemıcem artık .. nasıl olucaksaa..
göbek kıllanmasını ben sürekli yağlanmaya bağlıyorum canım benim oldu evet kıllar beslendikçe cozurttularben de en sonunda ağdaya gittiğimde göbeğimin küçük bi bölgesinini hassas bölgeler için olan ağdayla aldırdım. pamuk gibi oldu pişiklere gelince ben akşamları eve geldiğimde yıkayıp bepanten sürdüm üzerine de peçete koydum benim de geçen hafta o çok sıcaklarda sürtünmeyle sütyenin demirli yeri kestikçe kesti pişti çok fenaydı ama şimdi iyiler bi de bez sütyene geçtim biraz şekil kayık duruyor ama çok kocamanlar sığmıyorlar artık biyere
Ay ay aynen ya doktora göbeğimi açamıyorm utanıyorum. Hep yağlardan eşim diyo benim traş makinasıyla alalım iyice utanıyorum ya ki ben kılı hiç sevmem ;(
ben doktora sormuştum, mevcutta olan kıllar göbek çok gerilince daha çok göze batıyor dedi. ayrıca vücut yeni oluşan göbeğe organ gibi davranıp damarlandırınca beslenmesi artıyormuş, hamilelik bitince de tekrar eski haline dönüşüyormuş panik yok yani :)
bende pısık yok canm da gobekte acayıp kıllanma var esıme dıyrm senle yarısa gıdıyrm dıe ben sadece zeytın yagı suruyrm gobusumede goguslerımın ucunada
Kızlar ben de simdiden trambolin aldım dogum sonrası için.Kosu bandına yeri olmayanlar için kesinlikle cok ideal.15 dk zıplamak yarım saatlik yürüyüşe bedelmiş.Eşim basladı şimdi, inanılmaz ter atıyor hem de cok egleniyor. Doğumdan sonra disiplinli bi şekilde başlamam lazım.Bir de sütümüz bol olursa hemencik gidiveriri kilolar
Canım kıllanma sorunu bende de var.Hamilelikte normalmiş.Ben aldırmayı düşünmüyorum.Alısırsa bide orayla ugrasamam vallaaa
ayy kızlar bi ben kıllandım zannediyodum bende eşimle yarışıyorum hem kıllanma hem kilo konusunda hehebenimde oldu canım kıllanma daha 3 aylıkken söyledi doktor: "" göbeğinizde kıllanma olabilir. Sakın almayın doğumdan sonra geçecek"" dedi. hormonlardan falan herhalde. yani almayın sakın şurada az bir zaman kaldı zaten sonra geçecek zaten.
ohhh maşallah elif kızımızakızlarr ben geldıımm elıfımııı 1,5 ay sonra gormek cok heyecanlıydıı... allaaha suukurler olsun benım kızımm kocaman olmusss cok duygulandımmyerım ben onuu... kafası kasıklarımaa dogruymus ayakları goguslerıme dogru... dogum pozısyonunda su andaa.. bıde kızlar ben bugun 29 +2 yım ama ultrasonda 32 haftalık cıktı.. budaa elıfımee daha erken kavusucam demek sanırım bıdahaa 4 hafta sonra cagırdı uyuz drr ama ben okadar duramamm 2 haftaya gene gıderımm.. kg gelınce benımm prensesım 1652 olmuss boyuda 4o cmmıs kendımı en tosun annee adayı ılan edıyorummm masallahh deyın teyzelerı elıfımee nazar degmesınn
hemen hemen 1o kg aldım cnmm.. drr hepsı aynı seyı soluoo ..dıkkat etmeklazım ama ben cok abartılı yemıyorum zatennn bı ara ıstahım cok acıktı ama sımdı normall az yıyorumm ..
amınn kızlarr .. darısı sıızn tosuncuklarınn basınaa... yedıklerıme gelınce yazıyımm :)) hergun 2 bardak sut sabahları haslanmıs yumurtaa kesınlıklee .. peynır domates bıber..cevız badem fındıkk azar azar hergun yıyorumm.. balık ayda 3 kezz.. tavuk daha sık.. koftedee haftada 1 mutlaka .. bebek ıcın cok onemlı .. baklıyat grubunuda cok tuketıyorum bebege cok faydalıı.. vee sınırsız yogurtt kendımm yapıyorum onudaa satın almıyorum...meyvede cok yıyorumm suankı tum yaz meyvelerını kg kg goturuyorum
karpuz bıde vazgecılmezımm dondurmaya ara verdımm eepeydır yemıyorumm yasakk
ohh ohhhh maşallah canım yaaaa allahım nazarlardan esirgesin sizi tosun olmuş annesi bende pazartesi görücem bende çok heycanlandım şimdi yaaa :)
KIRKBINKERE MASALLH CANM ELIFINERABBM NAZARLDAN SAKLAIN SIZI COK SEVNMD BEBSN IYI OLMASINA MAŞALLH COK GUSEL BESLENYSN BNM OLE BI FIRSATIM OLMUO VALLA UZULUYRM BEBISIMI BESLYMRM DIE AKSAM EVE GDP YORGUN ARGIN YEMEK YPMAK COK ZOR GELIO YORUNLUKTN YIYEMYRM BILE (
benim de sanki var kıllanma. benim bebeğim de kız...
ayyy suksuk ben daha bu haftada 11 kilo aldım yandımben desene
pırtlar pırtlaar annem beni 4500gr pırtlatmış normall olarak hemdee evde hehe
hem fena mı ele avuca gelir bebişin
pırtlar pırtlaar annem beni 4500gr pırtlatmış normall olarak hemdee evde heheırı olursaa onu nasıll pırtlatırım benn :18::18::18::18:belkı son ayda degısırr bakalımm
cnm bende o haftalarda cokkg aldımm sımdılerde yavasladı sankı... napım ıstahım cok acıkdogumdan sonraa dıyet yapabılırım ama bu donemde yapamam kımse kusura bakmasın.. zaten zaarrarlı bısey yedıgımde yok
0-3 ay olanlar 2. bebişe kalır artık hehe yada hediye götürürsün0_3 ay arasını cok gıyemıycez anlasılanncnm kızım benım saglıklı olsunda annesı ona ne cıcıler alırr 45oo masallahh cnmm .. ıns bızımkılerde ole kolaycık olurr
ben ne tavuk ne balık ikisinide yiyemiyorum . Sadece köfte. Acaba doktora balık hapımi yazdırsam
erken dogucagı anlamına gelıo demı bu ayy sanırım benım kızcemm bayramı zor beklıcekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?