2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay çok güzel haberler bunlar,,çok sevindim canım maaşallah senin kızına ya ben de çok merak ediyorum meleğim kg a ulaştımı acaba.e peki sen şimdi erkenmi doğum yapcan bişey demedimi dr. un??

ewt cnm dogum tarıhım sımdılık one gectıı ama son ayda bazı bebeklerde gerıleme oluomuss bakalımm degısıcekmı degısmezse cıfte bayram yapıcaz ınsss

ırı olursaa onu nasıll pırtlatırım benn :18::18::18::18:belkı son ayda degısırr bakalımm

KIRKBINKERE MASALLH CANM ELIFINERABBM NAZARLDAN SAKLAIN SIZI COK SEVNMD BEBSN IYI OLMASINA MAŞALLH COK GUSEL BESLENYSN BNM OLE BI FIRSATIM OLMUO VALLA UZULUYRM BEBISIMI BESLYMRM DIE AKSAM EVE GDP YORGUN ARGIN YEMEK YPMAK COK ZOR GELIO YORUNLUKTN YIYEMYRM BILE (

ohh ohhhh maşallah canım yaaaa allahım nazarlardan esirgesin sizi tosun olmuş annesi bende pazartesi görücem bende çok heycanlandım şimdi yaaa :)

Ay ay aynen ya doktora göbeğimi açamıyorm utanıyorum. Hep yağlardan eşim diyo benim traş makinasıyla alalım iyice utanıyorum ya ki ben kılı hiç sevmem ;(

bende pısık yok canm da gobekte acayıp kıllanma var esıme dıyrm senle yarısa gıdıyrm dıe ben sadece zeytın yagı suruyrm gobusumede goguslerımın ucunada

ayy kızlar bi ben kıllandım zannediyodum bende eşimle yarışıyorum hem kıllanma hem kilo konusunda hehe
ohhh maşallah elif kızımıza erken gelirmi bilemem ama iri bi bebiş olacağı kesin maşallah tütütütüüü

ayyy suksuk ben daha bu haftada 11 kilo aldım yandımben desene

ohh ohhhh maşallah canım yaaaa allahım nazarlardan esirgesin sizi tosun olmuş annesi bende pazartesi görücem bende çok heycanlandım şimdi yaaa :)

saolun kızlarr ıyıkı varsınızzz.. cok mutlu ettınızz benı
bulut81emınım senın kızında kocaman olmustur cnmmmm
FUFA60uzulme cnm yaa sen sonucta onu dusunerek saglıklı beslenıyosundur ızne nezaman cıkıcaksın buarada süt ıcmeyı ıhmal etmee bu donemde cok onemlı cnm

ayyy suksuk ben daha bu haftada 11 kilo aldım yandımben desene

cnm bende o haftalarda cokkg aldımm sımdılerde yavasladı sankı... napım ıstahım cok acık dogumdan sonraa dıyet yapabılırım ama bu donemde yapamam kımse kusura bakmasın.. zaten zaarrarlı bısey yedıgımde yok

pırtlar pırtlaar annem beni 4500gr pırtlatmış normall olarak hemdee evde hehe
hem fena mı ele avuca gelir bebişin

0_3 ay arasını cok gıyemıycez anlasılann cnm kızım benım saglıklı olsunda annesı ona ne cıcıler alırr45oo masallahh cnmm .. ıns bızımkılerde ole kolaycık olurr

ay aynen suksukcum kaç kere hamile kalıcaz yaaa amannn boşver kuzucuklarımız sağa sağlim doğsunda veririz Allah ın izniyle...

ayyy maşallah elifimizee canım, evet senınkı en tosunu suan:)))))))))))))), maşallah canm tekrardan
suksukcm sen ne yedın hakıkaten ya, bıgunluk menunu yazda bı bakalım:)))))), aaaaaaaaaaaa bole oluncaaa bende heveslendım ,, kuzum nekadr oldu acaba, hftaya persmbe benmde

0_3 ay arasını cok gıyemıycez anlasılann cnm kızım benım saglıklı olsunda annesı ona ne cıcıler alırr45oo masallahh cnmm .. ıns bızımkılerde ole kolaycık olurr
0-3 ay olanlar 2. bebişe kalır artık hehe yada hediye götürürsün
canım bence son ayda yine böyle tombiş olursa elif bebiş bi tanede3-6 takım koy çantaya çünkü hastane çıkışları 3500 üzeri doğan bebişlere zarzor denk geliyomuş kuzenim söylemişti..
ALLAHIM hepimize kolay doğum nasip etsin İNŞALLAH..
Annem 3 tane doğurdu 3üde normal 1. 4500 gr 2. 4000gr 3.3800 gr maşallahh annemee

kızlar iş yerinden bir bayan arkadasımla biz kapı süsü bakmaya gidicez bakalım alırsam resmini koyarım canım

erken dogucagı anlamına gelıo demı bu ayy sanırım benım kızcemm bayramı zor beklıcekk

evet cnm muhtemelen zaten 36. haftadan sonra heran olabilir diyor uzmanlar .. ablamın iki oğlu var biri 38 biri 39 da geldi bakalım bizim paşa ne zaman teşrif etcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…