2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Anladım tatlım ben de bimi takip ediyorum. Bakalım belli gelir. Oranın ürünlerinden memnunum

kızlar günlük menülerinizi okudumda porsiyonlar çok ama çok ölçülü sanki gerçekten kaşık kaşıkmı yiyosunuz yediklerinizi diyetisyen listesi gibi valla ben o kadar çeşitli diil ama yediklerimden tabak tabak yiyorum hiç tabağıma kaşık ölçüsüyle bişe koymadım 7 aydır

bizde geçen akşam eşimle konuştuk bu konuyu gelmek istersen özelde yapalım doğumu dedim ama ben gelemem dedi seni o kadar acı çekerken, bebeğimide kanlar içinde görmek istemem dedi bide bende araştırmıştım biraz ebelerde pek tavsiye etmiyolar sanırım

yok canım bende tabak tabak yiyorum ama bi oturmaya 3 tabak değilde o 3 tabağı farklı zamanlarda 1 2 saat arayla yiyorum...

ben gırmemesı taraftarıyım cnm herkezın fıkrı ayrı tabıkıde.. ben ıstemıyorumm zaten esımde dayanamazz benı ole gormeyee

amın cnm ınss hepımnızın ..

Teşekkürler kızlar eşim de girmek istiyodu üstelik ben onsuz pek bişi yapamadığım için böle bi anda yanımda olsun istiyorum ama yine de bir soru işareti kalıyor aklımda hadi bakalım hayırlısı neyse olsunn

eskıden ole deıldı cnm daa 2 ay once delıgıbı yemekyıyodum bosuna 1o kg almadım ben..sımdılerde bunlar yetıoo meyve cok yemek ıstıyorum genelde.. son aylarda dıkat etmelıyızz.. gercı ben az yedıgımde esım kızıo hamıleyken dıyet olmaz sonra yaparsın dıo ben yıcegımkadar yıyorum kısıtlamıyorum ekmege dıkkat sekere tuzaa.. hamurısıne bayılırımm ama yemıyorum onlar bebege yaramıo cok fazla bıze kg yapıo sadece cnmm

saolll cnmmm ben oncelıgı ıkız annelerıne verıyorumm tentatıonla sedefler arkadaslarımızaa ..

ayyyyyyy evet onlar oncelıklı, sedefler ıkızdıde, tentatıondamı ıkızdı bak ben onu bılmıyordum
bizim tekıl gebelerden once sen yapıcaksın herhlde:)))))))

illaki eskilerinde bir bildiği vardır diyorum baya bi karıştı aklım artık hayırlısı eşime bırakıcam kararı sanırım :))

bende eşim girsin istedim ama bana seni o halde görmeye daynamam dedi ve vazgeçtim..
bende duymuştum soğukluk olurmuş eşine karşı ne kadar doğru bilemiyorum taBİ...

Kızlar ben altıma bez baglıcam artık. Hapsurunca, öksürünce hatta bazen gülerken kaçırıyorum altıma.Evde temiz kilot kalmadı 2 günde. Bir de lavaboya gittiğimde idrarımı yapmak için 1 saat bekliyorum.2 damla bişi cıkıyo.Mesanem hiç tam anlamıyla bosalmıyor.Sonra da kacıyo böyle işte

yok canım bende tabak tabak yiyorum ama bi oturmaya 3 tabak değilde o 3 tabağı farklı zamanlarda 1 2 saat arayla yiyorum...

yoook bende asla 3 tabak yediğimi bilmem ama mesela taze fasulye yiceksem kepçeyle koyarım tabağıma makarnamı yicem bi tabak yerim yani haaa ama bu hamileliğimde böle yoksa ben diyetisyen listesiyle yemek yemiş insanım çok ölçülü yerim normalde şimdide gün içinde yediklerimi düşününce çok yememişim ama arkadaşlar kadar ölçülüde diilim

ay yok ben öyle 3 kaşık makarnayla pilavla doymam zaten kepçe hesabı senin gibi

yanma falan oluyor mu peki ben bi keresinde üşütmüşüm idrar yollarımı kaçıyordum senin gibi bide gittimde minnacık geliyordu...yanmada oluyordu tabi ondan sordum

benimde öyle yaa çookçişim var gibi geliyo gidiyorum tuvalete azıcık geliyo tam boşalmıyoo mesanem ve kaçıyo sonrada

tokluk canım suyu içtikten 1 saat sonraki
biraz yüksek ama önemli olan açlık şekeri yüksek çıkmasın.bi tanesi yüksek çıkınca çok da önemli olmuyor ama yinede konrol altında tutmk lazım benimde tokluk yüksek çıktı 209 p.tesi gitcem bende tekrar kontrol için.diyet verdimi sana dr.

anladım canım ben iki dilim tam buğday ekmeğiyle kahvaltı yaptım haşlanmış yumurta peynir salatalık falan zorakide tahinle pekmezden aldım bi iki lokma sonra öğlene doru bi bardak süt içtim anneme geldim bi kase çorba içtim kahvaltı tabağında kızartmlar vardı onları atıştırdım şimdi biber dolması yapıyo annem akşamada 2 3 tane ondan yerim 7 den sonra yemek yemiyorum meyvemi ceviz bademi falan yiyorum yatmadanda bi bardak sütle muzumu yiyorum yoğurt pek yiyemedim mayalamayı beceremedim hazırda çok sık tüketmemeye çalışıyorum ama zaten yumurta peynir süt bunlar yetiyodur kalsiyum için die çok zorlamıyorum yoğurt için

canım bende alta kaçırma henüz başlamadı yalnız çok aşırı tuvaletim geliyo bi gidiyorum azcık bişe helede arabaya binmişsem inince tuvalet bulamazsam bırakırım herhalde olduğum yere halbuki bi yapıyorum asla o kadar sıkıştıracak bişe yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…