- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
ben gırmemesı taraftarıyım cnm herkezın fıkrı ayrı tabıkıde.. ben ıstemıyorumm zaten esımde dayanamazz benı ole gormeyee
amın cnm ınss hepımnızın ..
cnm BİM den almıstım onu ben kısın daha.. 25 tl yee markası ole bılındık bısey deıl.. ama cok gusel mınıcık ve hemen olcuuo kendımde denedımm 1 sanıyede olcuo
kızlar size bişi danışıcam doğum anında eşiminde gelmesini istiyordum hatta eşimde çok istiyor gelmeyi ama kime sorsak babanın görevi doğumhanenin çıkışında beklemektir diyor hatta geçen gün bi yerde okudum bir doktor eşler arasında soğukluk olabiliyor demiş.. ama sonuçta eşim benm yanımda durucak bi şekilde elimi tutucak aşağıdan bakmıcak hoş diye düşünüyorum .. ama geçmiş yılları düşünüyorum o zaman doğumlar evde olurmuş eşler dışarda beklermiş yine içeri girmezmiş acaba büyüklerin bi bildiği varda mı ole yapıyorlardı aklım karışmış durumda.. Sizin görüşleriniz nedir ?
yok canım bende tabak tabak yiyorum ama bi oturmaya 3 tabak değilde o 3 tabağı farklı zamanlarda 1 2 saat arayla yiyorum...kızlar günlük menülerinizi okudumda porsiyonlar çok ama çok ölçülü sanki gerçekten kaşık kaşıkmı yiyosunuz yediklerinizidiyetisyen listesi gibi valla ben o kadar çeşitli diil ama yediklerimden tabak tabak yiyorum hiç tabağıma kaşık ölçüsüyle bişe koymadım 7 aydır
Canım ben de esimin yanımda olmasını istiyorum.Gecen doktorumda bi kadın dogum yaptı eşi annesi babası cümbür cemaat ameliyathanedellerdi. Eşin desteği moral olarak daha iyi olur bence.Ama allah korusun bişiler ters giderse o zaman nası olur bilmiyorum.
ben gırmemesı taraftarıyım cnm herkezın fıkrı ayrı tabıkıde.. ben ıstemıyorumm zaten esımde dayanamazz benı ole gormeyee
amın cnm ınss hepımnızın ..
O eskilerin yorumlarımi. Benimde eşim giriçek doğuma bakma yorumlara sanki her halini bilmiyomu. En önemli cm bebeğine ikiniz birden kavuşuyorsunuz bundan mutlu birşey yok. Hem sana destek kimseyi tanımıyorsun eşinin olması sana güç verir. Boşver herkesi girmicek de bunaliyorsan konuşmaya gerek kalmaz.
Ben eşlerin girmeleri taraftarıyım
bilmem ben bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum ama şahsen benim eşim dayanamaz çıkar dışarı gibime geliyor hem niye soğukluk olsun ki aksine daha değer verir eşine çektiği sıkıntıyı görünce ama ben istemezdim eşimi yanımda heralde bilemedim şimdi:44:
kızlar günlük menülerinizi okudumda porsiyonlar çok ama çok ölçülü sanki gerçekten kaşık kaşıkmı yiyosunuz yediklerinizidiyetisyen listesi gibi valla ben o kadar çeşitli diil ama yediklerimden tabak tabak yiyorum hiç tabağıma kaşık ölçüsüyle bişe koymadım 7 aydır
saolll cnmmm ben oncelıgı ıkız annelerıne verıyorummtentatıonla sedefler arkadaslarımızaa ..
saolll cnmmm ben oncelıgı ıkız annelerıne verıyorummtentatıonla sedefler arkadaslarımızaa .. [/QUOT
allah en hayırlı zamanda hayırlı vakitte kavuştursun evladına. zaten gelişimlerine göre ultrasonun verdiği tarihler sürekli değişir kağıtta 4 tane farklı hafta çıkar mesela SAT' a göre karın çevresine göre baş çevresine göre ve uyluk kemiğine göre sen her zaman SAT' a göre tarihi alacaksın çünkü çocuğun kilosunun önde olması önce doğuracağını göstermiyor benim oğlum hep gelişim olarak 2-3 hafta ilerdeydi ama hiçççç öyle erken gelmeye niyeti yoktu hep yukardaydı hiç aşağı inmedi. Kız çocukları biraz daha aceleci olabiliyor genelde SAT' a göre 38. 39. haftalarda gelebiliyorlar.
bizde geçen akşam eşimle konuştuk bu konuyu gelmek istersen özelde yapalım doğumu dedim ama ben gelemem dedi seni o kadar acı çekerken, bebeğimide kanlar içinde görmek istemem dedi bide bende araştırmıştım biraz ebelerde pek tavsiye etmiyolar sanırım
bende eşim girsin istedim ama bana seni o halde görmeye daynamam dedi ve vazgeçtim..kızlar size bişi danışıcam doğum anında eşiminde gelmesini istiyordum hatta eşimde çok istiyor gelmeyi ama kime sorsak babanın görevi doğumhanenin çıkışında beklemektir diyor hatta geçen gün bi yerde okudum bir doktor eşler arasında soğukluk olabiliyor demiş.. ama sonuçta eşim benm yanımda durucak bi şekilde elimi tutucak aşağıdan bakmıcak hoş diye düşünüyorum .. ama geçmiş yılları düşünüyorum o zaman doğumlar evde olurmuş eşler dışarda beklermiş yine içeri girmezmiş acaba büyüklerin bi bildiği varda mı ole yapıyorlardı aklım karışmış durumda.. Sizin görüşleriniz nedir ?
yok canım bende tabak tabak yiyorum ama bi oturmaya 3 tabak değilde o 3 tabağı farklı zamanlarda 1 2 saat arayla yiyorum...
ay yok ben öyle 3 kaşık makarnayla pilavla doymam zaten kepçe hesabı senin gibiyoook bende asla 3 tabak yediğimi bilmem ama mesela taze fasulye yiceksem kepçeyle koyarım tabağıma makarnamı yicem bi tabak yerim yani haaa ama bu hamileliğimde böle yoksa ben diyetisyen listesiyle yemek yemiş insanım çok ölçülü yerim normalde şimdide gün içinde yediklerimi düşününce çok yememişim ama arkadaşlar kadar ölçülüde diilim
yanma falan oluyor mu peki ben bi keresinde üşütmüşüm idrar yollarımı kaçıyordum senin gibi bide gittimde minnacık geliyordu...yanmada oluyordu tabi ondan sordumKızlar ben altıma bez baglıcam artık. Hapsurunca, öksürünce hatta bazen gülerken kaçırıyorum altıma.Evde temiz kilot kalmadı 2 günde.Bir de lavaboya gittiğimde idrarımı yapmak için 1 saat bekliyorum.2 damla bişi cıkıyo.Mesanem hiç tam anlamıyla bosalmıyor.Sonra da kacıyo böyle işte
benimde açlık şekerin mi 223 yoksa tokluk mu yani suyu içtikten sonrakimi :44:
benimde öyle yaa çookçişim var gibi geliyo gidiyorum tuvalete azıcık geliyo tam boşalmıyoo mesanem ve kaçıyo sonradaKızlar ben altıma bez baglıcam artık. Hapsurunca, öksürünce hatta bazen gülerken kaçırıyorum altıma.Evde temiz kilot kalmadı 2 günde.Bir de lavaboya gittiğimde idrarımı yapmak için 1 saat bekliyorum.2 damla bişi cıkıyo.Mesanem hiç tam anlamıyla bosalmıyor.Sonra da kacıyo böyle işte
Canım güle güle kullan ben cok begendim. Hatta kendime de alsam mı diye düşünüyorum suan
sagol canım fiyatı uygun begendiysen al tişört parası :)
biraz yüksek ama önemli olan açlık şekeri yüksek çıkmasın.bi tanesi yüksek çıkınca çok da önemli olmuyor ama yinede konrol altında tutmk lazım benimde tokluk yüksek çıktı 209 p.tesi gitcem bende tekrar kontrol için.diyet verdimi sana dr.tokluk canım suyu içtikten 1 saat sonraki
eskıden ole deıldı cnm daa 2 ay once delıgıbı yemekyıyodum bosuna 1o kg almadım ben..sımdılerde bunlar yetıoo meyve cok yemek ıstıyorum genelde.. son aylarda dıkat etmelıyızz.. gercı ben az yedıgımde esım kızıo hamıleyken dıyet olmaz sonra yaparsın dıo ben yıcegımkadar yıyorum kısıtlamıyorum ekmege dıkkat sekere tuzaa.. hamurısıne bayılırımm ama yemıyorum onlar bebege yaramıo cok fazla bıze kg yapıo sadece cnmm
Kızlar ben altıma bez baglıcam artık. Hapsurunca, öksürünce hatta bazen gülerken kaçırıyorum altıma.Evde temiz kilot kalmadı 2 günde.Bir de lavaboya gittiğimde idrarımı yapmak için 1 saat bekliyorum.2 damla bişi cıkıyo.Mesanem hiç tam anlamıyla bosalmıyor.Sonra da kacıyo böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?