- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
ya sonuçta hepimiz bilinçli insanlarız artık yeme içe konusunda. normal de bende biber dolmasına baylırım ocakda pişiyor şimdi eskiden olsa bi oturmaya 3 tane yerdim bende ama şeker diyetinde olduğum için pirinç yasak 1 tane yicem sadece
anladım canım ben iki dilim tam buğday ekmeğiyle kahvaltı yaptım haşlanmış yumurta peynir salatalık falan zorakide tahinle pekmezden aldım bi iki lokma sonra öğlene doru bi bardak süt içtim anneme geldim bi kase çorba içtim kahvaltı tabağında kızartmlar vardı onları atıştırdım şimdi biber dolması yapıyo annem akşamada 2 3 tane ondan yerim 7 den sonra yemek yemiyorum meyvemi ceviz bademi falan yiyorum yatmadanda bi bardak sütle muzumu yiyorum yoğurt pek yiyemedim mayalamayı beceremedim hazırda çok sık tüketmemeye çalışıyorum ama zaten yumurta peynir süt bunlar yetiyodur kalsiyum için die çok zorlamıyorum yoğurt için
biraz yüksek ama önemli olan açlık şekeri yüksek çıkmasın.bi tanesi yüksek çıkınca çok da önemli olmuyor ama yinede konrol altında tutmk lazım benimde tokluk yüksek çıktı 209 p.tesi gitcem bende tekrar kontrol için.diyet verdimi sana dr.
illaki eskilerinde bir bildiği vardır diyorum baya bi karıştı aklım artık hayırlısı eşime bırakıcam kararı sanırım :))
yanma falan oluyor mu peki ben bi keresinde üşütmüşüm idrar yollarımı kaçıyordum senin gibi bide gittimde minnacık geliyordu...yanmada oluyordu tabi ondan sordum
ya sonuçta hepimiz bilinçli insanlarız artık yeme içe konusunda. normal de bende biber dolmasına baylırım ocakda pişiyor şimdi eskiden olsa bi oturmaya 3 tane yerdim bende ama şeker diyetinde olduğum için pirinç yasak 1 tane yicem sadece
kızlar ben de artk aksamları sadece kiraz yicem 3 avuç. yanında da 1 bardak süt. Daha fazla kilo almak istemiyorum artık.
ama şimcik öşöyle bi durum var diyetisyene giden arkadaşlar diyet listelerini yazmışlardı 2-3 kaşığa izin veriyor tamamen kesmiyorlar ...............................................................................
bence bu kilo konusunu fazla abartıyorsunuz kızlar en fazla 15 kg yu geçmeyin yeter..
günlük olarak 2 bardak süt 1 kase yoğurt 1 maden suyu badem ceviz fındık hafta 3-4 kez et ürürnlerini eksik etmeyin bunların dışında ne yerseniz yiyin ama ölçülü yiyin.beyaz ekmeği tamamen kesin mesela makarna pilav hafta 1-2 kere yiyin.günde 40 dk yürüyüş yapın bi de bunun üzerine 2.5 lt su kilo milo kalmaz
acaba topikte online oldukları halde sohbete yanaşmayan bu anneler neyle meşguller
tamam bekliyoruz akşama fotoyu hayırlı olsun oh onuda çıkardın aradankızıma kapı süsü aldımmmmm:):) foto makinası yanımda yok ewe gidince çekerim koyarım fotoyu ayyyy çok heyecanlandım yaaa:)
tamam bekliyoruz akşama fotoyu hayırlı olsun oh onuda çıkardın aradan
kızıma kapı süsü aldımmmmm:):) foto makinası yanımda yok ewe gidince çekerim koyarım fotoyu ayyyy çok heyecanlandım yaaa:)[/QU
hayırlı olsun canım bende alıcam bizim burda baktım da hoşuma giden olmadı doktoro gittigimde bakıcam bide fotoyuda bekliyoruz canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?