birde şu açıdan düşünün inş.normal doğum yapıca zaten rahat 10 liko kadar gidiyor gerisi size kalıyor oda bi şeklde verilir elbet hem tek sıkıntımız kilolarımız olsun boşveriiiiinnn beişlerimiz sağlıklı gelsinlerde dünyaya
:128::128: aynen canım ...kulaklrından tutup getirelim şunları
can sıkıcak birdurum yok amaüstü kapatılacak bir konuda değil aynı sorun bendede var buğün ciğer geliştirici iğne oldum 12 saat arayla2. dozlarıda olucam erken doğum ihtimaline karşıfıstıklar günaydın... keyifler nasıl bakalım hamilelik nasıl gidiyor... bende pazartesi kontrole gittim herşey yolunda dedi doktorum sadece bebeğin eşiği aşağıdaymış umarım bişey olmaz erken doğuma işaret edebilirde etmeyebilirde dedi ve 1 ay sonra çağırdı umarım birşey olmaz... tetanozumuda olamadım aile hekimliğindeki sağlık personeli izne çıkmış 10 gün sonra gel dediler gecikmiş olmuyor mu işimiz devlete kalsa yanmışız walla... birde kızlar ben tek bir doktora gittim hep başka hiç doktora gözükmedim sizce başka bir göz daha görse mi yoksa gerek yok mu ben mi abartıyorum???
kızıma kapı süsü aldımmmmm:):) foto makinası yanımda yok ewe gidince çekerim koyarım fotoyu ayyyy çok heyecanlandım yaaa:)
Cadicuk mesela ben okuyorum:)kahvaltiyla duruyorum ne yesem diye dussunuyorum.esim gelsin kizimi birakip alisverisse cikcam bunaldim oyyyyy..
kızlar benim dizi başladıda bi buraya bakıyorum bir diziye :))))
kesin fox taki dizilerden biridir izlediğin ben o kanaldan nefret ediyorum :120:kızlar benim dizi başladıda bi buraya bakıyorum bir diziye :))))
:) aynen bende yaa bu 3 kaşık 5 kaşık olayı beni bozaray yok ben öyle 3 kaşık makarnayla pilavla doymam zaten kepçe hesabı senin gibi
bu saatte ne dizisiymiş aayy ben hiç izleyemiyorum dizi falan bir ömür aynı konuyu işliyolar ben çok daralıyorum entrika yalan dolan derkeniçim daralıyo
kesin fox taki dizilerden biridir izlediğin ben o kanaldan nefret ediyorum :120:
valla kulak kafa elimize ne gelirse çekiştirelim bari msj beğenen beğenene ama cvp yazan yok
bende kaçıyorum kızlar malum sohbetinize doyum olmuyor
kocacım gelcek şimdi yemek hazırlıcam ona
sonrada yürüyüşe gitcembyeeeeeee
star da canım beni affet :))))
kızlarr ben geldıımm elıfımııı 1,5 ay sonra gormek cok heyecanlıydıı... Allaaha suukurler olsun benım kızımm kocaman olmusss cok duygulandımmyerım ben onuu... Kafası kasıklarımaa dogruymus ayakları goguslerıme dogru... Dogum pozısyonunda su andaa.. Bıde kızlar ben bugun 29 +2 yım ama ultrasonda 32 haftalık cıktı.. Budaa elıfımee daha erken kavusucam demek sanırım bıdahaa 4 hafta sonra cagırdı uyuz drr ama ben okadar duramamm 2 haftaya gene gıderımm.. Kg gelınce benımm prensesım 1652 olmuss boyuda 4o cmmıs kendımı en tosun annee adayı ılan edıyorummm masallahh deyın teyzelerı elıfımee nazar degmesınn
Bıde yuruyus yap dedı tatlı hamur ısı dondurmaa yeme dedı bende can havlıylee karpuzz sayılırmı dedımmaz ye onuda dedıı.. Sanrıımm tatlı yemıcem artık .. nasıl olucaksaa..
Bebegım cok saglıklıymısss herseyıı yolunda dedıı cok mutlu oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?