2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yarın iyi haberlerini bekliyoruz o zaman canım...çok almamışsın iyi kilon :129:

sagol canım yarın güzel haberlerle gel canım bende pazartesi görücem kuzumu:))

haaddiii gözün aydın canım işin ucunda sevdiğine kavuşmak olunca 3 saat ne kadar önemli oluyo :2:

oohhh yarasın hepside bebişin tosuncuk olsun inş ben 2 defa tetanoz aşısı oldum ikisinide hiç anlamadım oldum ve unuttum aşı oldumu giiti şükür bana ebe 5 e tamamlıcaz daha ömrün boyunca hiç olman gerekmicek dedi bende 3. için doğumdan 2 ay sonra gitcem bakalım onda nolur halimiz.... kilonda iimiş canım öle çok almamışsın

kızlarrrrrr biz geldikkkkkkk

kızlar benim de hemen ilk aylarda başladı kıllanma doktorum sakın alma doğumdan sonra hepsi dökülecek dedi. mesela bi arkdaşım sırf dr dan utanıyorum die almış şimdi sürekli almak zorunda kalıyormuş

canımmm maşallahhh kuzucuğunaaaa ne güzel tosun olmuşşşş ben de ctesi gideceğim saatler bile geçmiyoooo

acaba topikte online oldukları halde sohbete yanaşmayan bu anneler neyle meşguller

neyleee uğracağımmm düşük çeneli annelerin sohbetlerini okumayla meşgulümmm

bu aralar en hızlı alınan dönemlermiş canım ben de çok iyi anladım 5 kilo aldım diye sevinirken 2 hafada 2 kilo aldım ve dumur oldum:)7 kilo almış bulunuyorum artık tartıya çıkmaya korkuyorum yeni bir kiloyla tanışacam diye işin tuhaf tarafı bir önceki kilona dönmen resmen imkansız hale geliyor doğum yapana kadar amaaan diyorum bazen de ama sonra ya veremzsem korkusu alıyor.bu arada ölçülerimde pek bi değişiklik yok(kalça,bacak...).yani ben almamışım diyorum

yaaa kızlar şu yandaki trendyol reklamında hadise o kadar zayıfki valla normal halini bilmesek

ooyy ooyyy bide 12 aymı gitti ben 5 biliyodumkız bebeği izindemi patlattınız

evet canım uzun dönem çıktı kısa dönem istedik ama olmadı hahhaha alemsin canım evet izinde patlattık :)))daha hiç görmedi babası pazartesi ilk defa görecek hastanede hep resimleriyle idare etti zavallım :(

aaayyy çooook güzel bi buluşma olacak ii ama gene doğumdan öncesine yetişti bide gitmden patlasaydı o bomba şimdi bebiş kucağında kociş hala askerde olacaktı

aaayyy çooook güzel bi buluşma olacak ii ama gene doğumdan öncesine yetişti bide gitmden patlasaydı o bomba şimdi bebiş kucağında kociş hala askerde olacaktı

süpercin canım yaaa güldürdün beni doğru söylüyorsun o zaman daha zor olacaktı zamanlama iyi oldu zamanında patlattı hahahaha:)))

anişlerrrr ben bugün 7 aylık oğlu olan bi arkadaşıma gittim aynı dr e gidiyoruz. birçok bilgi aldım ondan. öncelikle kilo korkusu olanlara diyeceğim arkadaşım 165 boy 55 kilo ile hamile kaldı 27 kilo aldı 3.5kg oğlunu normal doğurdu ve çoktan hamile kaldığı kiloya geri döndü. kilo vermesinin nedeni de kesinlikle diyet değil önceleri emzirmek şimdi de örümcekle heryere giden bebişinin peşinen koşmak ve onunla sürekli oynamakk
hastane çantasına ne koyduğunu sordumm kesinlikle abartma dedi bebeğe 2 takım hastane çıkışı, bebek bezi, pişik kremi, ne olu ne olmaz bi küçük biberon, emzik, kendin için de bi lohusa pijama takımı bi gecelik ve bir pijama altı, ped, terlik, hasta bezi ( arkadaşımın suyu gece 2 de gelmeye başladı ve idrar gibi gelmeye devam ettiği için hastanede sürekli hasta bezi kullanmışlar, 2 paket harcamış), kırmızı taç, makyaj malzemesi, foto makinesi koy dedi.
bakım ürünleri için de şunu söyledi bebekler kesinlikle kendine ii gelen ürünü kendileri seçiyormuş. bebeğin saçında konak olmuş mesela semabed, jonhson baby ve saf zeytinyağı kullanmış hiçbiri geçirmemiş en sonunda dalin de bulmuşlar çareyi. pişik kremi olarak da önce chiccho sonra mustela kullanmış hiç fayda görmemiş onda da bepanten işe yaramışş. yani anlayacağınız bu iş tamamen bebklerimizin cildiyle alakalı. çoğu şeyin doğrusunu deneme yanılma yöntemiyle bulacağız.
edindiğim bilgiler böyle sizlerle de paylaşmak istedim...

süpercin canım yaaa güldürdün beni doğru söylüyorsun o zaman daha zor olacaktı zamanlama iyi oldu zamanında patlattı hahahaha:)))

valla zamanlama süper olmuş kavuşmanızda öle süper olacak ne özlem vardır şimdi ayy sulu göz olsaydım şimdi ağlardım ama pek ağlayamam ben allah bi daha ayırmasın canım bir ömür sağlıkla huzurla yaşlanın beraberce

çoooookk teşekkür ederiz canım önemli bilgilendirmeler oldu özellikle 27 kilonun 7 ayda verildiğini duymak beni çooookk mutlu etti

Son düzenleme:

aminnn canım benim darısı benim gibi ayrı olanların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…