ay nebılımm cnmm yaa sımdı heyecanlandım bakalım yasayıpp gorucezzayyyyyyy evet onlar oncelıklı, sedefler ıkızdıde, tentatıondamı ıkızdı bak ben onu bılmıyordum
bizim tekıl gebelerden once sen yapıcaksın herhlde:)))))))
bakalım cnmm herseyın hayırlısı olur ınss..saolll cnmmm ben oncelıgı ıkız annelerıne verıyorummtentatıonla sedefler arkadaslarımızaa .. [/QUOT
allah en hayırlı zamanda hayırlı vakitte kavuştursun evladına. zaten gelişimlerine göre ultrasonun verdiği tarihler sürekli değişir kağıtta 4 tane farklı hafta çıkar mesela SAT' a göre karın çevresine göre baş çevresine göre ve uyluk kemiğine göre sen her zaman SAT' a göre tarihi alacaksın çünkü çocuğun kilosunun önde olması önce doğuracağını göstermiyor benim oğlum hep gelişim olarak 2-3 hafta ilerdeydi ama hiçççç öyle erken gelmeye niyeti yoktu hep yukardaydı hiç aşağı inmedi. Kız çocukları biraz daha aceleci olabiliyor genelde SAT' a göre 38. 39. haftalarda gelebiliyorlar.
benımde oylee hapsırınca ozellıkleeKızlar ben altıma bez baglıcam artık. Hapsurunca, öksürünce hatta bazen gülerken kaçırıyorum altıma.Evde temiz kilot kalmadı 2 günde.Bir de lavaboya gittiğimde idrarımı yapmak için 1 saat bekliyorum.2 damla bişi cıkıyo.Mesanem hiç tam anlamıyla bosalmıyor.Sonra da kacıyo böyle işte kılotlarıımı asıyorumm 2 telll buara yıne cok wc gıtmeye basladım 4 lt su ıcıyorumm oda haklı napsın
amınn cnmm hepımıze ınssscanım çok ama çok sevindimmm.. Maşallah kuzuna ... Allah bizede nasip etsin
ne yagı surdun cnm bızede sole bızde yapakselam cemremle biz geldik yine
babişkomuz geldi yemeğini yedi ..bende saçımı yağladım 30 dk nın dolması bekliyorum 12 dk mız kaldı sonra duşa gircez cemreyle bıcıbıcı yapcaz
sonra da 7.de yürüyüşe gitcez
Merhaba annişler
Birkaç gündür gelemiyordum özledim sizi...
Bugün doktora gittim doktorumu değiştirdim ben maalesef devlet hastanesine geçiş yaptım
Bugünlük baya zorlandım birazda moralim bozuldu acikcasi ama neyse geçti...:26:
Bebişimi göremedim ama kilosunu felan filan öğrenebildim çok merak ediyordum..
Nts ye de bağlandım çok acayip bir duygu ya
Benim paşa da 1 hafta önden gidiyor 1524 gr olmuş
Çok şükür Allahıma sonuç kağıdında herşey normal yazıyor, Sonuçlarımı doktora gösteremedim izdihamdan!!! dolayı ama inşallah en kısa zamanda göstereceğim...
bu arada bebeğime bez aldıkk bugün huggies yenidoğan ve canbebe bebek bakım örtüsüüyavaş yavaş eksiklerimizi tamamlıyoruz elimize para geçtikçe
cnm masallahhbızde bugn gıttık elıfımı gormeye... kocaman olmuss cnmmm tosuncukklar.. benım kızımda 1652 olmus teyzesıı
negusel cnm artık yavasyavas sona yaklasıyoruz.. bende prımanınn 3-6 kg aldımm bı paket ama stok yapmadımm.lazım oldukca yıne alırızz dalınınn bebek alt acma ıcın pratık kullan at olanlardan aldım bıde.. ablam cok kullanmıstı tavsıye ettı..
Merhaba annişler,herkesler iyidir inşaallah,bebişlerimiz napıyo :)
ben otobüsle 8 saat yolculuk yaptım,sonra 2-3 gün kendime gelemedim,aman diyim
doktor da bebeğin suyu fazla,şimdilik erken doğum diyemem ama yakın zamanda yine kontrole gel dedi,inşaallah erken doğum olmaz,herkesin suyu az olur benimki fazla çıktı işe bak :)
bende huggies 2-5 kg aldım malum bebek küçük olacak dedi doktor :) canbebeninki 60-60 cm dalininki daha büyük bende karar veremedim bi küçüğünü deneyelim dedim canbebede desenler var dalinde varmı sen baktın mı canım?
birde fiyatları uygundu kaçırmadan alıyım dedim :))
aaayyy meyvemizidemi kısalım şimdikaç kilo ladınki canım doğumuna sağlığına falan engel bi durum yoksa emzirirken dikkat etcezde canım hep beraber o zaman vercez kiloları sıkma canını meyvenide yee güzelce hergün 3 çeşit meyve yiyin diyolar miktarını abartma bişecikler olmaz
anişlerrrr ben bugün 7 aylık oğlu olan bi arkadaşıma gittim aynı dr e gidiyoruz. birçok bilgi aldım ondan. öncelikle kilo korkusu olanlara diyeceğim arkadaşım 165 boy 55 kilo ile hamile kaldı 27 kilo aldı 3.5kg oğlunu normal doğurdu ve çoktan hamile kaldığı kiloya geri döndü. kilo vermesinin nedeni de kesinlikle diyet değil önceleri emzirmek şimdi de örümcekle heryere giden bebişinin peşinen koşmak ve onunla sürekli oynamakk
hastane çantasına ne koyduğunu sordumm kesinlikle abartma dedi bebeğe 2 takım hastane çıkışı, bebek bezi, pişik kremi, ne olu ne olmaz bi küçük biberon, emzik, kendin için de bi lohusa pijama takımı bi gecelik ve bir pijama altı, ped, terlik, hasta bezi ( arkadaşımın suyu gece 2 de gelmeye başladı ve idrar gibi gelmeye devam ettiği için hastanede sürekli hasta bezi kullanmışlar, 2 paket harcamış), kırmızı taç, makyaj malzemesi, foto makinesi koy dedi.
bakım ürünleri için de şunu söyledi bebekler kesinlikle kendine ii gelen ürünü kendileri seçiyormuş. bebeğin saçında konak olmuş mesela semabed, jonhson baby ve saf zeytinyağı kullanmış hiçbiri geçirmemiş en sonunda dalin de bulmuşlar çareyi. pişik kremi olarak da önce chiccho sonra mustela kullanmış hiç fayda görmemiş onda da bepanten işe yaramışş. yani anlayacağınız bu iş tamamen bebklerimizin cildiyle alakalı. çoğu şeyin doğrusunu deneme yanılma yöntemiyle bulacağız.
edindiğim bilgiler böyle sizlerle de paylaşmak istedim...
merhaba kızlar,ben kasim anneleri gurubundayim.
Burunla ilgili ciddi sıkıntı yasiyorum.burnum tikali ve nefes alamiyorum bunun yuzunden panik atak oldum.nerdeyse 3 hafta olcak duzelmedi sadece otrivine le acilio artik kullanmak istemiyorum.ama kullanmayinca da cildiriyorum boyle elim ayagim uyusuyo.aranizda bu sekilde bi burun tikanikligi yasayan varmi tavsiyelerinize acigim,artik cok yoruldum paylasimda bulunursaniz cok sevinirim...
ilk önce hc complex i kullnadım saçlarım hemen uzasın diye şimdide önceden aldığım suna dumankaya nın bakım yağını kullanıyorum canım benim saçlarımda çok cansız ve zayıf iyi geliyor yağlar...teşekkürler canım10 kilo ile tamamlamak istiyordum ama artık imkansız gibi artık hayırlısı bebişler sağlıklı olsunda
bu arada saçlarına ne yağı sürüyorsun ? benimkilerde çok kurudu , cansızlaştı
ay askerdemiydi senin kocan vah arkadaşım benim iyi hadi gözün aydın allahtan doğumunda yanında olcak eşin iyi zaman dek gelmiş askerliğin bitmesievet canım sorma 12 ay geçti bitti kalan saatler geçmiyor allahım bütün askere gidenlere sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin :)
cadicuk güldürdün beni kız manyak sorduğun soruya bakooyy ooyyy bide 12 aymı gitti ben 5 biliyodumkız bebeği izindemi patlattınız
bizim hatunların muhabbetine bakın yasüpercin canım yaaa güldürdün beni doğru söylüyorsun o zaman daha zor olacaktı zamanlama iyi oldu zamanında patlattı hahahaha:)))
Canım ben 16 kilo aldım.Görenler beni tanıyamıyor.Benim tiroidde sıkıntı var. Allahtan sekerde filan bi sıkıntı cıkmadı. Tansiyonum da normal ama moral 0. Kİmseyle görüsmek bile istemiyorum sırf bu yuzden
Ay ne güzel..Darısı bana insallah. Sırf zayıflayım diye kızımı gögsümden ayırmıcam sanırım ben bu gidişle
Canım burun tıkanıklıgı bende de var. Okyanus suyu kullanıyorum bende.Yani bildiğin tuzlu su. Özellikle sırt üstü yatınca acayip bunaltıyor beni. Magnezyum kullanıyor musnun? onun yan etkisii olabilirmiş.Ben 2 güne bi düşürdüm magnezyum alımını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?