2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba annişler

Birkaç gündür gelemiyordum özledim sizi...

Bugün doktora gittim doktorumu değiştirdim ben maalesef devlet hastanesine geçiş yaptım

Bugünlük baya zorlandım birazda moralim bozuldu acikcasi ama neyse geçti...:26:

Bebişimi göremedim ama kilosunu felan filan öğrenebildim çok merak ediyordum..

Nts ye de bağlandım çok acayip bir duygu ya

Benim paşa da 1 hafta önden gidiyor 1524 gr olmuş

Çok şükür Allahıma sonuç kağıdında herşey normal yazıyor, Sonuçlarımı doktora gösteremedim izdihamdan!!! dolayı ama inşallah en kısa zamanda göstereceğim...

ayyyyyyy evet onlar oncelıklı, sedefler ıkızdıde, tentatıondamı ıkızdı bak ben onu bılmıyordum
bizim tekıl gebelerden once sen yapıcaksın herhlde:)))))))
ay nebılımm cnmm yaa sımdı heyecanlandım bakalım yasayıpp gorucezz

Son düzenleme:
bu arada bebeğime bez aldıkk bugün huggies yenidoğan ve canbebe bebek bakım örtüsüü yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlıyoruz elimize para geçtikçe

cnm masallahh bızde bugn gıttık elıfımı gormeye... kocaman olmuss cnmmm tosuncukklar.. benım kızımda 1652 olmus teyzesıı

bu arada bebeğime bez aldıkk bugün huggies yenidoğan ve canbebe bebek bakım örtüsüü yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlıyoruz elimize para geçtikçe

negusel cnm artık yavasyavas sona yaklasıyoruz.. bende prımanınn 3-6 kg aldımm bı paket ama stok yapmadımm.lazım oldukca yıne alırızz dalınınn bebek alt acma ıcın pratık kullan at olanlardan aldım bıde.. ablam cok kullanmıstı tavsıye ettı..

Merhaba annişler,herkesler iyidir inşaallah,bebişlerimiz napıyo :)
ben otobüsle 8 saat yolculuk yaptım,sonra 2-3 gün kendime gelemedim,aman diyim
doktor da bebeğin suyu fazla,şimdilik erken doğum diyemem ama yakın zamanda yine kontrole gel dedi,inşaallah erken doğum olmaz,herkesin suyu az olur benimki fazla çıktı işe bak :)

bende huggies 2-5 kg aldım malum bebek küçük olacak dedi doktor :) canbebeninki 60-60 cm dalininki daha büyük bende karar veremedim bi küçüğünü deneyelim dedim canbebede desenler var dalinde varmı sen baktın mı canım?
birde fiyatları uygundu kaçırmadan alıyım dedim :))

Son düzenleme:

cokmu su ıctın annesıı saka bıyaana bıdakı sefere gıttıgınde duselmıs olur cnmm ınss

bende ırı olucak dedıler dıee 3-6 kg aldım cnm benım aldıgım markette dalınle canbebe vardıı desenlı oldugunu anlamamısımm zaten cok ust bı raftaydı onuda rıca ettım bırınden aldımm ..dalını buyuk dıe aldım bendee nebılımmm deneyıpp gorucezz :))

Son düzenleme:
merhaba kızlar,ben kasim anneleri gurubundayim.
Burunla ilgili ciddi sıkıntı yasiyorum.burnum tikali ve nefes alamiyorum bunun yuzunden panik atak oldum.nerdeyse 3 hafta olcak duzelmedi sadece otrivine le acilio artik kullanmak istemiyorum.ama kullanmayinca da cildiriyorum boyle elim ayagim uyusuyo.aranizda bu sekilde bi burun tikanikligi yasayan varmi tavsiyelerinize acigim,artik cok yoruldum paylasimda bulunursaniz cok sevinirim...

Canım ben 16 kilo aldım.Görenler beni tanıyamıyor.Benim tiroidde sıkıntı var. Allahtan sekerde filan bi sıkıntı cıkmadı. Tansiyonum da normal ama moral 0. Kİmseyle görüsmek bile istemiyorum sırf bu yuzden

Ay ne güzel..Darısı bana insallah. Sırf zayıflayım diye kızımı gögsümden ayırmıcam sanırım ben bu gidişle

Canım burun tıkanıklıgı bende de var. Okyanus suyu kullanıyorum bende.Yani bildiğin tuzlu su. Özellikle sırt üstü yatınca acayip bunaltıyor beni. Magnezyum kullanıyor musnun? onun yan etkisii olabilirmiş.Ben 2 güne bi düşürdüm magnezyum alımını.

ilk önce hc complex i kullnadım saçlarım hemen uzasın diye şimdide önceden aldığım suna dumankaya nın bakım yağını kullanıyorum canım benim saçlarımda çok cansız ve zayıf iyi geliyor yağlar...

evet canım sorma 12 ay geçti bitti kalan saatler geçmiyor allahım bütün askere gidenlere sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin :)
ay askerdemiydi senin kocan vah arkadaşım benim iyi hadi gözün aydın allahtan doğumunda yanında olcak eşin iyi zaman dek gelmiş askerliğin bitmesi

merhaba güzel anneler.. aman kilo işini çok kafaya takmayın, bende kilo konusunda (üst sınır olarak) rekora gidenlerdenim. öyle şunu ye, bunu yeme yapamam. kaç kere hamile olcaz hayatımızda.. doğumdan sonra ama sıkı bir diyet konusunda kararlıyım. bebişlerimiz sağlıklı olsunlar yeter.
bez olarak bende prima premium care 2-5 kilo ve 3-6 kilodan aldım birer adet. fazla stok yapmak bana da mantıklı gelmiyo.
bu arada kızlar ben özel hastaneye gidiyorum ve 2 haftada bir kontrole gidiyoruz, sürekli ultrasona giriyoruz. sizde ayda bir gidenler varmış .şaşırdım. hangi tarafta tuhaflık var anlamadım :))

Canim benim sırt üstü yatinca zaten tikaniyo da normalde de gun icinde surekli tikanik Ve cok rahatsiz ediyor.magnezyum kullanmiyorum.okyanus suyu falan hic ise yaramadi.sadece otrivine acio ama o da bagimlilik yapio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…