2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

niye devlete geçiş yaptın canım ? devlet hastaneleri mahvediyor insanı o sıra beklmesi hele insanın ömründen ömür gidiyor.. maşallah haftasına göre çok iyi kilosu iyi bakmışsın bebişine ben ne zaman öğrencem ya offf

inşallah olmaz canım az olsa dert fazla olsa ayrı bi dert

kızlar doktorlarınıza cinsel ilişki hususunda danışan varmı
bana daha ılkk ayda cınsel ılıskı yasakk dedı drr.. halbukı dusuk rıskımm yoktu bende anlamadımm bızde esımlee arkadas takılıyoruzz bu zamana kadar
canım ben büyük boyutunu aldım 100tlye. ama çeşitli boyutları vardı . bi de pembesi vardı sanırım...
hangı halı kacırmısım benn bu konuda kararsız kaldım cok .. bırı banada solesın :)))
suna duman kayanın bakım yağını kullanıyorum canımsaçlarım çok cansız zayıf

bakımlı anne senıı masallahh benım o konudaa sıkıntım yok cnmm kıvırcık ve gurr belıme kadar saclarımm ıns elıfımde bole olurr

Merhaba hanımlar geçmiş yapamadım herkes iyidir inşaAllah,

Ben bugün doktora gittim. KAŞINTI için bi kaç test yatırdım bi iki değerim yüksek çıktı safra asidine bakılan testin birini vermişim 5 temmuzda çıkacakmış, bugünde tokluk testi verdim yine aynı safra asiidi için o da 10 gün sonra çıkacakmış. Eğer safra asidi çok salgılanırsa bebeğede göbek bağı ile bulaşabilirmiş, ben de yağ bezeleri de oluşmaya başladı onlarıda kendi doktoruma gösterdim, beni gastreontrolojiye gönderdi karaciğerlerinde sıkıntı olabilir hamililelikte karşılaşılan durum riskli de olabilir önemsiz de olabilir dedi doktor. Kan ve gaita verdim yarın aç karnına da karaciğere ultrason çektirecem. Kendi doktorumda kaşınan bölgeler için losyon ve krem verdi. Dua edin hanımlar... Eğer sizdede kaşıntı varsa doktorunuza danışın...

Sizler nasılsınız hanımlar....

belli zaten foto dan cnm keşke azcık da bnm gür olsaymış kem az hem ince telli

bende özele gidiyorum en son 28.haftada gittim 4 hafta sonra gel dedi tekrar. seni ne zamandır 2 haftada bi çağırıyo canım...
kızlar doktorlarınıza cinsel ilişki hususunda danışan varmı
bizde danışmadık canım ama ayda 2 kere fln anncak ben istemiyorum eşimde çekiniyo birde son aylara girdik tamamen bitireceğiz arkadaş takılacağız artık kırkımız çıkana kadar. 4 ay daha bekle bakalım diyorum yazık garibim içi gidiyo hehe

ben sormuştum canım kanama düşük riski olmayınca yasaklamıyoruz dedi son aylara kadar ben 1 düşüğüm olunca sormuştum sorun yok dedi
ilişkide ilk 3 ay ve son aylar önemli ...ama hiç olmayacak diye de birşey yok düşük riski taşımıyoruz sonuçta kasmayın kendinizi

Canım geçmiş olsun umarım önemli degildir. Kasıntı konusunun önemli oldugunu biliyorum.Bir akrabamızın da basına gelmişti. Dikkat et kendine.İnsallah sonucların güzel cıkar.

geçmiş olsun tatlım inşaallah sonuçların temiz çıkar allah senide bebişinide korusun inş.bak iyi kide sormuşsun basit bi kaşınma deyip geçmemek lazım herşey çıkıyor altından kimin aklına gelir böyle şeyler .allah hepimizin bebişlerini korusun
biz de iyiyiz mavişim cemreyle yürüyüş yaptık 1 saat yürümüşüz farkında olmadan yorgunuz azcık yani

geçmiş olsun canım inşallah önemli bi sorun çıkmaz..
benimde karın kısmımda kaşıntı var 1 haftadır fln ama ne kızarıklık var nede çatlak. nasıl kaşıntıların ve nerelerinde sorması ayıp içime kurt düştüde o yüzden sordum tekrar tekrar geçmiş olsun.
bende onu düşünüyorum canım yaa balık falanmı yapsam diyorum ne yasam sizce
eşinin beğendiği yemeklerden yap canım ama hafif şeyler olsun tabi sıcakta bunalmasın adam bi anda aslında balık mantıklı yanınada bi şehriye çorbası bi salata en sonda bi tatlı yaparsın tamammm...

canım biz iiyizzz sana da çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey çıkmazzzz

Canım geçmiş olsun umarım önemli degildir. Kasıntı konusunun önemli oldugunu biliyorum.Bir akrabamızın da basına gelmişti. Dikkat et kendine.İnsallah sonucların güzel cıkar.

Sağolasın canım inşaallah.. Eğer karaciğerde sıkıntı olursa sarılığa çevirme erken doğum cart curt ya bi sürü şey söledi doktorr neyse takmamaya çalışıyorum Allah büyüktür her şey güzel olacak bebişimde iyi biliyorum ben üzülmek yokkk

gecmıs olsun cnmm yaa hıc duymadııgım seyler yazmısssınn ıns sonucların temız cıkar.. kasıntı yok cnmm ama olursa hemen dr danısırım ıns olmasın.. akıntı azda olsa var son ayda sanırım daha cok oluomus:18:
belli zaten foto dan cnm keşke azcık da bnm gür olsaymış kem az hem ince telli
fotoda daha bıle kısa cnmm sımdı cok uzadıı dogumdan sonra hemen bıbakımaa gırmem lazımm... bıde hıc boya kullanmadım sımdıye kadarr boyada cok yıpratıoo sende boya varmı
bende onu düşünüyorum canım yaa balık falanmı yapsam diyorum ne yasam sizce
balık sevıoosa fıırında ızgara yap ben ole yapıyorum ozellkle cıpura alıyoruz buara.. fırında yapıcaksan tarıf bıle verebılırım cok gusel yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…