Canım bu halının başka renkleri var mı? Bir de fiyatı nedir acaba?
Merhaba annişler
Birkaç gündür gelemiyordum özledim sizi...
Bugün doktora gittim doktorumu değiştirdim ben maalesef devlet hastanesine geçiş yaptım
Bugünlük baya zorlandım birazda moralim bozuldu acikcasi ama neyse geçti...:26:
Bebişimi göremedim ama kilosunu felan filan öğrenebildim çok merak ediyordum..
Nts ye de bağlandım çok acayip bir duygu ya
Benim paşa da 1 hafta önden gidiyor 1524 gr olmuş
Çok şükür Allahıma sonuç kağıdında herşey normal yazıyor, Sonuçlarımı doktora gösteremedim izdihamdan!!! dolayı ama inşallah en kısa zamanda göstereceğim...
suna duman kayanın bakım yağını kullanıyorum canımsaçlarım çok cansız zayıfne yagı surdun cnm bızede sole bızde yapak
inşallah olmaz canım az olsa dert fazla olsa ayrı bi dertMerhaba annişler,herkesler iyidir inşaallah,bebişlerimiz napıyo :)
ben otobüsle 8 saat yolculuk yaptım,sonra 2-3 gün kendime gelemedim,aman diyim
doktor da bebeğin suyu fazla,şimdilik erken doğum diyemem ama yakın zamanda yine kontrole gel dedi,inşaallah erken doğum olmaz,herkesin suyu az olur benimki fazla çıktı işe bak :)
yok canım ben danışmadım danışcam bi durumum olmadı kikızlar doktorlarınıza cinsel ilişki hususunda danışan varmı
oh yarın sizin evde bayram var o zaman ne yemekler yapıcan kocacınasagolasın canım askerdi canım ama bitti yarın akşam yemeğine bizimle allahın izniyle evet doğumda yanımda olacak
ay askerdemiydi senin kocan vah arkadaşım benim iyi hadi gözün aydın allahtan doğumunda yanında olcak eşin iyi zaman dek gelmiş askerliğin bitmesi
bana daha ılkk ayda cınsel ılıskı yasakk dedı drr.. halbukı dusuk rıskımm yoktu bende anlamadımm bızde esımlee arkadas takılıyoruzz bu zamana kadarkızlar doktorlarınıza cinsel ilişki hususunda danışan varmı
hangı halı kacırmısım benn bu konuda kararsız kaldım cok .. bırı banada solesın :)))canım ben büyük boyutunu aldım 100tlye. ama çeşitli boyutları vardı . bi de pembesi vardı sanırım...
suna duman kayanın bakım yağını kullanıyorum canımsaçlarım çok cansız zayıf
kızlar doktorlarınıza cinsel ilişki hususunda danışan varmı
belli zaten foto dan cnm keşke azcık da bnm gür olsaymış kem az hem ince tellibana daha ılkk ayda cınsel ılıskı yasakk dedı drr.. halbukı dusuk rıskımm yoktu bende anlamadımm bızde esımlee arkadas takılıyoruzz bu zamana kadar
hangı halı kacırmısım benn bu konuda kararsız kaldım cok .. bırı banada solesın :)))
bakımlı anne senıı masallahh benım o konudaa sıkıntım yok cnmm kıvırcık ve gurr belıme kadar saclarımm ıns elıfımde bole olurr
bende özele gidiyorum en son 28.haftada gittim 4 hafta sonra gel dedi tekrar. seni ne zamandır 2 haftada bi çağırıyo canım...merhaba güzel anneler.. aman kilo işini çok kafaya takmayın, bende kilo konusunda (üst sınır olarak) rekora gidenlerdenim. öyle şunu ye, bunu yeme yapamam. kaç kere hamile olcaz hayatımızda.. doğumdan sonra ama sıkı bir diyet konusunda kararlıyım. bebişlerimiz sağlıklı olsunlar yeter.
bez olarak bende prima premium care 2-5 kilo ve 3-6 kilodan aldım birer adet. fazla stok yapmak bana da mantıklı gelmiyo.
bu arada kızlar ben özel hastaneye gidiyorum ve 2 haftada bir kontrole gidiyoruz, sürekli ultrasona giriyoruz. sizde ayda bir gidenler varmış .şaşırdım. hangi tarafta tuhaflık var anlamadım :))
bizde danışmadık canım ama ayda 2 kere fln anncak ben istemiyorum eşimde çekiniyo birde son aylara girdik tamamen bitireceğiz arkadaş takılacağız artık kırkımız çıkana kadar. 4 ay daha bekle bakalım diyorum yazık garibim içi gidiyo hehekızlar doktorlarınıza cinsel ilişki hususunda danışan varmı
oh yarın sizin evde bayram var o zaman ne yemekler yapıcan kocacına
ilişkide ilk 3 ay ve son aylar önemli ...ama hiç olmayacak diye de birşey yok düşük riski taşımıyoruz sonuçta kasmayın kendiniziben sormuştum canım kanama düşük riski olmayınca yasaklamıyoruz dedi son aylara kadar ben 1 düşüğüm olunca sormuştum sorun yok dedi
Merhaba hanımlar geçmiş yapamadım herkes iyidir inşaAllah,
Ben bugün doktora gittim. KAŞINTI için bi kaç test yatırdım bi iki değerim yüksek çıktı safra asidine bakılan testin birini vermişim 5 temmuzda çıkacakmış, bugünde tokluk testi verdim yine aynı safra asiidi için o da 10 gün sonra çıkacakmış. Eğer safra asidi çok salgılanırsa bebeğede göbek bağı ile bulaşabilirmiş, ben de yağ bezeleri de oluşmaya başladı onlarıda kendi doktoruma gösterdim, beni gastreontrolojiye gönderdi karaciğerlerinde sıkıntı olabilir hamililelikte karşılaşılan durum riskli de olabilir önemsiz de olabilir dedi doktor.Kan ve gaita verdim yarın aç karnına da karaciğere ultrason çektirecem. Kendi doktorumda kaşınan bölgeler için losyon ve krem verdi. Dua edin hanımlar... Eğer sizdede kaşıntı varsa doktorunuza danışın...
Sizler nasılsınız hanımlar....
geçmiş olsun tatlım inşaallah sonuçların temiz çıkar allah senide bebişinide korusun inş.bak iyi kide sormuşsun basit bi kaşınma deyip geçmemek lazım herşey çıkıyor altından kimin aklına gelir böyle şeyler .allah hepimizin bebişlerini korusunMerhaba hanımlar geçmiş yapamadım herkes iyidir inşaAllah,
Ben bugün doktora gittim. KAŞINTI için bi kaç test yatırdım bi iki değerim yüksek çıktı safra asidine bakılan testin birini vermişim 5 temmuzda çıkacakmış, bugünde tokluk testi verdim yine aynı safra asiidi için o da 10 gün sonra çıkacakmış. Eğer safra asidi çok salgılanırsa bebeğede göbek bağı ile bulaşabilirmiş, ben de yağ bezeleri de oluşmaya başladı onlarıda kendi doktoruma gösterdim, beni gastreontrolojiye gönderdi karaciğerlerinde sıkıntı olabilir hamililelikte karşılaşılan durum riskli de olabilir önemsiz de olabilir dedi doktor.Kan ve gaita verdim yarın aç karnına da karaciğere ultrason çektirecem. Kendi doktorumda kaşınan bölgeler için losyon ve krem verdi. Dua edin hanımlar... Eğer sizdede kaşıntı varsa doktorunuza danışın...
geçmiş olsun canım inşallah önemli bi sorun çıkmaz..Merhaba hanımlar geçmiş yapamadım herkes iyidir inşaAllah,
eşinin beğendiği yemeklerden yap canım ama hafif şeyler olsun tabi sıcakta bunalmasın adam bi anda aslında balık mantıklı yanınada bi şehriye çorbası bi salata en sonda bi tatlı yaparsın tamammm...bende onu düşünüyorum canım yaa balık falanmı yapsam diyorum ne yasam sizce
Merhaba hanımlar geçmiş yapamadım herkes iyidir inşaAllah,
Canım geçmiş olsun umarım önemli degildir. Kasıntı konusunun önemli oldugunu biliyorum.Bir akrabamızın da basına gelmişti. Dikkat et kendine.İnsallah sonucların güzel cıkar.
gecmıs olsun cnmm yaa hıc duymadııgım seyler yazmısssınn ıns sonucların temız cıkar.. kasıntı yok cnmm ama olursa hemen dr danısırım ıns olmasın.. akıntı azda olsa var son ayda sanırım daha cok oluomus:18:Merhaba hanımlar geçmiş yapamadım herkes iyidir inşaAllah,
fotoda daha bıle kısa cnmm sımdı cok uzadıı dogumdan sonra hemen bıbakımaa gırmem lazımm... bıde hıc boya kullanmadım sımdıye kadarr boyada cok yıpratıoo sende boya varmıbelli zaten foto dan cnm keşke azcık da bnm gür olsaymış kem az hem ince telli
balık sevıoosa fıırında ızgara yap ben ole yapıyorum ozellkle cıpura alıyoruz buara.. fırında yapıcaksan tarıf bıle verebılırım cok gusel yaparımbende onu düşünüyorum canım yaa balık falanmı yapsam diyorum ne yasam sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?