2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

banada geç geldi ama bi sorun olmazsa 4 hafta sonra dedi inşallah 32. haftadan sonra 2 haftaya bi çağırır yaa oğlumu çooook özlüyorum ve merak ediyorum.
benimde son bi kaç gündür çok sıkıştırıyoo göğüs altımı fln zor nefes alıyorum pozisyon değiştirdiler galiba ufaklıklar..
benim geceleri karnım kaşınıyo bende bi daha gidince doktora söyleyeyim en iyisi.
sen içini ferah tut canım bbelki doktorun çok pimpirikli olduğu için bu kadar inceliyodur..
ayy çoook heyecanlısın dimi inan çok mutlu oldum senin adına bi ömür birlikte olursunuz inşallaahh
ayy bende deli gibi bebe yağıyla yağlanıyorum sadece yanlarda üçer tane var kayısı yağına bende başlayayım bari..
başlarda ben istemiyodum şimdide eşim korkuyo yani korkmada değilde çok huzursuz oluyorum diyo..
bende duydum doğuma yardımcı oluyomuş diye son haftalarda tekrar başlarız artık hehe
ayy kız bu saatte iştahımı açtın bak bende yarın bu tarifi uygulamaya koyayım en iyisi adamcağızda ziyafet çeker bi güzel

slm cnm.nasılsın..bu aralar bende çok kırılganım galiba ya..herhalde hormonlardan olsa gerek.her şeye ağlayasım geliyor
hımsss hormonlardansa geçicicidr canım bneimki tamamen haksızlığaaaaaaaaaaaaaa iisyannnnnnnnnnnnnnnn dayanamıyorum artıkk insanların iki yüzlülüğüne pufs
:
cnm hayırdır neyın varr.. elıfımı gordum bugnn sana ıı bı haberr 1652 gr 4o cm olmus benımm bıtanemmm ..
canım anlatıp sıkmak istemiyorum boşverr
maşallahh kuzuyaaaaa ay ay yerim ben onu nekadar büyümüşşşşşşşşş maşallahh maşallahhh, kocaman olmuşş
bende bebişimi görmek istiyorum bana şuanda tek ii gelecek şey oınu görmek olur sanırım.

canım hayırdır yaa anlat belki açılırsın üzme kendiniii...
bugün en mutlu bulut81 olsa gerek eşine kavuşuyoo yarınn

bende nefret ederım ole ınsanlardan cnm haklıısn bebegın grmeye gıt ozzaman yarın olmazmı :))

ah geçtiğine sevindim cnaım darısı bana olsun inş.,deniyorum söyledikleirni düşünmeyiii ama olmuyor yawsssss.

oy oy valla iş stresimde fenaa bıçak kemiğe dayandııııı az kaldııı biraz daha sabredip kaçıcammm iş yerimin inşaatı bir bitsinnn kendi büroumu açıp kurutlmak istiyorum.

mavişin nesi var hayırdır inş. kötü birşeyy yoktur..
bulutun da gözü aydın ah ne güzel Allah kavuştursun inş.. ne mutludur şimdi ooo yawrum kıyamam.

saol canım süper bilgiler bunlar içimi rahatlattın

ohhh ohh mis yaaa çok sagol canım benim bende bu sayede balık yemiş olucam :)))

sagol canım yaa sorma ben mutlu babamız mutlu kızım iki gündür bi mutlu durmuyor yerinde anladı heralde babasının gelecegini :)))

ohhhh misss misss ben balığı aşırı severim ama bu ilk 3-4 ay çok tiksinmiştim hala denemiyordum bu tariften sonra tekrar canım çektiiii biz de haftasonu yapmaya karar verdikkkk

canım hayırdır yaa anlat belki açılırsın üzme kendiniii...
bugün en mutlu bulut81 olsa gerek eşine kavuşuyoo yarınn
canım benim anlatıptaaaaa hem kendimi hem sizi daha fazla üzmek istemiyorum.
Bulutun gözü aydın Allah mmutluluğunu daim etsin inş..
bende nefret ederım ole ınsanlardan cnm haklıısn bebegın grmeye gıt ozzaman yarın olmazmı :))
evett kesinliklee gitmek iyi olar ama salıya kadar çok yoğunummmmm
salı giderim inş.
bu arada birşey soracğaım bu çatı muayenesii nezaman olacakkk bileniniz varmı

mıhracee: sıkma tatlım canını hersey duzelırr bebegını uzmee annesıı
zevzekbayan: masallahh canım kalabalıgız epey
kızlar benımde gogsumun altında baskı yapıo bebekk ayakları ordaymıss ıllkkez bugun rahatsız ettı uzanayım barıı :)) ıı gecelerhepınızee.. kendınıze ve kuzulara cok ıı bakınn opuyorumm mucxx

son ayda oluo cnm ben olebılıyorumm .. ama bazıları hıc muayene olmuo benım ablam meselaa 41 haftada dogurdu sancısı yok dıe sezeryan oldu hıcde acılma varmı dıe bakan olmadı:26:

tarıfım sayesınde bıcok kısı balık yıcekk yasasınn kuzularınıza yarasın ınss.. tosun tosun olsunlar elıfım gıbımm

sagol canım yaa sorma ben mutlu babamız mutlu kızım iki gündür bi mutlu durmuyor yerinde anladı heralde babasının gelecegini :)))
oy oy oyy canım benim anlamazmııı senin mutluluğun nasıl yansımıştırrrrrrrrrrrrrr onaaaaaa
sabah olmak bilmez şimdii sana :))
ne tatlı bir bekleyişşş Allah sabır versin

oy oy oyy canım benim anlamazmııı senin mutluluğun nasıl yansımıştırrrrrrrrrrrrrr onaaaaaa
sabah olmak bilmez şimdii sana :))
ne tatlı bir bekleyişşş Allah sabır versin

sagol canım benim evet yaa uyuyamam ben bu gece heralde ama son gece allahımın izniyle yarın aşkımla uyurum :))))

kızlar bende uzanayın benim kız da rahat etsin gögsümün altına altına vuruyor maşallah suksuk senin kız gibi tosun olsun bizim bebişlerde balıkları pişirelim :)))

benim doktorum sancı olunca bakıyomuş canım ne zaman doğum başladı hastaneye gittik işte o zaman bakıyomuş..
sagol canım benim evet yaa uyuyamam ben bu gece heralde ama son gece allahımın izniyle yarın aşkımla uyurum :))))
ayy heyecan dorukta dimi sağ salim gelir inşallah eşin canım. yarında hasret giderirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…