banada geç geldi ama bi sorun olmazsa 4 hafta sonra dedi inşallah 32. haftadan sonra 2 haftaya bi çağırır yaa oğlumu çooook özlüyorum ve merak ediyorum.beni ilk zamanlar 3 haftada bir çağırıyordu, son 1,5 aydır sanırım 2 haftada bir çağırıyor, anlamadım ya.. 4 hafta sonra geç değil mi ya? .. bizim doktorda bir sorun var sanırım.. bu arada oğlum fena şıkıştırıyo kızlar.. göğs altına fena baskı yapıyo. bi de şiddetli sırt ağrısı var. siz nasıl bilg başında bu kadar çok oturuyorsunuz
benimde son bi kaç gündür çok sıkıştırıyoo göğüs altımı fln zor nefes alıyorum pozisyon değiştirdiler galiba ufaklıklar..
benim geceleri karnım kaşınıyo bende bi daha gidince doktora söyleyeyim en iyisi.Ay sevsinler cemrenii :) Sağolasın canım.. Ya sorma benim doktor her şeyi incik cincik inceliyo bakalım yarından sonra belli olur inşaAllah ne olcağı
Canım çatlak yok kızarıklık da yok tatlı tatlı kaşıntı var, sırtımda var kafamda var bacaklarımda var göbişimde var ara ara oluyor tatlı tatlı kaşınıyor. Geniş bölge kaşınırsa lsoyon sür dedi, küçük yer kaşınırsa krem sür dedi kendi doktorum. Eğer çok aşınıyorsan yağ bezelerinde varsa ufak ufak danış doktoruna muhakkak canım.
Sağolasın tatlım...
Sorma ya doktor kaşınıtın dışında idrar renginde koyuluk var mı dedi oda bden varRabbimden hayırlısı bakalım yarın ne dicek doktorlar inşaaAllah iyi şeyle rsöylerler... :18::18:
sen içini ferah tut canım bbelki doktorun çok pimpirikli olduğu için bu kadar inceliyodur..
ayy çoook heyecanlısın dimi inan çok mutlu oldum senin adına bi ömür birlikte olursunuz inşallaahho ne olsa yer hiç yemek seçmez canım tavuk sever ben yanmaz tavada yapıyorum tavuk pirzola aslında onuda yapabilirim yanına bulgur pilavı onuda çok sever hatta mercimeklisine bayılır :) yanınada salata yogurt olabilir aslında
ayy bende deli gibi bebe yağıyla yağlanıyorum sadece yanlarda üçer tane var kayısı yağına bende başlayayım bari..benımde bıtane ıncecık oldu asagıdann dogruu .. kayısı yagıı cok ıı dıe duydumm hemen esıme aldırdımm esım gelıp gelıp benı kokluocok gusel kokusu hem catlak olmasını engellıo hemde olusan catlakları ınceltıoo bellı belırsız yapıo tavsıye ederrım kesınlıklee
başlarda ben istemiyodum şimdide eşim korkuyo yani korkmada değilde çok huzursuz oluyorum diyo..aaa niye öle demişki bir sorun yokken ilk defa duyuyorum bana kızıma hamileyken 9 ay sorun yoksa kesmene gerek yok doğum için iyi bile oluyo demişti bende onu dinledim normal doğurdum)
benimde kaşıntım evvelden beri var krem falanda iyi gelmiyo fitildende ben korkuyorum hamilelikte
doktora danışmadan bitirmene gerek yokki yazık adama
bende öyle düşünüyorum canım hatta son ayda normal doğuma yardımcıymş
bende duydum doğuma yardımcı oluyomuş diye son haftalarda tekrar başlarız artık hehe
ayy kız bu saatte iştahımı açtın bak bende yarın bu tarifi uygulamaya koyayım en iyisi adamcağızda ziyafet çeker bi güzelsımdı balıkları yıkayıp guselce tuzluyoruzz bu bahsettıgım tarıf buyuk balık ıcınn mesela cıpura sımdıkı mevsıme gore soluyeymm
malzemeler
- taze sogan
- maydonoz
- defne yapragı
- domates 1 tane
- lımonn halka halka kesılmıs 1 adet
- karabıbeer
soganları maydonozu ınce ınce kıyıp balıgın ıcıne dızıosun cnmm ustune yuvarlak dılımledıgn domatess lımonn ve 2 ser tane defne yapragı varsa tane karabıber koy yoksaa toz halınde hafıf serpebılırsın.. ıcını doldurduktan sonra alumınyum folyo ıle sarıosunn tek tekk .. fırında yaklasıkk 18o derece 3o dk hazırr.. muhtesem oluoo defne yapragı sayesınde evde kokmuoo.. ben bayılıyorum bunaa ahaftasonu yapıcazzyanınadaa bol yesıllıklıı salata ohhmıs gıbı yemede yanında yatt :)) afıyet bal seker olsunn sızeee