ayyyyyyyyy yerım ben senın kızınıda, kapı süsünüde :))))))))))) cok güzel canım, cok begendim... SÜSLÜLER SİZİ))
tesekkür ederim canımmm darısı oğlumuza:) nasıl gerçekten seçerken çok zorlandımmm ama inş kızımda beğenir:) ayy kızım şimdiden kokoş teyzesi babaannesi bir mevlüt kıyafeti almış gelinlik gibi:)
oyy maşallah sabah kalkıp kocişkona kahvaltı mı hazırlıyon senbız kahvaltımızı yaptık geldık babamıza ıse gonderdıkk mutfagı topladıkk camasırları makıneye attıkk.. ee kımse yok halaaa cok uyuyosunuzz annısler bız uykusuzluga alıstırma yapıyoruzz
bende dün gece bi uyandım eşimin eli göbeğimde tekme atıyor diyo gülerek aşkım yaaaGünaydın kızlaaar.Bugun babamız da ben de kızımızın tekmelerine uyandık.Babasına kalk hadi gec kalıyorsun der gibiydiO kadar cok hareket ediyor ki..Hatta bazen mesaneme öyle bir bastırıyor ki altıma kacırmamak için zor tutuyorum kendimi Doktorumuz bile cok hareketli bi kız olacagını söylüyor.Oyy sıpammmm yerim onu ben
hadı annesı kuzucun acıkmıstır wala benı bugun kızımm 6 da uyandırdı acıkmıs yawrumm hemen kahvaltı hazırladımm kendıne geldıı bebegımm annesı kurban olsun onaa
saol cnmmm bılmıyorumm yaa saglıklı olsunda bıan once gelsınn benım mınık kelebegımm ..senınkıde tosuncuk olmustur annesıı bende dr soleyınce cok sasırdımm okaadar beklemıyordumm ıı beslemısım kızcemı
cok az almısınn sekerım bunu neye borclusunn kac kg hamıle kaldın bıde ben 1o kg aldımdaa...
bızde babamızı tekmeledık sabahsabahh cok enerjıktı kuzucumm masallahh oglusunaa cnmm cok tatlılarr demı.. esımde daha hızlı vuruo artık dıo ee dedımm babasıı kızın tosunncukk olmuss
tosuncuk olmustur kesın cnmm hadı elıfımı gecmenızı beklıyorummm ınss allahın ıznıylee..
ıı gunlerde kullanın cnm cok gusell kokosss bısı buu bayıldımmm
gunaydınnn canımmmmmmmmmmmmmmmm ben yokum ama olsunasilemir+, sibelyuce, OzzyOzzy, zevzekbayan, turkuazsuay+, didem_0101, ecrin1001, FUFA60, aysung
herkeşeeeeeeeeeeeeeeeee günaydınnn
gunaydınn uykucular sızııııselam kızlar günaydın uyuya kalmışız kızımla birde 11 de yattık güya ne uykucu olduk bzi böyle
sizler nasılsınız ? bi geçmişe baığ da gelem barı ne var ne yok kızlar................
benım esımde 8 de cıkıo evdenn bugun cadı kızım uyutmadı 6 da dıktı benı ayaga.. yoksa bende 7 :2o de uyanıyorumm esımee hergun hazırlıyorum kahvaltı bızde elıfımle ona eslık edıyoruz cok acıkıyoruz cunkıı ... ewt surprız yap bakalımm hosuna gıdıcek emıınımoyy maşallah sabah kalkıp kocişkona kahvaltı mı hazırlıyon sen
hamarat kız seni..ben işi temblliğe vurdum kalmıyorum ..üzülüyorum aslında içim hiç rahat değil. senin gibi erken kalmama da gerek yok 8.5 da gidiyor işe 8.de kalksam yeterli ama bana da 8 erken geliyor.. vicdan yaptım p.tesi bende hazırlıcam aşkıma süpriz olsun
ewt artık daha cok hıseedıolar cnm benım esımınde cokhosuna gıdıoo .. ama kızını şazıye dıe sevıoo o hosuma gıtmıobende dün gece bi uyandım eşimin eli göbeğimde tekme atıyor diyo gülerek aşkım yaaa
EVET YA,nasıl tatlı kuzularımız, dun elımızı nereye koysak otarafa geldı bızım velet, okadr sasırdık okdar hıoşumuza gıttıkı anlatamam, sankı bılıyo gıbı, babası bı tarafa goturuyo elını oda onun elının altına gıdıyoo, maşallah kuzuma dün ilk defa oyle bı ıletısıme gırdık, tesadüf deıldır herhlde kac kez oldu :))))))))))))))
ama benım emirim 3 hfta once 830 gr dıokadar büyümüşmüdür acaba ??
tesekkür ederim canımmm darısı oğlumuza:) nasıl gerçekten seçerken çok zorlandımmm ama inş kızımda beğenir:) ayy kızım şimdiden kokoş teyzesi babaannesi bir mevlüt kıyafeti almış gelinlik gibi:)
asilemir+, sibelyuce, OzzyOzzy, zevzekbayan, turkuazsuay+, didem_0101, ecrin1001, FUFA60, aysung
aman da amanda çok güzelmiş canım güle güle kullan inş.
selam kızlar günaydın uyuya kalmışız kızımla birde 11 de yattık güya ne uykucu olduk bzi böyle
sizler nasılsınız ? bi geçmişe baığ da gelem barı ne var ne yok kızlar................
cnm cok guzelmıs kapı susun gule gule kullanın
asilemir+, sibelyuce, OzzyOzzy, zevzekbayan, turkuazsuay+, didem_0101, ecrin1001, FUFA60, aysung
Kızlar selam tekrardan.Aile hekimliğinden çağırmıslardı. oraya gittim geldim. Tansiyonum biraz yüksek cıktı. 14/7 dün nazar ettim kendime allahtan tansiyon sıkıntım yok diye.Bol su iç, fazla sıcakta gezme dedi.Pazara gideyim diyodum korkup geri döndüm bende
aman canım tansiyon çok önemli çok dikkat et..arada bi yükselebilir tabi ama sen yinede dikkatli ol canm benimde aksine hep düşük çıkar 10/6 gibi o civarlarKızlar selam tekrardan.Aile hekimliğinden çağırmıslardı. oraya gittim geldim. Tansiyonum biraz yüksek cıktı. 14/7 dün nazar ettim kendime allahtan tansiyon sıkıntım yok diye.Bol su iç, fazla sıcakta gezme dedi.Pazara gideyim diyodum korkup geri döndüm bende
begenır annesı begenmezmı,allahım onun mevlut kıyafetıdemı var)
vallahı daha dogmadan süslü senın kız, babacıgı yandı :))))))))))))eşi bi yandan kızı bıyandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?