2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyyyyyyyy yerım ben senın kızınıda, kapı süsünüde :))))))))))) cok güzel canım, cok begendim... SÜSLÜLER SİZİ ))

tesekkür ederim canımmm darısı oğlumuza:) nasıl gerçekten seçerken çok zorlandımmm ama inş kızımda beğenir:) ayy kızım şimdiden kokoş teyzesi babaannesi bir mevlüt kıyafeti almış gelinlik gibi:)

:131::131::131::131::131::131::131:

çok şeker süslemeleriniz çok sevdim

günaydın kızlar bu arada ; ben de işyerimdeyim bu gün son gün cuma. yarın öyle bir uyucazki kızımla uyandırabilene aşk olsun boğazım hala kötü bir hafta oldu tam bizde maalesef rapor almak dünyanın enkötü suçunu işlemiş olmak gibi birşey yani son bi gayret bugünde geçsinde evimde dinleneyimmmbi de dondurmayı çok özledim ben :131::131::131::131::131:

bız kahvaltımızı yaptık geldık babamıza ıse gonderdıkk mutfagı topladıkk camasırları makıneye attıkk .. ee kımse yok halaaacok uyuyosunuzz annısler bız uykusuzluga alıstırma yapıyoruzz
oyy maşallah sabah kalkıp kocişkona kahvaltı mı hazırlıyon sen
hamarat kız seni..ben işi temblliğe vurdum kalmıyorum ..üzülüyorum aslında içim hiç rahat değil. senin gibi erken kalmama da gerek yok 8.5 da gidiyor işe 8.de kalksam yeterli ama bana da 8 erken geliyor.. vicdan yaptım p.tesi bende hazırlıcam aşkıma süpriz olsun

bende dün gece bi uyandım eşimin eli göbeğimde tekme atıyor diyo gülerek aşkım yaaa

EVET YA,nasıl tatlı kuzularımız, dun elımızı nereye koysak otarafa geldı bızım velet, okadr sasırdık okdar hıoşumuza gıttıkı anlatamam, sankı bılıyo gıbı, babası bı tarafa goturuyo elını oda onun elının altına gıdıyoo, maşallah kuzuma dün ilk defa oyle bı ıletısıme gırdık, tesadüf deıldır herhlde kac kez oldu :))))))))))))))
ama benım emirim 3 hfta once 830 gr dı okadar büyümüşmüdür acaba ??

ıı gunlerde kullanın cnm cok gusell kokosss bısı buu bayıldımmm
asilemir+, sibelyuce, OzzyOzzy, zevzekbayan, turkuazsuay+, didem_0101, ecrin1001, FUFA60, aysung

herkeşeeeeeeeeeeeeeeeee günaydınnn
gunaydınnn canımmmmmmmmmmmmmmmm ben yokum ama olsun
selam kızlar günaydın uyuya kalmışız kızımla birde 11 de yattık güya ne uykucu olduk bzi böyle
sizler nasılsınız ? bi geçmişe baığ da gelem barı ne var ne yok kızlar................
gunaydınn uykucular sızıııı
benım esımde 8 de cıkıo evdenn bugun cadı kızım uyutmadı 6 da dıktı benı ayaga.. yoksa bende 7 :2o de uyanıyorumm esımee hergun hazırlıyorum kahvaltı bızde elıfımle ona eslık edıyoruz cok acıkıyoruz cunkıı ... ewt surprız yap bakalımm hosuna gıdıcek emıınım

bende dün gece bi uyandım eşimin eli göbeğimde tekme atıyor diyo gülerek aşkım yaaa
ewt artık daha cok hıseedıolar cnm benım esımınde cokhosuna gıdıoo .. ama kızını şazıye dıe sevıoo o hosuma gıtmıo

olmustur cnm sımdı cok kg alıolarr cunkı tosuncuk olmustur odaa bakk gorursunn

begenır annesı begenmezmı,allahım onun mevlut kıyafetıdemı var)
vallahı daha dogmadan süslü senın kız, babacıgı yandı :))))))))))))eşi bi yandan kızı bıyandan

Kızlar selam tekrardan.Aile hekimliğinden çağırmıslardı. oraya gittim geldim. Tansiyonum biraz yüksek cıktı. 14/7 dün nazar ettim kendime allahtan tansiyon sıkıntım yok diye.Bol su iç, fazla sıcakta gezme dedi.Pazara gideyim diyodum korkup geri döndüm bende

aman dikkat sıcağa ben güneşi pek sevmiyorum o yüzden mecbur değilsem pek çıkmıyorum

aman canım tansiyon çok önemli çok dikkat et..arada bi yükselebilir tabi ama sen yinede dikkatli ol canm benimde aksine hep düşük çıkar 10/6 gibi o civarlar

begenır annesı begenmezmı,allahım onun mevlut kıyafetıdemı var)
vallahı daha dogmadan süslü senın kız, babacıgı yandı :))))))))))))eşi bi yandan kızı bıyandan

öyle şekerim kız babası olmak kolay değil o gün denize giderken eşime çok güüldüm bütün bagaj doldu ayy şimdiden bölesin sen kız da doğunca ben artık yüreyerek giderim beni almaz bu araba diyor çok güldüm... ne sandınnn teyzesi mevlüt kıyafeti war süslü babetleri var hatta kuzenim tütü eteği bile warrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…