bız kahvaltımızı yaptık geldık babamıza ıse gonderdıkk mutfagı topladıkk camasırları makıneye attıkk.. ee kımse yok halaaa cok uyuyosunuzz annısler bız uykusuzluga alıstırma yapıyoruzz
Masallah ne hamaratsınız siz ana kızbiz daha ayılamadık tam olarak.Kahvaltımızı yapıcaz ama ne yesek diye düşünüyoruz
günaydın herkese nasılsınız bugün bakalım biz süperiz süper
aman nazar degmeısn cnmm hep bole olunn bızde kızımlaa keyfımız yerındee
günaydın hanımlar.
süksük canım maşallah elif hanıma tosun olmuş.senin kız hem önden gidiyo hem kız büyük ihtimalle vaktinden önce gelicek hayırlısı olsun inşallah. bende 38 de geldin istiyorum çok beklemeyim.:)) bakalım bizim oğlan ne kadar olmuş çarşamba öğrenicem inşallah bende.
herkese gunaydınlar bi<zzde geldik ogluşumla, bugun bi sakin, gece show yaptıda yoruldu cocuk :)))))))
gunaydın canım,, bende cok merk edıyorum nekadr old u acaba kuzum, benım kontrolde persmbe
hadı annesı kuzucun acıkmıstır wala benı bugun kızımm 6 da uyandırdı acıkmıs yawrumm hemen kahvaltı hazırladımm kendıne geldıı bebegımm annesı kurban olsun onaaoh oh negüzel geçmiş yaptımda kahvaltılar yapılmış işler görülmüş pek hamaratsın valla ben daha çayı zor koydum demlensin bekliyorum
saol cnmmm bılmıyorumm yaa saglıklı olsunda bıan once gelsınn benım mınık kelebegımm ..senınkıde tosuncuk olmustur annesıı bende dr soleyınce cok sasırdımm okaadar beklemıyordumm ıı beslemısım kızcemıgünaydın hanımlar.
süksük canım maşallah elif hanıma tosun olmuş.senin kız hem önden gidiyo hem kız büyük ihtimalle vaktinden önce gelicek hayırlısı olsun inşallah. bende 38 de geldin istiyorum çok beklemeyim.:)) bakalım bizim oğlan ne kadar olmuş çarşamba öğrenicem inşallah bende.
bebeği tesr olan hanımlar dönermi dönmezmi diye endişe etmişler. benimki gün içinde bile dönüyo bazen yan yatıyo bazen ayakları aşağıda bazen yukarıda saati saatini tutmuyo. yani doğum zamanı gelene kadar anlayamayız sanırım doğum pozisyonu alıcakmı almıycakmı.şuan daha çok erken.
bu arada bende 5 kilo aldım toplam. göbekte falan çatlak yokta benim bacaklarda olmuş biraz ufff :))
bızde babamızı tekmeledık sabahsabahh cok enerjıktı kuzucumm masallahh oglusunaa cnmm cok tatlılarr demı.. esımde daha hızlı vuruo artık dıo ee dedımm babasıı kızın tosunncukk olmussherkese gunaydınlar bi<zzde geldik ogluşumla, bugun bi sakin, gece show yaptıda yoruldu cocuk :)))))))
gunaydın canım,, bende cok merk edıyorum nekadr old u acaba kuzum, benım kontrolde persmbe
günaydın herkesee biz kızıma bugün çok iiyiz.. aksam 9 da uyumusuz uzun bir aradan sonra sabaha kadar deliksiz çok ii geldi.. sabahta 7 de uyandık erkenden duşumuzu aldık kuaföre gittik saçımızı fönlettik süslendik işe geldikk dinlenmek çok güzelmiş
herkese günaydınnn..deli gibi kahvaltı yaptım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?