ben kocayı işe gönderdim gece hiç uyku tutmadı 3.30 da uyandım bidaha uyuyamadım . gidiyimde eşimden bana kalan koca yatakta yayıla yayıla biraz uyuyayım. eskiden eşini yanımdan ayırmazdım şimdi işe gitsinde yatak bana kalsın diyorum. kötü bi eş oldum sanırım
günaydın herkesee biz kızıma bugün çok iiyiz.. aksam 9 da uyumusuz uzun bir aradan sonra sabaha kadar deliksiz çok ii geldi.. sabahta 7 de uyandık erkenden duşumuzu aldık kuaföre gittik saçımızı fönlettik süslendik işe geldikk dinlenmek çok güzelmiş
süksük canım aslında hiç dikkat etmedim kilo almayım diye ve en son 2 hafta önce +5 dim belki almışımdır yine. genetik sanırım bizde annemde 3 doğum yapmış 3 ümüzdede 9 kiloyla doğuma girmiş hepimizde 3.5 falan doğmuşuz. 54 kilo ile hamile kaldım şimdi 59 um. ama kocaman bi karnım var.
sanada günaydın canım maşallah negüzel dinlenilmiş güzelleşilmiş takdir ettim seni işte hep böyle bakımlı olmak lazım
Gunaydın annecıkler nasılınz bakalım
Gunaydın annecıkler nasılınz bakalım
sorma canım eskiden işe gelirken kuaföre uğramadan gelmezdim ama artık geçdi benden ewli barklı çoluklu çocuklu insnaım fırsat olmuyor:) tesekkür ederim canm
herkese günaydınnn..deli gibi kahvaltı yaptım geldim
inşallah bizim oğlanlarda tosuncuk olmuşlardır
günaydın herkesee biz kızıma bugün çok iiyiz.. aksam 9 da uyumusuz uzun bir aradan sonra sabaha kadar deliksiz çok ii geldi.. sabahta 7 de uyandık erkenden duşumuzu aldık kuaföre gittik saçımızı fönlettik süslendik işe geldikk dinlenmek çok güzelmiş
gunaydın cnmm bız ıyıyızz sukurler olsunn .. elıfımle muzık dınlıyoruzz.. sız nasılsınız bakalımm
bizler iyiyiz sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?