2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

süksük canım aslında hiç dikkat etmedim kilo almayım diye ve en son 2 hafta önce +5 dim belki almışımdır yine. genetik sanırım bizde annemde 3 doğum yapmış 3 ümüzdede 9 kiloyla doğuma girmiş hepimizde 3.5 falan doğmuşuz. 54 kilo ile hamile kaldım şimdi 59 um. ama kocaman bi karnım var.

sankıı ben hıc ole dusunmuyorum esımle kızımlaa sarılarak uyumakk daha gusell

gunaydın cnm masallahh cok uyumusunuzz.. dınlenmene sevındımmm .. sıhattler olsnn ha sole suslu puslu olunn masallah sze

masalahh ozaman cnmmm bı gobekk olmusun ozamann ... benımm gogusleerde cok buyudu

sanada günaydın canım maşallah negüzel dinlenilmiş güzelleşilmiş takdir ettim seni işte hep böyle bakımlı olmak lazım

sorma canım eskiden işe gelirken kuaföre uğramadan gelmezdim ama artık geçdi benden ewli barklı çoluklu çocuklu insnaım fırsat olmuyor:) tesekkür ederim canm

sorma canım eskiden işe gelirken kuaföre uğramadan gelmezdim ama artık geçdi benden ewli barklı çoluklu çocuklu insnaım fırsat olmuyor:) tesekkür ederim canm

hem cocuk yaparızz hem karıyer hemm fönlenırızz sekerım bız kadınlarr herseyı hallederızz alımmallahh

gunaydın canımm,, ohh mis gibi iyi gelmıstır valla, bıde ben uyusam oylee 9 da cok sevınicem

asilemir+, sibelyuce, OzzyOzzy, zevzekbayan, turkuazsuay+, didem_0101, ecrin1001, FUFA60, aysung

herkeşeeeeeeeeeeeeeeeee günaydınnn

selam kızlar günaydın uyuya kalmışız kızımla birde 11 de yattık güya ne uykucu olduk bzi böyle
sizler nasılsınız ? bi geçmişe baığ da gelem barı ne var ne yok kızlar................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…