ben hastaneyi birbirine katarım muhtemelen ve beni devlet hastanesinden atarlar canım , sonra sokaklarda doğururum Allah korusunbirde ben çok sıkıntı çektim kanama vs. doktorumuda çok iyi tanıyorum, ablamda dahil çok kişiye doğum yaptırdı kendisi, o yüzden doktorumdan vazgeçemem, oda zaten sadece özelde doğum yaptırıyor, hastane konusunda da içim rahat açıkçası güvenilir bir yer, tabi herşeyi Allah bilir, hepimiz hayırlısıyla kurtulalım inş
Bebişi benim bebişim gibi yan duran anneler;
Ben bebişimin hareketini 3 noktada hissediyorum, göbeğimin solu, hemen yanı ve sağı.
Bu da baş, popo ve ayaklarmış, doktor öyle söyledi.
Doktorunuz bu konuda birşey söyledi mi size? Benimki sorun yok şimdilik daha erken dedi. Ama internette araştırdım, düzelmezse eğer bu durumda normal doğum asla olmazmış. Sezaryen gerekirmiş. Moralim bozuldu
Eki Görüntüle 455028 kızlar çantamızda geldi az önce..çok beğendim ..şimdi sıra içini doldurrmaya geldi yavaş yavaş
Eki Görüntüle 455028 kızlar çantamızda geldi az önce..çok beğendim ..şimdi sıra içini doldurrmaya geldi yavaş yavaş
güle güle kullanınbenimde çanta var ama içi yokk ne ara tamamlayacağım hiç bilmiyorum
kızlar tokluk şeker yüklemesindeymsonuç gösterecem ınş iyidir ya .
çok güzel canım güle güle kullanın bebeğinle beraber...
güle güle kullanın çok güzelmiş ya bişey sorucam sırt çantasımı daha kullanışlı yoksa yandan takılanlarmı...
anlaşıldı sizin geleceğiniz yokben bakarım topikime
ben buradayımm ; bi taraftan çalışıyorum bi taraftan gözüm topikte okuyorumherkes gelsin işten kaçamak yapalım
anlaşıldı sizin geleceğiniz yokben bakarım topikime
Yuppppiii tatile gidiyorum hemde ilk defa 3 kişi
Merhaba kızlar.. Ay çok mutluyum bugün izne çıktık çok şükür... Bide bu gece tatil için yola çıkacağız... çok heycanlıyım ilk defa koca bir göbişle 2 canlı olarak giricem denize... Kızımı bol bol suda tutucam o da içeride ferahlar umarım ... Hazırlık yapıorum şimdi .. Görseniz daha bebiş olmadan 1 valiz bnm eşyam oldu bide prenses olunca babaya yer kalmıcak heralde biz süslüler yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?