2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

doğurmaya mı gittiniz yoksa Allah ım hayırlısıyla o günleri de görecek miyiz..2 ay sonra günleri saatleri saymaya başlıcaz..ne heyecanlııııııııııııı

bende geldım canımmm:)))))) ooo evet yaa, valla senın yazıyı okuyunca bıle heyecanlandım :)
inşallah canım hayırlısıyla...

[sıze=2]hadi gözün aydın canım çok güzel bi tatil olur inş 3 kişilik Bizim kendi işimiz olunca iznede ayrılamıyosun tatilede gidemiyosun öle oturup şehri bekliyoz [/sıze]

amin canım inşşşşşşş ben öğretmenim bugün bitti bizim iş. Ama eşim özel sektör ona göre ayarladık o da tam bu haftaya denk getirdi iznini çok şükür iyi de oldu Biraz kafa dağıtmak ve doğa yürüyüşleri yapmak istiyorum

sen ilklerdeesin doğum yapacak:) agustosun ortasından sonra her an gum gum gumm:)))
agustosun ortasındann sonraa sonbahar yapragı gıbı dokulucez bencee.. allahım sagsalım kavusmayı nasıp etsın hepımıze ınss... ben oncelık yapabılırımm belkı.. ter bastı sımdıden
aynen cnm bende senın gıbıyımm 12 saat uuzaklıkta aılemm kımsem yok sadeece esım ve ben.. basım sıkıssa kımsecıkler yok zor ama alısıo ınsan elden baskabısey gelmıo bızde yaza gıdıpp mevlut yapıcaz bakalım nasıl olcak karısık ısler
ayy onları bende okuyunca cok heyecanlanıyorumm .. 41 haftalardaa catlarım ben walaa..

amın cnm yaa ınss.. bende sancıı gelıncee sıklasmadan hastanee gıtmek ıı deılmıss onu bılıyorumm daa evde nasıl durucaazz esım cok panık oluo .. evde acılmamızın olması daha ıı aslında.. orda ıkıdebır parmaklıycaklarınaa

hehee bunu hıc duymadım cok komıkk ılk dogurursan sorarım ben sana
sakın olmak cok onemlı cnmm no panık
cnm bızımde tayın ısımız olmadı ... ben okadar cok uzulmedımm acıkcası eger olsaydı sımdı bu halımle ev toplucaktımm dogum nerde olucaktı v.ss karısıcaktı ısler.. ben allahtan herseyın hayırlısını ıstıyorumm .. demekkı bu hayırlıssıymıs deyıpp kabullendımm eylulde bıdaha varr belkı esım ozamanda dılekce yazar.. tabıkıde ıssızlerı dusununce halımıze bınlerce kez sukurler olsun cnmm ya ısssızz bı kocamız olsaydı
ınss hersey duzelırr cnmm hakkında hayırlısı neyse o olsunn ..hayatta hersey ıstedıgımızz gıbı olmuo malesef. bebegını dusun cnmmm senın durumundan daha kotu durumda olanları bıde dusunn ..
masallahh canımmmm kocaman olmus tosuncukkk .. annesı cok gusel beslemıss bebegını..gozun aydın cnmm ..sanırım ozele gıdıosun
moralını bozmak ıcın cok erken cnm son haftda bıle donebılıomus bebeklerr .. sıkma canını
ıı tatılllerr cnmm eglenın gelınnnn kızınlaa....bız kokosuzz maleseff

arkadaşımın bebeği oldu 40 günlük onu görmeye gidiyorum şimdi ayy çok heyecanlı ya darısı bizeee:):)

merhaba kızlar, bugün sabahtan sonra gelemedik hiç, nasılsınız bakalım daha geçmişe bakmadım.

Benim oğluma bi haller odu, sanırım tamamen karnımın sağ tarafına geçti, resmen sağım şişti ve daha sert, durmuyor sıpa sanki karnımı delecek, hiç bu kadar olmazdı, sığamadı mı bi sorunu var anlamadım.

bol bol dinlen canım tüm negatif enerjilerini at. için coşkuyla dolsun bebişin çok mutlu olsun :103::103:

ben son dr. a gittiğimde bir bebek vardı bi kadının kucağında, öyle küçüktü ki, ya bu kaç günlük dedim, bir haftalıkmış, çok güzledi maşallah.

ayy bu doğum yapan arkadasım 2.700 gr doğurdu hastaneye gittim doğurduğu gün hani bebek kız dedim içde içinde yatıyor dedii minnicik di gerçekten görmedimm sadece battaniye war gibiydi rezil oldum:) ayy bu kadar küçük şeylere nasıl bakıcazzz

bankacımısn yoksa benim 5.30 da bitiyor çok şükür kızmla kaçıcaz sana da kolay gelsin sekeriim

evet canım bankacıyım 5,30 da müşterilere kalan kalsın işe olan olmasın olmayan kalsın sepet havası çok yoruldum çünkü bu hafta. hatta dün uyuyakalmışım sabah. 1 saat geciktim doktordayım die masumca yalan attım hadi siz kaçın bebişini doyur bende sonra kızımla kiraz atıştırıcam

bakarız inşallah, ben ondan korkmuyorum. komşum korkuyordu ilk bebeği olduğunda, beni çapırıyordu, her akşam birlikte yıkıyorduk.

arkadaşımın bebeği oldu 40 günlük onu görmeye gidiyorum şimdi ayy çok heyecanlı ya darısı bizeee:):)

daırısı basınaa canımmm senınkıdee kocaman oldu emınım

bendde senı dr gıdıcek kontrole sandım ocaga bakıp bakııpp yazıncaa hay allah pardon cnmm ayy o sımdı kucucuktur :))

Son düzenleme:

balım beyendiğin lohusa pijamaları çok güzell ama hastanede bebek hemşireleri ve doğumdan sonra kontrol eden doktor geceliğin daha rahat olduğunu sölüyolar çünkü sürekli doğumdan sonra kontrole geliyomuşlar ,

görümcem ve bir arkdaşım daha pijama aldılar ama rahat edemediklerini sölediler çünkü pijamayı kontrol için sürekli çıkarmak zorunda kalıyomuşsunn :8 tabi sen bunları yedek alıyosun yine çok şirinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…