2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız maviş şaka maka derken 65 e düşmüşsün valla ..bende emzik almıcam canım hatta biberonda almıcam sanki alırsam uğursuzluk olcak da sütüm olmıcak gibi hissediyorum...

Az kaldı canım 4 gün sonra iki ayım kalmış olacak :) Öyle hisetme son aylarında bol bol kuru incir hurma yicez sütümüz olacak Allahın izniyle...

Allah kolaylık versin bendede dünya kadar ü tü var şimdi başlasam akşama kadar ancak biter .. Sıcakta ütüyü hiiçççç sevmiyoruuumm...

kontrolden geldik teyzeleri bebişim maşallah çok iyi kilomuzda yerinde keyfimize deyicek yok yani

Maaşşallah bebişine canım...

Nasılsınız hanımlar... Biz gayettt iyiyizz bebişim hareketleri artık sertleşti yerim onunn tekmekciklerini bennnn Bir sürü ütüm var ya uff hiç sevmiyim ütüyü

meraba kızlar nasılsınız bakalım topikte kaç gündür bi durgunluk var noluyoki doğum yaklaştıkça muhabbetlermi azalıyo ne

Evet bende farkettim sayfalar ilerliyo ama yavaş yavaş gidiyo.. Allahh kolaylık versin sıcaktan bunalıyoruz o yüzden girmiyorlardır...

Nasılsınz kuzular....

Evet bende farkettim sayfalar ilerliyo ama yavaş yavaş gidiyo.. Allahh kolaylık versin sıcaktan bunalıyoruz o yüzden girmiyorlardır...

Nasılsınz kuzular....

olabilir bide gitgide ağırlaşıyoruz bi halsizlik hiç bişe yapası gelmiyo insanın... bizde 3 4 gündür havalar serin valla çook rahat ettim hatta gece pencereler kapalı yatıyoruz soğuk oluyo çünkü

nasılsınız güzel annecikler.biz iki gündür çok yorgunuz evin için aşırı derece dolu görümce,elti ne ararsanız var oğlanımla yorulduk daha da yorulcaz çünkü buraya tatile geldiler bana dua edin.

merhaba tatlı annişler
benim bir sorum olucak ama ne olur herkes fikrini bildiğini öğrendiğini yazarsa sevinirim
ben tecrübel bir anneyim güya yani 6 yaşında çok tatlı bir oğlum var karnımdada minşk oğluşum sağlıkla gelir inşallah
ilk doğumummda sütüm hiç olmadı desem yalan olmaz sezeryanla doğurdum 3 hafta erken geldi bebeğim bekle olur felan dediler ama her şeyi denedim olmadı çünkü bizde genetik annem 2 bebeğinide emzirememiş yani beni ve abimi teyzelerim öğle aynı şekilde
ama ben bu olaya boyun eğmek istemiyorum çünkü yapay mamalar yeni doğmuş bebeklerin sindirimini çok zorluyor ve bebek ekstra yıpranıyor doğal olarak annede
şimdi sizce ben ne yapayım kocakarı ilacı bvilen varsada yazsın doktor bilgisi olanda yazsın lütfen
birkaç arkadaş son ay incir hurma humana çay içmek yazmış hepsini deniycem ama lütfen başka bilgisi olan varsada yazsın benim için çok önemli çok öpüldünüz

nasılsınız güzel annecikler.biz iki gündür çok yorgunuz evin için aşırı derece dolu görümce,elti ne ararsanız var oğlanımla yorulduk daha da yorulcaz çünkü buraya tatile geldiler bana dua edin.
Allah yardımcın olsun casnım insanlar düşüncesiz ben kocama oğluma hizmet edemiyorum adam işten geliyor önümde dönüyor
sen misafirle uğraş hemde yatılı düşüncesizlik

canım bence öncelikle nikini değiştir bayanstres ne demek nikini sıfırstres olarak değiştir hiç bişeyi kafana takma hatta sütüm olurmu olmazmı die bile şimdiden düşünmeye başlama bence bunların yanında ben bol su+sık emzirme die duydum ama tecrübem yok bakıp görcez bide sütü olmayan arkadaşlarım humanadan çok fayda gördü başkaca bir bilgim yok tatlım rabbim bol süt versin kuzunda sağlıkla içsin inş

Son düzenleme:
kıyamam sana bazen bende dertlenirim annem kardeşim gelir aklıma çok mu uzaksınız gidip görsen kendini daha iyi hissedersin...ay evliliğin bu yanı zor aklı olan il dışına gitmesin

canım ya anca girdim topiğe.eşimin görevinden dolayı kıbrıs tayım.izmirde ailem.14 gitçem inş.kaç aydır görmüyorum onları.valla aklı olan il dışına çıkmasın

valla ne yalan sölim benim aklım bitiyo bu hamile insanlara yatılı gitme işine hadi birde önemli bişe olur kalacak yer olmaz nese tatilde neymiş yaa yokmumuş başka gidecek yer puuuffss ben çaya bile misafir çağırmıyorum evimi süpürcek halim olmuyo bazen napim

Canım benim yengem doğumdan hemen sonra aktardan aldığı süt artırıcı çayı içti karışık bir çaymış hastaneye kettl getirip orda su ısıtıp yapmıştı çocuklarında gaz olmamıştı ödemini hemen atmıştı sütü de bol olmuştu maaşşallah.. Bende o çay da içeceğim rezene felan karışık bir çaymış aktarlar bilir. Çok takma kafana olur inşaallah..

Aynen öyle yakın akrabaya bile hizmet ediyosun misafirlikte yorulmuyum desen olmyor benim abimler bendeydi ayaklarım davul gibi oldu inmek bilmiyor şimdi. Allah yardımcısı olsun misafir giden arkadaşlara.. Bu arada cadicuk sen nerdesin serinmiş olduğun yer ne güzel

rizedeyim canım bi dönem yandık kavrulduk geçen gün bi yağmur yağdı kuvvetli bi yağmurdu ondan beridir ne sıcaklık kaldı ne nem hava o kadar tatlıki maşallahı var gee üşüyoruz bazen o kadar yani

ben böyle düşüncesizliklere çok kızıyorum.allah yardımcın olsun.bide senden hizmette beklerler şimdi...

sağol canım bayanstres komik geliyor stres her nekadar komik olmasada normalde sakin stressiz bir insanım tabi iş dışında
bu çayı bende duydum deniycem farklı bir şey duyarsanız yazın lütfen

sağol canım aktardan süt artıcı çay diyemi istiycez acaba ve doğumdan sonramı kullanılıyor
ben topikte okuyorum yok göğsümde akıntı var yok uçları değişti bende tık yok o yüzden oluruna bırakmıycam ALLAH ım hepimize yardım etsin

sağol canım bayanstres komik geliyor stres her nekadar komik olmasada normalde sakin stressiz bir insanım tabi iş dışında
bu çayı bende duydum deniycem farklı bir şey duyarsanız yazın lütfen

bende incir le hurmayı duydum canım, son aylarda yenılıyormuş, baska bılmıyorum, duyarsam yazarım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…